![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Photoshop peec LeoR padoma: http://otaku.lv/index.php?showtopic=2376&v...indpost&p=77146
Vieniigi, man taa, kaa vinjam, nesanaak ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ar CorelDRAW esi mēģinājis?
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Niks @ Mar 19 2006, 20:59) Nav man taads. Godiigi sakot, es ljoti gribu izmeegjinaat Illustrator. Taa kaa man ir tieksmes kaut ko sakjeepaat un tad visu laiku pielabot, iespeeja liinijas smuki paarvietot un mainiit liekumus ljoti paliidzees. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Izskatās, ka šonedēļ laikam sanāks strādāt pamatā ar Windows, tādēļ nevarēšu uzmest CorelDRAW Graphics Suite 12 uz sava FTP servera, jo tas vienkārši hostējas uz manas kastes. Tev Skype ir?
|
edg |
![]()
|
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Wo! tas ir tā dēvētais progress!!
vienīgais, kas nepatīk ir tā pudele. Ja tās tur nebūtu es domātu, ka bērns aizbēdzis no mājām un tagad nezin ko darīt. Bet ar pudeli - sanarkojušam pusaudzim ir baigās pohas un tāpēc viņš rudenī sēž uz soliņa, lai atvēsinātu galvu un ierautu. nju bet, ja tas nav alkohols - kādam pusaudzim gaidāms liels kontroldarbs un viņš sēž knapi apģērbts un dzer ledainu apelsīnu sulu, lai saslimtu, jo galīgi nejēdz kas tai kontriķī prasīts(laikam par optiku(fizikā) mācās) -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hehe, Tigra, tu gan esi jokdare..
![]() Edg, waaa... super... progress tiešām manāms. ![]() Smukas līnijas, diezgan labi! ļoti grūti salīdzināt ar taviem sākuma darbiem! ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
edg, iemāci man šitā kokus zīmēt. Izņemot tas, ka tam priekšējam kokam stumbrs pa īsu, pārējais viss rullz. :|
Ā un sols. Ja tas cilvēciņš sēž pret mums, man liekās drīzāk vajadzētu kautkā šitā: ![]() Bet vispār rullz. Nez, kas tajā pudelē bija. :3 |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
mmm... edg cepums tev par šo patīkamo progresu. Jauki jauki, man jau patīk. Zīmējums ar savu sižetu.
Ideāli būtu ja vēl iemācītos ēnas salikt.. tad zīmējums uzreiz daudz labāk izskatās! Pamēģini! -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
edj respect par zimeejumiem!^^
Tu galvenais meigini un meigini, gan jau driiz kljuusi par profu... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Mar 21 2006, 13:42) edg, iemāci man šitā kokus zīmēt. Izņemot tas, ka tam priekšējam kokam stumbrs pa īsu, pārējais viss rullz. :| Droshi vien domaa to koku aiz seetas, kam stubrs par iisu. Ziimeejums tika ziimeets uz ljoti lielas lapas, kuru peec tam samazinaaju liidz 30% saakotneejaa izmeera. Un lielaa lapaa ir viegli aizmirsties, ka ekraana aughsa nav tas pats, kas ziimeejuma augsha. Taapeec kokam augsha ir norauta. Peec samazinaashanas neieveeroju, ka koks ir ar norautu galu. Bet vispaar, var tachu redzeet, ka koki ir vienkaarshi klekseeti. Bet es vienalga tev varu iemaaciit. Ja iemaaciisi man kraasot... QUOTE(Kikyou @ Mar 21 2006, 13:42) Ui, nee! Ir jaabuut iespaidam, ka cilveecinjsh ir nevis tepat, bet kaut kur attaalaak. Kad vienaa ekraanaa redzams tikai pussols, ir gruuti noveerteet, cik liels tur kaut kas sanaak. Taapeec rezultaataa sanaaca shaadi muljkjiigi, ka vinja ir tuvu. Tas, ka sols ir it kaa malinjaa paliidz izvairiities no iespaida, ka tu, skatiitaajs, staavi vinjai pretii. Jaa, tas konfliktee ar to, ka meitene ir pretii. Pazuud skatiitaaja viencentriskums pret dazhaadiem objektiem. Ja buutu tas jaalabo, es vairaak virziitos uz shaadu ideju: QUOTE(JurCHiX @ Mar 21 2006, 13:53) Tev viegli teikt, bet man ne jausmas, kaa dariit. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pierunāji. XD Tā tomēr ir labāk.
A pa ēnām, liec tā kā es. Citiem vārdiem... Uz dullo. o_ō Man nav ne jausmas, kā viņām būtu jābūt - lieku uz izjūtu un viss. |
edg |
![]()
|
Vizuaali jau es speeju izteeloties, kaa tas viss izskataas kraasaini. Nav nojeegas, kaa to kraasainumu uzlikt uz bildes. Pagaidaam labaakaa doma ir ziimulis un "fill".
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
edg |
![]()
|
Man pagaajusho sestdienu maajaas galiigi nebija, ko dariit. Tad nu es atveeru mspaint uzliku 3000x3000 un saaku ziimeet visu peec garastaavoklja un taa, kas skaneeja fonaa.
Pirmais tapa shis darbs: Un tad man veel aizvien nebija, ko dariit, un es atveeru mspaint, uzliku 3000x3000 un tapa visaadi mazi ziimeejumi. Peec ceturtaa ziimeejuma beidzaas dziesma, un es teicu "Davai, uzliec kaadu dziesmu, lai man buutu iedvesma!", un random dievs izveeleejaas (domaaju, ka pareizi atceros): Dream Evil - Forevermore Un peec tam veel kkaadas kjeepas: -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Haha, edg, tev tiešām nebija, ko darīt!
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:12 |