![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Cik neesmu teicis, ka neprotu kraasot! Viss, ko meegjinu kraasot, tiek izkropljots.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Labi, bet tad mācies, Edg, mācies!
![]() Nu ok, ja piem. galīgi nesanāk krāsot, kkā ieēno... -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, saziimeeshu un viss. Es, atshkjiriibaa no citiem te, neesmu ziimeeshanas fans. Man vienkaarshi ik pa reizei paniez rokas kaut ko uzklekseet.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ehm, nav nekaa patiikamaaka, kaa ieluuzt leduu un apmest cilpu ap kaklu, teica smaidiigaa meitene un taa arii izdariija
![]() Bet nav taa kaa diezgan sarezgiiti ziimeet pie taadas izskirtspeejas paintaa? |
edg |
![]()
|
Tieshi vieglaak! Lapaa nekad nepietruukst vietas. Taapeec var kaartiigi izveersties un peec tam, samazinot visi negludenumi pazuud. Vieniigais sliktums ir, ka nevar redzeet, kaa tas ziimeejums izskatiisies samazinaats.
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
kolosāli, tā tik turpināt!
btw vienmēr eksistē undo poga tāpēc, ja nepatīk kā izskatās vari atgriezt atpakaļ uz lielo ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Apr 1 2006, 00:33) Taisniiba, bet samazinaashana nav viens klikshkjis, pie tam kompis it iipashi maajaas nobremzeejas uz taadu lielu aktivitaati. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Saliec vienam darbam apmēram kādas krāsas tu biji domājis, un es varu izkrāsot. :D
|
edg |
![]()
|
Haha, to es gribeetu redzeet, kaa manu darbu var izkraasot!
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, darbs, saprotams, patīk. labi,ka nav pārāk daudz līniju, tāds viegls plikums vienmēr nāk par labu. tikai lietussargs izskatās kā būtu kāds vājprāta lēkmē šam ar zobenu meties virsū! nezinu, varbūt tāds arī bija gaidītais efekts...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Un tagad mēs skaidri (miglā) redzam, ka edg darbiem īstenībā ir baigais potenciāls. :3 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
taa meiteniite vareetu buut kkaada baigaa slepkava (elfen lied esmu paarskatiijies
![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Zinu, pirmā reize, kad miglu zīmēju. XD
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tad baigi labi! kaa es pirmoreiz savu naaves veestnesi ziimeejot izblameejos
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man liekas, ka roka varētu izskatīties kautkā šādi. jo tā rociņa tāda drusku jocīga(šitā jau ar, bet ne tik jocīga) ja kikyo ir laiks vinja varētu bišku rocinju pielabot, vai arī šito samazināt un ievietot.Bet tas nav tik svarīgi, darbs visumā ir ļoti skaists un es tā droši vien nevarētu. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:50 |