![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Laba roka, Tigra!
Man īpaši negribējās labot to, ko edg bija uzzīmējis, tāpēc es atstāju tā kā ir. :3 (Izņemot līniijas, tās bija nepanesami biezas. XD) |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Negribeejaas labot? Negribeejaas labot?! Tu tachu vinju esi pilniibaa paarziimeejusi! Tas vairs nav mans skriceleejums! Tas ir... neiespeejami. Baac, ja tu kraaso, tad pat meerkakjim, kas ziimee ar pakalju, ir potenciaals!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Godīgi sakot, man arī biškīt pavērās mute ieraugot Kikyou izkrāsojumu. Tiešām labs darbs.
![]() Njā, laba sastrādīte... ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol, edg. Tas jau atgādina sippa sigu, "I hate anime, but I love anime with vampires. Vampires make even shit good.".
Es tikai līnijas uztaisīju šaurākas un gludākas, lai vieglāk krāsot, tas arī viss. Neko citu es īpaši nepārzīmēju. P.S. To gan es gribētu redzēt, kā mērkaķis ar pakaļu zīmē. XDDD |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es paspeeleejos ar layeriem un liekto liiniju tuuli (Paint.NET). Kad izdodas iebraukt, kaa taas lietas notiek, tad nav nemaz tik briesmiigi. Gribeeju arii izkraasot, bet nav laika. Taapeec: izkraaso pats! (Vai arii es izkraasoshu, kad buus laika)
![]() Un, lai arii peec kaadas haltuuras tas izskatiitos, tur pavadiita kaada pusstunda... Starprezultaati uuberaakie ir shekur: ![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nezinu vai bija vērts tā pūlēties, trešais ir izjustāks kā pirmais, a nu bet tās tikai manas domas.
Pirmā pluss ir taads, ka shamo vieglāk smuki izkrāsot. Bet tas tā... (vajadzeetu veel kaadu edg feat. Kikyoun =)) -------------------- |
edg |
![]()
|
Puuleeties? Nez, man taas ziimeeshanas laikaa bija pat ljoti jautri. Galvenokaart, ideja bija vienreiz sanjemties un izmeegjinaat tos layerus. Un tad, kad secinaaju, ka ir normaali, tad beigaas sagribeejaas Lilome(LeoR) stilaa savilkt liektaas liinijas. Kad es puulos, tad rezultaataa arii kaut kas sanaak.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
edg |
![]()
|
Dzilji iespaidojies no shii komiksa http://www.gotmorr.com/blastwave/index.php?cid=1 un vispaar taa purna ziimeetiem ziimeejumiem http://gotmorr.com/forum/viewtopic.php?t=56
Ideja par kraasu klaashanu kaartaas ir tiiri noderiiga... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
diezgan fiichains, tikai paaraak miglains, izpluudis. briesmonis no edg laguunas
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
Miglains taapeec, ka tu to redzi tumsaa, miglaa un vispaar taa ir tikai halucinaacija, un tu nemaz neesi izguleejies kaartiigi, taapeec miglains izskataas. Jaavar jau visu ko izdomaat, lai attaisnotu savu greizo roku...
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vislabākais stils.Laiks ietvert to manās karikatūrās!!!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man bik naak smiekli par aciim.
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pateicoties edg paskaidrojumam un manai uuberdziivajai izteelei, tagad kaadu briidi man buus bail no kkaa
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ha! Labais!
![]() Man šitais zvērs patīk. (beidzot šinī topikā atkal kkas jauns) -------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:53 |