![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Hmm... es tur saskatu smadzenes ar okām :B smadzenes... smadzenes.. gribas iekosties un sajust šo silto masu šķīstam mutē ... ^w^
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
BEZ komentaariem...
-------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
mmmm... corn flakes...
![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
riiima TAADS!!!11
forshas apenes ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Mans nestandarta 7 cm lineāls parāda, kas par niecībām ir jūsu megapakas. :< |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
neņirgājies par personības šķelšanos...
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
neņirgājies par personības šķelšanos... ![]() viņš neņirgājas par personības šķelšanos(a vajadzētu ![]() nice job there! man patīk ēnojums un matu detalizētība. pieškir nepārprotami bomzisku noskaņojumu. -------------------- |
edg |
![]()
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
njā, Viņam vismaz nekad netrūskt ar ko parunāt... Bet par visādiem šitādiem kā edg Viņš jau pirms apmēram 2000g. teica: Piedodiet tiem, jo viņi nezina, ko dara. Bet tā laikiam ir dīvaina sajūta, ka tik daudzi cilvēki strīdās - Tu esi, vai Tevis nav?
This post has been edited by Tenma: Oct 26 2007, 15:15 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
njā, Viņam vismaz nekad netrūskt ar ko parunāt... Bet par visādiem šitādiem kā edg Viņš jau pirms apmēram 2000g. teica: Piedodiet tiem, jo viņi nezina, ko dara. Bet tā laikiam ir dīvaina sajūta, ka tik daudzi cilvēki strīdās - Tu esi, vai Tevis nav? ludzu, lūdzu, LŪDZU pārvērtiet edg abstrakti izcilās modernās mākslas galeriju par reliģisku diskusiju kaujas lauku! jo šādu topiku forumā ir "nepietiekami".. tenma, a tu zini ko tu dari? srsly. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
njā, Viņam vismaz nekad netrūskt ar ko parunāt... Bet par visādiem šitādiem kā edg Viņš jau pirms apmēram 2000g. teica: Piedodiet tiem, jo viņi nezina, ko dara. Bet tā laikiam ir dīvaina sajūta, ka tik daudzi cilvēki strīdās - Tu esi, vai Tevis nav? OMG this is too good to be true, jaaieraada dazhiem labiem shis (jaunais) topiks... |
Tenma |
![]()
|
njā, Viņam vismaz nekad netrūskt ar ko parunāt... Bet par visādiem šitādiem kā edg Viņš jau pirms apmēram 2000g. teica: Piedodiet tiem, jo viņi nezina, ko dara. Bet tā laikiam ir dīvaina sajūta, ka tik daudzi cilvēki strīdās - Tu esi, vai Tevis nav? ludzu, lūdzu, LŪDZU pārvērtiet edg abstrakti izcilās modernās mākslas galeriju par reliģisku diskusiju kaujas lauku! jo šādu topiku forumā ir "nepietiekami".. tenma, a tu zini ko tu dari? srsly. mana labā roka nezin, ko dara kreisā: http://www.ebaznica.lv/?p=1569 kā gan lai es zinātu, ko daru? neuzdod man tik sarežģītus jautājujmus ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |