![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
ō... ku jauks zīmējums ^^ XDD
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Iisti neizprotu to shizofreenisko murgu - tur augshaa taas ir savdabiigas asinis vai liesmas? Either way - sick
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Zīmējumi nereāli kruti
![]() atgriezīsos pie spamošanas: nezinu, vai pamanījāt E-BĻĀ: -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
bet, bet... tas taču ir "bieži ļaudis jautā" XD
samaitātie cilvēki, pet bībelē cenšas lamuvārdus saskatīt... -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
bet, bet... tas taču ir "bieži ļaudis jautā" XD samaitātie cilvēki, pet bībelē cenšas lamuvārdus saskatīt... nezinu kur tur ir bieži ļaudis jautā, bet oranžais lauciņš labajā malā ir tīrākais krievu b ļ a. ![]() -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
izskatās pēc ne ļoti veiksmīga meiģinājuma izveidot e bībeles saīsinājumu krievu valoodā!
-------------------- No name superhero
|
Misa |
![]()
|
ou.. izgāzos kā veca sēta XD
nebiju iegājusi tajā adresē, tikai izlasīju e-bļj, un padomāju, ka fuschicho to uztvēra kā krievu "bļa." gomen. bet samaitāti ļaudis enīvei ^^;; -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
taisnība jau ir, Misa, jo Ebļa krieviski nozīmē "drāžamais caurums". Nav jābūt samaitātam, lai to tā uztvertu.
-------------------- |
Misa |
![]()
|
fuschicho, noliedz, ka esi samaitāta? XD
Ebļa krieviski nozīmē "drāžamais caurums" i didn't know that... ^^;; -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
samaitātie cilvēki, pet bībelē cenšas lamuvārdus saskatīt... Es neredzu bībeli.... ._. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
I see bibles o_o
(6th sense) -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
cik episks darbs.
![]() sunīši, kas vaukšķina zem debesīm, kurās norisinās tomātu kauja. man patīk tavi garadarbi. turpini tādā pašā garā, edg. xD -------------------- (sun)
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pats nevaru komentēt...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
FuschichO |
![]()
|
Kas ir tas ar biezajām uzacīm? Jauns pokemonu paveids? Es teiktu, ka tur ir baigais action. Kustības nepabeigtība un asimetriskums vnk ierauj sevī.
Šis darbs man piedūra -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Kārtējo reizi apskatot tavus zīmējumus man uzlabojās oma ^/_\^
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |