![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Wow, tu esi viens no retajiem, kura prasmes stabili iet
Ar prieku lasiishu manu oponentu izteikumus -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
šitas baigi labs drabs. ![]() skatoties pārējos darbus un ņemot vērā to, ka tur nodarbojies ar zīmēšanu dažādās pc progās, tev apsveicami sanāk. ![]() This post has been edited by Art`a.: May 1 2008, 13:46 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Edg, uzzīmē tač kautko.. . ¦B
Pliiiiiiiiiizzzzzzzzz -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jā, es arī gribu, lai Edg kaut ko uzzīmē!!! >:O
-------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ilgi būs vēl jāgaida? ;_;
![]() Gotiņa arī skumst. -------------------- |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
Insider info:
Attached thumbnail(s) ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pēdējā nedēļā gan ir šitā:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
ak, šī nepateicīgā programmētāja profesija...
Nu okei, gotiņa pagaidīs. XD -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Smuki jau nav, bet emocijas ir pareizas, atšķirībā no Tigras.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
Jā, edg, es laikam nespēšu ar tevi sacensties.
-------------------- |
edg |
![]()
|
Paldies!
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Kāpēc šis brīnišķīgais, daiļrades pilnas pavediens ir atsprādzis ?
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Kāpēc šis brīnišķīgais, daiļrades pilnas pavediens ir atsprādzis ? Jā, kāpēc gan? ![]() -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Pat tad, ja mēs atvainosimies un skatīsimies virsū ar žēlām kucēna acīm ?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:41 |