![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nu nē, man nav gaiši mati! Piedod, es nebiju domaajis tevi. Taads paarpratums... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Piedod, es nebiju domaajis tevi. Taads paarpratums... Man ir aptuveni tādas krāsas mani ... ;_; *Eju bimbāt* Bet tā ideja par tiem nāves miltiem ir laba, anyway XD -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
tādas krāsas mani ... nu nu... Tos naaves miltus pareizi uzkjeeri. Paareejais tika piedzejots pabeigtiibas sajuutai. Labpraat iepostotu kaut ko 100% savu, bet peedeejaa laikaa es buutu prieciigs, ja man sanaaktu kaut shitaa: ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
*cough* *cough*
|
edg |
![]()
|
Es neseivoju meeslus. Labaakais noseivotais darbs man ir shitaads, un, spriezhot peec izmantotaas programmas, vari nojaust, cik sen tas ziimeets:
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
tāds action .__O Man izskatās pēc ērgļa un lapsas. Dainamicu entury!
-------------------- |
edg |
![]()
|
tāds action .__O Man izskatās pēc ērgļa un lapsas. Dainamicu entury! Esi tik miilja un noraadi, luudzu, uz lapsu defineejoshajaam sastaavdaljaam: acis, ausis, kjepas, utml. Neuztver kaa paarmetumu - man patiik savaadaaka interpretaacija. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
I spy with my eye.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tad varbūt tas ir gigantisks kāpurs? Un jā, Artam taisnība
This post has been edited by FuschichO: Apr 14 2010, 21:18 -------------------- |
edg |
![]()
|
Vienalga gribu redzeet lapsu.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Es arii redzu lapsu.
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
Muusu ar Kikyou nepaarspeejamaakais kopdarbs ev4r:
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vārdi nespēj izteikt manu sajūsmu!
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Noliecu galvu ģēnija priekšā. Nopietni. Nekas neuzlabo garastāvokli vairāk par šiem zīmējumiem. Lai gan pēdējie darbi ir tiešām labi, man vismīļākais no visiem ir "meitene ar kaķi" es pat atļāvos to uzlikt uz sava t-krekla :> cerams edg mani neiesūdzēs par autortiesību pārkāpumu.
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:36 |