![]() |
![]() ![]() |
![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
njaa spaarni tieshaam gliishi!!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Peedeejie divi ir riktiigi labie! Skaisti!
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tie spaarni, ko juus slaveejat ir prosts plagjiaats. Paarziimeejums. Google ieraksta "butterfly" nospiezh "images" un pirmaa bilde:
![]() Un paarziimeejums ir arii tas skuupsts. No vecaas labaas korejieshu klases bildes: ![]() Bet, ja taa padomaa, tad normaals ziimeejums nekas vairaak nav kaa paarziimeejums no atminjas un izteeles. Kaapeec apbizhoties cilveekiem ar vaaju atminju, ja var paarziimeet pa tiesho? Esmu guvis atzinju. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tu gan gudrs! Man tas nemuuzjam nebuutu ienaacis praataa tas, ka tu to noziimeeji, jeb kaa lai to sauc... Bet galvenais, ka ziimeejums ljoti labs!!
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Un tagad Painta speciaalists izklaastiis savu vareno ideju par paintaa ziimeejamiem skeletiem:
Pixelcars ziimeejot, es vienmeer izmantoju tikai un vieniigi labaako softu (paint). Taa, kaa naacaas reaali nomociities ar paarkraasoshanu (pim no tumshi zilaa uz dzeltenu) es atkodu gjeniaalu dzeeshgumijas fiichu. Taatad kaa dariit: Uzziimee skeletu ar, piemeeram, sarkanu kraasu. Ja ziimeejums ir melns uz balta fona, tad balto atstaaj kaa fona kraasu. nu tad saziimee visu ko vajag, un kad gribi lai sarkanaa kraasa ziimeejumaa paartaptu par fona kraasu (respektivi balto), tad njemam kaa brush kraasu to sarkanu un background kraassu balto un velkam ar DZEESHGUMIJU paari taam vietaam ar LABO taustinju. tad brush kraasa tiek nomainiita ar fona kraasu. Un ne ar kaadiem layeriem nav jaa4akareejas. Biistieties Painta speeka! -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Paliidziet, gudrie ljaudis! Es veelos ziimeet taa, lai starp kraasaam nebuutu redzamas robezhas. Aciimredzami, parastais paint brush neder (bildes kreisaa puse). Tad es atklaaju airbrush (bildes labaa puse). Bet airbrush sataisa punktinjus. Tad es atklaaju SmoothDraw: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1543&v...indpost&p=49026 Bet tam riikam visi nav maajaas. Vai kaads zin un ir lietojis kaut ko liidziigu, un atradis par eertu? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
Nezin kaada meesla peec sagribeeju saziimeet kaut ko taadu:
Da vispaar jau zinu. Gribeeju, lai dazhs labs manu maakslu paslavee... ![]() Bet veel aizvien nesaprotu - kas tur tik dizhs tajaa pozaa, ka daudzi taa fano. C'mon, meitene grib, lai vinjai iemaaca, kaa to lietu dariit. Ap to taada breeka? Atbildiiba, atbildiiba, atbildiiba... Visaadaa gadiijumaa - es iemaaciijos, ka saakt ziimeet kaajas un beigaas ziimeet galvu ir viena liela kljuuda! Jaasaak ir ar galvu! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
edg |
![]()
|
Mani ziimeejumi saak atkaartoties... Btw, interesants skats, kad shalle teju nu kaklu izraus no vietas aaraa... Pametiet kaads ideju! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
edg |
![]()
|
Edg maak arii kraasot. Vot taa. Punkts.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
ideaali
![]() |
edg |
![]()
|
Kas sapratiis, kas te atteelots, tas buus liels malacis:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Manas glukojosas acis saka ka tur ir nodzeries vecis pie staba kurs ir baigasi reperis un repo masinu dukonas pavadiba
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Kāds pakārts...
![]() -------------------- Press any key to continue
|
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
ja, man ar liekas kapi un kaut kas pakarts
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
hmm.... mozh tanks vai kautkaads traktors.? paziistot edg no vinja to vareetu sagaidiit...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:26 |