![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
kapos, kokaa pakaarts traktors!!!!
![]() tai meiteniitei "baigajaa" pozaa ir ljoti labi uzziimeeta seja, respect.... ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
...tur ir cilveecinjsh kur ir meegjinaajis sev padariit galu, un ir pakaaries!!!
![]() P.S JAAskataas tikai tas tumshais??? |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu taa... manaa bagaatajaa izteelee, skatoties uz to ziimeejumu, liekas, ka tur ir kkaads baseins, mashiina vai arii atteelota kkaada kara aina..
![]() -------------------- |
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
Cilveecinj$ kapos $uupojas uz $uupoleem
![]() |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
tajaa atteelaa: chii shkjuureeja sniegu un nepamaniija dzeeraaju sniegaa
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Var to uzskatiit par liikju lauku, jo daudzi taadi deadmeni reegojaas!
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vispaar tas domaats maaciitaajs kancelee pakaaries. Bet man daudz labaak patiik ideja par piedzeerushos reperi mashiinu duukonjaa. Kaa arii daudzi no peedeejiem postiem, kuri tapa, kameer es sho sacereeju.
Kaapeec no manis var sagaidiit traktoru vai tanku? Man tikai paaris ziimeejumos ir taada tehnika vispaar. Juus veel neesat iepazinushi kloneejoshaa traktora speeku! Par nelaimi, man taa arii neizdevaas saskatiit lidmashiinas... Paldies, Ghoul! Luudzu, arii citi ir veelami izteikties par maniem "normaalajiem" ziimeejumiem! Es netaisos nevienam runaat pretii, apbizhot vai citaadaak apsmiet tuukstots vaardu postos. Sheit es esmu tikai parasts "kad nav ko dariit - pamaaleeju" paintaa aardiitaajs. Visu ne-aciimredzamo es uztvershu apgremoshu un luukoshu labot. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
A jums kaads paints man vecais versija 1.0 a jums izskataas kaada 3 vai 4 versija
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es saskatu pakārtu bērnu uz kuru nolūkojas balts tēls, enģelis laikam. Bērnu apspīd gaismas stars. Enģelis smaida. Liekas, ka bērns iziet no sava ķermeņa vēl reizi uz to paskatās un aiziet. Izgaistot gaismas zibsnī. Skaists darbs.
Tās ir vīzijas manā iztēlē apskatot šo darbu. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Dec 5 2005, 19:47) Es saskatu pakārtu bērnu uz kuru nolūkojas balts tēls, enģelis laikam. Bērnu apspīd gaismas stars. Enģelis smaida. Liekas, ka bērns iziet no sava ķermeņa vēl reizi uz to paskatās un aiziet. Izgaistot gaismas zibsnī. Skaists darbs. Tās ir vīzijas manā iztēlē apskatot šo darbu. Waaa...... Tad taa laikam top slaveno maakslinieku meistardarbi. Vinji tikai pashi neatziistas, kas tur saakumaa bija domaats ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
_D_N_X_ |
![]()
|
Labais Tas ruukjis baigi maskeejas gruuti ieraudziit
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 20:50) QUOTE(Tigra2 @ Dec 5 2005, 19:47) Es saskatu pakārtu bērnu uz kuru nolūkojas balts tēls, enģelis laikam. Bērnu apspīd gaismas stars. Enģelis smaida. Liekas, ka bērns iziet no sava ķermeņa vēl reizi uz to paskatās un aiziet. Izgaistot gaismas zibsnī. Skaists darbs. Tās ir vīzijas manā iztēlē apskatot šo darbu. Waaa...... Tad taa laikam top slaveno maakslinieku meistardarbi. Vinji tikai pashi neatziistas, kas tur saakumaa bija domaats ![]() Tieši tā. Lai cilvēki redz ko vēlas redzēt. Starp citu, par mums visiem tu vari šo to secināt, apskatot ko mēs redzam. ![]() Piemēram, Šuminam ir spilgta iztēle šausmu filmu jomā. Vai arī vismaz tā varētu būt. -------------------- |
edg |
![]()
|
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 19:55) Jaa, jo shis topiks tapa paaraak veikli piespamots. Tas nenoziimee, ka tavs skaidrojums tagad man pie kaajas. Gluzhi otraadi, tas ljoti atskjiras no paareejiem, ir vissiikaak un pat ar ilustraacijaam aprakstiits, pie tam, ruukjis nebija pamanaams... Respek -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Tigra2 |
![]()
|
Reku fanarti
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 21:34 |