![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man tikai sarkt un baaleet...
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Lilith
QUOTE When I, Solomon, heard this, I marvelled at her appearance, for I beheld all her body to be in darkness. But her glance was altogether bright and cheery, and her hair was tossed wildly like a dragon's, and the whole of her limbs were invisible. And her voice was very clear as it came to me. And I cunningly said, 'Tell me by what angel thou are frustrated, O Evil Spirit?' But she answered me, 'By the angel of God called Afarof, which is interpreted Raphael, by whom I am frustrated now and for all time. His name, if any man know it, and write the same on a woman in childbirth, then I shall not be able to enter her. Of this name the number is 640.' And I, Solomon, having heard this, and having glorified the Lord, ordered her hair to be bound and that she should be hung up in front of the Temple of God, that all the children of Israel as they passed might see it and glorify the Lord God of Israel, who had given me this authority with wisdom and power from God by means of this signet." (Gaster 157-159) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
Tiem, kam interesee siikaak, kaa tapa loli-yuri darbs ar taurentinja spaarninjiem:
Uz Windows XP var atarhiveet vienaa folderii un tad palaist ar Labo pogu -> Preview un ar bultinjaam uz priekshu un atpakalj skatiities smuki. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tav darbi ir interesanti (it seviski bazniica un nabaga maciitaajs)
![]() Nu taadas ir manas domas... |
edg |
![]()
|
QUOTE(LILOME @ Dec 16 2005, 01:24) Shim stilam ir divas lielas priekshrociibas: - viegli labot - truukumi "pazuud" Ja ar kontuurliinijaam sataisa kljuudu, kuru nepamana uzreiz, tad, manupraat, var iet kaarties. Kaa tur kaut ko pagarinaat, pielabot, paartaisiit, nepaarziimeejot visu? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
wow! sitaadu stilu redzu pirmo reizi, tacu dazas bildes izskataas ljoti labi un paintaa tev ir keeriens to es tev varu pateikt. Vieniigais nevaru iedomaaties ja saadaa stilaa saaktu ziimeet hentai tas buutu....
![]() -------------------- |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
80% ziimeejumos vieniigais ko atpaziistu ir seja
.... ![]() |
edg |
![]()
|
QUOTE(Righorn @ Dec 21 2005, 23:15) Nesapratu. Tu tikai seju speej saskatiit un paareejais liekas bezformiiga melnbaltaas tintes masa? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
edg |
![]()
|
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Šim augšējam vēl varēji bez vienas kājas piezīmēt, mazliet vairāk asinis, un būtu labs Guro sanācis. Meitene bez acīm un rokām.
A mož tas ir domāts zombijs kurš tiko izlīdis no tukšneša smiltīm. Katrā ziņā skaisti kā vienmēr! -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ta es ari joprojam nesmu sapratis ko tik briesmigi jus varat fanot par EDG raditajiem "makslas darbiem" nu pilnigs kreps.
kautgan divaini ja tagat vel kads saktu zimet visadas sitads no mulkibinas par vinu nirgatos, bet par EDG ta nedara. jo..... |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ha, man tā pēdējā atgādina kaut ko no Guro! Viņas seja it īpaši!
Bet labi labi Edg! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(sipps @ Dec 31 2005, 12:28) ta es ari joprojam nesmu sapratis ko tik briesmigi jus varat fanot par EDG raditajiem "makslas darbiem" nu pilnigs kreps. kautgan divaini ja tagat vel kads saktu zimet visadas sitads no mulkibinas par vinu nirgatos, bet par EDG ta nedara. jo..... ...vinsh ir iipashs cilveeks un vinja darbi ir forshi jautri excellent un smiekliigi(in da good way) ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Paldies, Aven!
Man nav speeju ziimeet tik dailji kaa Kikyou. Bet man ir speeja radiit diivainus darbus. Un dazhiem taadi patiik. Bet no otras puses ir taadi cilveeki kaa Tigra2, kuri kaut ko saskata tajos ziimeejumos, kuri nav diivaini, bet ir centiens radiit kaut ko smuku. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Aven @ Dec 31 2005, 15:09) QUOTE(sipps @ Dec 31 2005, 12:28) ta es ari joprojam nesmu sapratis ko tik briesmigi jus varat fanot par EDG raditajiem "makslas darbiem" nu pilnigs kreps. kautgan divaini ja tagat vel kads saktu zimet visadas sitads no mulkibinas par vinu nirgatos, bet par EDG ta nedara. jo..... ...vinsh ir iipashs cilveeks un vinja darbi ir forshi jautri excellent un smiekliigi(in da good way) ![]() ![]() ![]() ...pie tam edg ir 100% orģināls mākslinieks, tāpat kā Pikaso, Van Gogs(ceru ka līdz ausij neaizies) un jebkurš cits slavens mākslinieks. Pie tam daži darbi rosina iztēli,es pat vienam par godu dzejoli uzrakstīju, tikai nepostošu, jo dumjš (un romantiski šķebīgs). -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:25 |