IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Daile, edg maaksla!
edg
post Jan 2 2006, 00:39
Post #91

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

...
Tu jau runaa taa, it kaa es buutu tajaa liimenii, kur uzziimee melnu kvadraatu un visi to uzskata par meistardarbu...
http://www.hermitagemuseum.org/html_En/04/...3/hm4_1_30.html

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sipps
post Jan 2 2006, 11:28
Post #92

Unregistered

EDG ir vienkars dilitants kurs niekojas ar paintu. un tas ir vis nav vins nekads dizais makslinieks. nevjag ja celt vinu daebesis ka vins ir uzimejis paris kepajumus. ja vins to butu zimejis uz papira labas un ar zimuli tad ta jau butu cita lieta.

http://otaku.lv/uploads/20050613_821_raamis.PNG ko var teikt dzimis makslas genijs.

+Quote Post
Kikyou
post Jan 2 2006, 12:42
Post #93

Kami-sama

Group: Chuunin

Ok Sipps, izskaidrošu tev vienkāršāk.

edg ir traktors. Cilvēkiem patīk cilvēki, kuriem ir traktori, jo traktors ir kruta. Sakars? Tāds pats kā manos kabaču komiksos. Pofig. Pērciet jauno Bonux un saņemiet otru paku dāvanā!
+Quote Post
davio
post Jan 2 2006, 13:13
Post #94

Danshaku

Sipps, kaapeec tev ir tik negatiiva attieksme? Varbuut ka Edg ir ari "diletants kas niekojas ar paint" bet SO WHAT? Varbuut ka citiem tas patiik. Un nekur citur shitik orginaalus darbus atrast nevar. Edg, neklausies ko par tevi saka skeptiķi turpini taada pashaa garaa! Edg is da best!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ETM
post Jan 3 2006, 15:38
Post #95

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

HAA HAA, sipp, tu vienkaarshi nezini (vispaar buutu jazina) cik krapiigi ir dazha laba ar roku ziimeeti darbi. Ja saliidzina, tad edgam tieshaam nav slikti (un kopsh pasaakuma, kad apsriedaamies un naacaam pie secinajuma, ka paintbrush suukaa, to kvalitaate vareetu augt.

Un viapaar, jautriiba bija tad, kad tapa tas monstraalais Paint komikss. Es te saaku domaat par kaadu projektu... gaidiet.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
kahi
post Jan 13 2006, 21:54
Post #96

Hakushaku

From: cradle of filth

nuu, stilinjs taads - pagruuti saprotams...bija darbi taadi - padebiili, bet ar pozitiivaam ieziimeem...par daudziem vareeja pareekt(kaut vai par dzekeni un veci ar spaarninjiem, un matu garumu.....)priecee tas, ka katrs atšķiras!!

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
edg
post Jan 14 2006, 00:38
Post #97

limpene grauž aknas

QUOTE(kahi @ Jan 13 2006, 20:54)
nuu, stilinjs taads - pagruuti saprotams...bija darbi taadi - padebiili, bet ar pozitiivaam ieziimeem...par daudziem vareeja pareekt(kaut vai par dzekeni un veci ar spaarninjiem, un matu garumu.....)priecee tas, ka katrs atšķiras!!
*

Ja tie ir tikai "padebiili" nevis "visai debiili", tad es neesmu savas buutiibas cieniigs.
Ar spaarninjiem bija meitene. Taas ir divas meitenes. cool.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
edg
post Jan 14 2006, 04:04
Post #98

limpene grauž aknas

Ietesteeju to Paint.NET
Baigi eerts. Truukumi ir un arii kaitinoshi, bet lietojamiibas vieglums ir izcilaa liimenii. Pat layeri likaas kaa aciimredzama padariishana.
Un tieshi layeru deelj gribeeju notesteet, vai man izdosies liidz galam - liidz smukam ziimeejumam novest skici. Un kaarteejo reizi pieraadiijaas tas, ka tas nav man.
imageimage
Skici pielabot veel mieriigi var, bet tikliidz vajag smukas gludas malas un tamliidziigus meeslus, tad viss iet bekaas.

--------------------
+Quote Post
kahi
post Jan 21 2006, 19:50
Post #99

Hakushaku

From: cradle of filth

ups...nu sorry par taam meiteneem! laikam nedaleca! peedeejie arii labi! pirmais no vinjiem it seviski.. beidzot kaut kas manai gaumei...tencinu!

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
LeoR
post Jan 22 2006, 22:05
Post #100

Unregistered

"...bet tikliidz vajag smukas gludas malas un tamliidziigus meeslus, tad viss iet bekaas."

Njem un izmanto tuuli ar kuru var ziimeet liektas liinijas. Ja skice ir sakariiga tad nevajadzeetu buut probleemaam.
Un vispaar vareeji gan uztaisiit liidz galam, ja jau saakums tik normaali sanaacis. smile.gif
+Quote Post
edg
post Jan 22 2006, 22:40
Post #101

limpene grauž aknas

Tici vai netici, bet es tajaa peedeejaa ziimeejumaa izmantoju tooli, ar ko ziimee liektaas liinijas. Un nav veerts pabeigt, ja jau saakums tik suudiigs iznaacis.

--------------------
+Quote Post
edg
post Jan 27 2006, 20:21
Post #102

limpene grauž aknas

image
Zomg, es atklaaju uuber fiichu! Paintaa bildi var uzziimeet lielu un samazinaat, taadeejaadi mana nenormaalaa rokas drebeeshana neko neiespaido! Pie tam, liinijas iznaak gludas! Un, jaa, es tieshaam liidz nebiju aizdomaajies liidz taadai lietai! Ir populaars jautaajums "Vai edg ir gjeenijs vai idiots?". Peec shii posta atbilde ir aciimredzama!

--------------------
+Quote Post
Arts
post Jan 27 2006, 20:25
Post #103

Koushaku

From: The world itself,in reality

Nu prosta ģēnijs,kurš mums deva new advanced drawing in paint!! tongue.gif Bet man roka nedreb uz zīmuļa. blink.gif

--------------------
IPB Image
When you do things right,people will think you haven't done anything at all.
+Quote Post
edg
post Jan 27 2006, 23:48
Post #104

limpene grauž aknas

QUOTE(Arts @ Jan 27 2006, 19:25)
Nu prosta ģēnijs,kurš mums deva new advanced drawing in paint!! tongue.gif Bet man roka nedreb uz zīmuļa. blink.gif
*

Ziimulim diemzheel nav undo. Peec dzeeshanas ar dzeeshgumiju paliek gaishs nospiedums. Tieshi taapeec man patiik ziimeet uz datora, ka var chakareet un chakareet, kameer ieguust kaut ko saprotamu.

--------------------
+Quote Post
Namejs
post Jan 28 2006, 02:41
Post #105

Samurai

From: tou dont wanna know it....realy you dont

photoshopaa tos darbus war satiiriit....

--------------------
Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
+Quote Post

21 Pages V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 04:28