![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
...
Tu jau runaa taa, it kaa es buutu tajaa liimenii, kur uzziimee melnu kvadraatu un visi to uzskata par meistardarbu... http://www.hermitagemuseum.org/html_En/04/...3/hm4_1_30.html -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
EDG ir vienkars dilitants kurs niekojas ar paintu. un tas ir vis nav vins nekads dizais makslinieks. nevjag ja celt vinu daebesis ka vins ir uzimejis paris kepajumus. ja vins to butu zimejis uz papira labas un ar zimuli tad ta jau butu cita lieta.
http://otaku.lv/uploads/20050613_821_raamis.PNG ko var teikt dzimis makslas genijs. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ok Sipps, izskaidrošu tev vienkāršāk.
edg ir traktors. Cilvēkiem patīk cilvēki, kuriem ir traktori, jo traktors ir kruta. Sakars? Tāds pats kā manos kabaču komiksos. Pofig. Pērciet jauno Bonux un saņemiet otru paku dāvanā! |
davio |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Sipps, kaapeec tev ir tik negatiiva attieksme? Varbuut ka Edg ir ari "diletants kas niekojas ar paint" bet SO WHAT? Varbuut ka citiem tas patiik. Un nekur citur shitik orginaalus darbus atrast nevar. Edg, neklausies ko par tevi saka skeptiķi turpini taada pashaa garaa! Edg is da best!
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
HAA HAA, sipp, tu vienkaarshi nezini (vispaar buutu jazina) cik krapiigi ir dazha laba ar roku ziimeeti darbi. Ja saliidzina, tad edgam tieshaam nav slikti (un kopsh pasaakuma, kad apsriedaamies un naacaam pie secinajuma, ka paintbrush suukaa, to kvalitaate vareetu augt.
Un viapaar, jautriiba bija tad, kad tapa tas monstraalais Paint komikss. Es te saaku domaat par kaadu projektu... gaidiet. -------------------- Because i can!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nuu, stilinjs taads - pagruuti saprotams...bija darbi taadi - padebiili, bet ar pozitiivaam ieziimeem...par daudziem vareeja pareekt(kaut vai par dzekeni un veci ar spaarninjiem, un matu garumu.....)priecee tas, ka katrs atšķiras!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(kahi @ Jan 13 2006, 20:54) nuu, stilinjs taads - pagruuti saprotams...bija darbi taadi - padebiili, bet ar pozitiivaam ieziimeem...par daudziem vareeja pareekt(kaut vai par dzekeni un veci ar spaarninjiem, un matu garumu.....)priecee tas, ka katrs atšķiras!! Ja tie ir tikai "padebiili" nevis "visai debiili", tad es neesmu savas buutiibas cieniigs. Ar spaarninjiem bija meitene. Taas ir divas meitenes. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
Ietesteeju to Paint.NET
Baigi eerts. Truukumi ir un arii kaitinoshi, bet lietojamiibas vieglums ir izcilaa liimenii. Pat layeri likaas kaa aciimredzama padariishana. Un tieshi layeru deelj gribeeju notesteet, vai man izdosies liidz galam - liidz smukam ziimeejumam novest skici. Un kaarteejo reizi pieraadiijaas tas, ka tas nav man. ![]() ![]() Skici pielabot veel mieriigi var, bet tikliidz vajag smukas gludas malas un tamliidziigus meeslus, tad viss iet bekaas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ups...nu sorry par taam meiteneem! laikam nedaleca! peedeejie arii labi! pirmais no vinjiem it seviski.. beidzot kaut kas manai gaumei...tencinu!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
"...bet tikliidz vajag smukas gludas malas un tamliidziigus meeslus, tad viss iet bekaas."
Njem un izmanto tuuli ar kuru var ziimeet liektas liinijas. Ja skice ir sakariiga tad nevajadzeetu buut probleemaam. Un vispaar vareeji gan uztaisiit liidz galam, ja jau saakums tik normaali sanaacis. ![]() |
edg |
![]()
|
Tici vai netici, bet es tajaa peedeejaa ziimeejumaa izmantoju tooli, ar ko ziimee liektaas liinijas. Un nav veerts pabeigt, ja jau saakums tik suudiigs iznaacis.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
edg |
![]()
|
Zomg, es atklaaju uuber fiichu! Paintaa bildi var uzziimeet lielu un samazinaat, taadeejaadi mana nenormaalaa rokas drebeeshana neko neiespaido! Pie tam, liinijas iznaak gludas! Un, jaa, es tieshaam liidz nebiju aizdomaajies liidz taadai lietai! Ir populaars jautaajums "Vai edg ir gjeenijs vai idiots?". Peec shii posta atbilde ir aciimredzama! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nu prosta ģēnijs,kurš mums deva new advanced drawing in paint!!
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
edg |
![]()
|
QUOTE(Arts @ Jan 27 2006, 19:25) Ziimulim diemzheel nav undo. Peec dzeeshanas ar dzeeshgumiju paliek gaishs nospiedums. Tieshi taapeec man patiik ziimeet uz datora, ka var chakareet un chakareet, kameer ieguust kaut ko saprotamu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
photoshopaa tos darbus war satiiriit....
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |