![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jun 27 2005, 01:00) kaadi mees esam slinki... ![]() 2. 3. jūlijs ir šonedēļ ??? Man likā tas būs pēc vairākām nedēļām. ![]() Galvenais, ka anime būs japāņu valodā, subiem nav nozīmes (vienalga krievu vai angļu). ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Anime kuru rādīs ar RUS subiem var rādīt arī ar ENG subiem, ja būs vairāki kas to vēlas.
Sūtat PM kas vēlas. -------------------- |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Kur var nopirkt biletes?
-------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es PM nesuutiishu, bet esmu jau savu viedokli par subiem izteicis. Ja buus vairaak angliski, tad skaitiet mani iekshaa.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
same for me. vote on jpn audio/eng subs.
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Nuin @ Jun 28 2005, 11:24) Var pielikt pie esošā anime saraksta vēl dažas animes. tādā gadījumā biļetes cena pieaugs līdz 5 Ls un tuss ilgs līdz 5 norīta. Tauta lūdzu atsaucās NEKAVĒJOTIES, kas ir par. nu 5 Ls itkā man ir, bet tad man nekas nepaliek nākamai nedēļai transportam un ēšanai.. but then again - kuram gan vajag ēst, ja ir anime? nu anyway, man arī nau problēmu tajos 2:30 tikt mājās, par pārējiem gan nezinu. itkā jau te daļa kaut ko par afterparty baigi plāno.. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
ar nokļūšanu mājās vismaz man nav problēmu jāmāk tikai ātri skriet dzīvoju labā rajonā pie latgalītes
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Esmu par anime nakti liidz riitam. liidz pieciem jau skan labaak...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Nuin |
![]()
|
Biļetes varēs nopirkt no anime nakts rīkotāja jau rīt no 18:00 - 19:00 (Kr.Valdemāra pretī mākslas muzejam).
Biļetes cena 3.50 Ls -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
A uz vietas varēs nopirkt, pirms pasākuma? Negribās speciāli braukt uz Rīgu, lai nopirktu biļeti.
|
Nuin |
![]()
|
To es precīzi nevaru teikt, bet ja paliks pāri tad gan jau varēs.
Vari kādam pajautāt, lai nopērk tavā vietā. Visu var sarunāt. ![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
Anyone, who can buy me a ticket?
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
man ir viens jautājums, vai tiešāk koriģējums ar jautājumzīmi. Nuin, saki, ta vieta kur varēs nopirkt biļetes, pretī Mākslas muzejam- tas ir no kuras puses? Tas ir, tas būs Leo, vai tas būs pie Raiņa? Man tagad slinkums meklēt īstos cilvēkus lai uzprasītu, te tuvāk
![]() -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
Tas buus blakus Leo.
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:08 |