![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
easy easy Janchukam izlaidums arii :0
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Man izlaidums ir 15:00, Janchukam 17:00 mēs varam no mana izlaiduma laizt, uz viņa, un tad pie Chibi. Nu vai es nēesmu gudra?
![]() Un Sigfa... par paēst, jā, protams ka varēs, galvenais paņem līdzi ko ēst taisies. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ha... pat eest nedos, kaada bezkauniiba...
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 15 2005, 13:29) Man izlaidums ir 15:00, Janchukam 17:00 mēs varam no mana izlaiduma laizt, uz viņa, un tad pie Chibi. Nu vai es nēesmu gudra? ![]() esi saulīt, esi tu gudra!!!! ![]() tikai atbildi uz jautājumu, kur īsti notiks tavs izlaidums, lai tauta,kas vācas pie Origo parastajā strelku vietā varētu uz turieni aizkulties... ![]() zinu ka vismaz kādas piecas reizes esi teikusi kur mācies(tjipa), taču ar manu atmiņu.... ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ZVĢ.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
ja pazuudat zolituudee un nezinat kur atrodaties, zvaniet - Yume iznaaks pretii... LOL!!! (sorry, nevareeju notureeties)
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yume |
![]()
|
emmm, iznāks iznāks... hhe. Zolitūde ir visai maza.
![]() -------------------- ![]() |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
Chibi: Tev nebuus iebildumu, ja es ievelshos ap 00.00? =)
-------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es esmu pilnīgi pārliecināta, ka man nebūs iebildumu.
![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
....hmmm neko nesapratu no izlasitaa
![]() tatad... kur, pieka, cikos satikamies, kad nu un nez vel kaut ko ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Jun 17 2005, 16:32) ....hmmm neko nesapratu no izlasitaa ![]() tatad... kur, pieka, cikos satikamies, kad nu un nez vel kaut ko ![]() Man arī tads jautajums ļoti interese ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Lija |
![]()
|
cik es sapratu tad parastajā strelku vietā Origo tiekās vienos, sagaidam visus pārējos un tad laižam pie Yumes..
![]() ![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es tad laikam arī jau rīt varēšu atnākt. Ja nesanāks 13:00, tad vakarā pie +chibi+.
|
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
QUOTE(Lija @ Jun 17 2005, 18:39) Vai nevaretu konkretak par to parastaju strelku vietu. Es par to neko nezinu ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |