![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
man patika tas kards ar magjiskaas flautas "pasaules glaabshanu"
![]() he hee pirmaa sezona done ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
kaut kā tālāk par 45. sēriju netieku...
![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
hehz tad jau mani tikai 5cas seerijas ir ko skatiities veel ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emmm.. kāds zin kapēc tik lēni subbo? emm.. RAW jau labas 10 sērijas uz priekšu ir.
![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 25 2005, 23:06) leeni subo? ;D paskaties kautvai One Piece .. rawi jau 238, bet koshera subotaaji upto 153, detective conan - subs upto 85 of 497 raw ;> .. patinot bik atpakalj veesturi KTP peedeejo, 45.o, seeriju Juuni Kokki > gadu suboja. ;> P.S. un nee, luudzu nemineet par bikinj taalaak esoshiem HK subiem/speedsuberiem utml. |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
kā lēni subo??? man ir viena kaut kur vēl uz priekšu un tā ir nosubota!!! (varētu būt 48
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() Un Runājot par Detective Conan, em, nekā nebija ir nosubotas līdz 191, heh, bet tas situāciju nemaina, es vakar raw'u skatījos 407 sērijai. PS, vai nu es kauto nezinu, vai nu 497 vel nav. Jo šķiet tomēr 407 bija pēdējā kas iznāca. -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
Church |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Jul 26 2005, 09:23) .. es vakar raw'u skatījos 407 sērijai. cienna. /me bows to ones being able to watch raws, jeb driizaak nevis bows bet melli apskauzh? ;> pats laikam ar savu nu _ljoooti_ ierobezhoto vaardu kraajumu laikam labi ja tikai action animes rawos varu noskatiities saprotot ljoti minimaalu dalju :/ |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Church @ Jul 25 2005, 23:13) QUOTE(+Chibi+ @ Jul 25 2005, 21:30) varbuut taapeec, ka veel nau nosubots? ;P da man nav laika pat pārbaudīt.... -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es esmu nonākusi 58 sērijai.
Es laikam atkārtošos, bet mans mīļakais chars ir Gunters, viņa skaidrā un patiesā mīlestība un labā sirds ir vienkārši apbrīnojumas. Vispār pati anime ir pats labākais gabals, ko pēdējā laikā esmu skatījusies. -------------------- |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Guntar ir labs chars, bet vislabaakais man shini animee patiik par to, ka pirmajaa epizodee galvenajam charinjam ienaaca praataa doma - es laikam buushu pirmais cilveeks pasaulee kursh ir noskalots podaa... Ar to arii saakaas mana cienja pret sho seriaalu
![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu, krietnu laiku atpakaļ šo te centos noskatīties, vilkt gan negribējās. Izmantoju vnk youtube, jup. Galīgi negribējās piegruzot kompi ar kko, par ko man nebija ne jausmas, uzgāju gan šito pilnīgi nejauši. Ok, pāris sērijas ostījos, likās saistoši. Novilku. Skatījos un tiku tikai līdz pusei. Sapratu, ka kkas tajā muļļāšanās mani nu nemaz nepiesaista. Kaut kā tie tēli līdz galam neaizrāva, un attiecības starp Volframu un to galveno chaaru (bāc, aizmirsu, pat kā viņu sauc, lol) bija draudzīgas, es, tā kā anime genre ir shounen-ai biju cerējusi ko inčīgāku sagaidīt. Teiksim tā- par daudz sēriju manai pacietībai.
-------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es sho gabalu leenaa garaa skatos tad kad nav ko citu skatiites esu ticis paari pusei jau
![]() Viva mani apjomiigie HDD ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:31 |