IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> lomkas, (anime atkariiba)
lastguru
post Jun 19 2005, 23:40
Post #16

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(edg @ Jun 19 2005, 16:07)
Steriem!

kaa pareizi tulkojas shis vaards uz krievu vai anglju valodu?

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aigarius
post Jun 20 2005, 01:21
Post #17

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

QUOTE(lastguru @ Jun 19 2005, 22:40)
QUOTE(edg @ Jun 19 2005, 16:07)
Steriem!

kaa pareizi tulkojas shis vaards uz krievu vai anglju valodu?
*

IIRC, sters bija graudu mērvienība, tāpēc pēc analogijas varētu uz angļu valodu pārtulkot kā 'bushel'.

" - Do you have any poetry books?
- Yeah, bushels of those!
"

biggrin.gif

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
edg
post Jun 20 2005, 02:54
Post #18

limpene grauž aknas

From: PM

Tilde:
Svešvārdu vārdnīca. Jumava- Izcelsme - franču stčre < sengrieķu stereos ‘kubisks’.
- Malkas, kokmateriālu tilpuma mērvienība — 1 kubikmetrs.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Ayumi
post Jun 20 2005, 18:25
Post #19

Kyuuketsuki

Group: Chuunin

un pasakiet man kas taa pa sajuutu?-
Ja anime ko gribu novilkt velkas looooooti ilgi, es esmu noskumusi, dusmiiga, man negribas neko dariit, tikei seedeet un blenst bezjeegaaa monitoraaa. Kad es aizbraucu uz laukiem, es ceru ka mana tukshuma sajuuta beigsies, bet es vel vairaak gribu tikt atpakal pie datora jo man skiet kad kaads apdraud manus downloadus dry.gif
man radaas jautaajums- JOHAIDII KAA ES AGRAAK VAREEJU TUPEET TAJOS TUPAJOS DRAUGOS????
neesmu nekaads izcilais anime fans(tikei iesaaceejs) un raxtu paarsvaraaa spamus, bet kaapeec man ir shaada sajuuta?

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
GunMetaL
post Jun 20 2005, 18:28
Post #20

hentai lion

From: ZAFt headquarters

QUOTE(Ichno-sama @ Jun 20 2005, 18:25)
Ja anime ko gribu novilkt velkas looooooti ilgi, es esmu noskumusi, dusmiiga, man negribas neko dariit, tikei seedeet un blenst bezjeegaaa monitoraaa. Kad es aizbraucu uz laukiem, es ceru ka mana tukshuma sajuuta beigsies, bet es vel vairaak gribu tikt atpakal pie datora jo man skiet kad kaads apdraud manus downloadus  dry.gif
man radaas jautaajums- JOHAIDII KAA ES AGRAAK VAREEJU TUPEET TAJOS TUPAJOS DRAUGOS????
neesmu nekaads izcilais anime fans(tikei iesaaceejs) un raxtu paarsvaraaa spamus, bet kaapeec man ir shaada sajuuta?
*

ĻOTI LIELS IESĀCĒJS biggrin.gif biggrin.gif
untas kas apdraud downloadus laime esmu es smile.gif muhahahahaa...
+Quote Post
Ayumi
post Jun 20 2005, 18:33
Post #21

Kyuuketsuki

tev ir kompleksi, bro....sad.gif
obligaati man visu download procesu vaig izjaukt!

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Kagome
post Jun 20 2005, 20:01
Post #22

Fire Rose

From: guarding Hell's gates

Ja anime ko gribu novilkt velkas looooooti ilgi, es esmu noskumusi, dusmiiga, man negribas neko dariit, tikei seedeet un blenst bezjeegaaa monitoraaa.
*

laikam vareetu teikt, ka taa jau ir atkariiba no animeem. biggrin.gif
es animes skatos apmeeram gadu vai pat ilgaak, un var teikt ka man jau ir atkariiba, jo katru reizi kaa iesleedzu datoru, es vai nu skatos animes, vai seesu anime saitos un makleeju kaut ko jaunu.

--------------------
+Quote Post
Tsukino
post Jul 4 2005, 13:51
Post #23

Danshaku

From: Hinata-sou

*

Tu vinkaarshi nezinaaji kaa ir labaak, jo pirms atklaaji ka anime ir tavaa dveeselee ierakstiita, tu par anime veel neko nezinaaji...

Shitais arii mans gadiijums...

--------------------
image

Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world.
+Quote Post
anishuara
post Jul 4 2005, 14:21
Post #24

Hakushaku

From: somewhere deep inside

mdaaa es jus tauta nesaprotu man anime ir loti svariga, bet es ari neaizmirstu visu parejo... es nesezu anime saitos cauram dienam un pat sheit iegriezos nevienmer... bet man patik anime un skatos ne visu kas ir zimets anime stila, bet tikai to kas man iepatikas.... es saprotu ka anime ir manas dzives sastavdala... bet ta man ir tikai 2 vai pat 3 vieta.... rolleyes.gif

--------------------
image
+Quote Post
jurc
post Jul 4 2005, 14:27
Post #25

Tennou

From: Liepāja

QUOTE(anishuara @ Jul 4 2005, 14:21)
mdaaa es jus tauta nesaprotu man anime ir loti svariga, bet es ari neaizmirstu visu parejo... es nesezu anime saitos cauram dienam un pat sheit iegriezos nevienmer... bet man patik anime un skatos ne visu kas ir zimets anime stila, bet tikai to kas man iepatikas.... es saprotu ka anime ir manas dzives sastavdala... bet ta man ir tikai 2 vai pat 3 vieta....  rolleyes.gif
*

pamēģini to pašu pateikt pēc kāda gada, diviem... =)
bet varbūt vienkārši esi tāds cilvēciņš kam vienkārši anime tik ļoti nesaista kā pārējiem, neesi ieraudzījusi to īsto odziņu kas tevi pilnībā aizrautu anime pasaulē un pateiktu bye bye TV.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
ShinChan
post Jul 4 2005, 14:38
Post #26

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(JurCHiX @ Jul 4 2005, 13:27)
mdaaa es jus tauta nesaprotu man anime ir loti svariga, bet es ari neaizmirstu visu parejo... es nesezu anime saitos cauram dienam un pat sheit iegriezos nevienmer... bet man patik anime un skatos ne visu kas ir zimets anime stila, bet tikai to kas man iepatikas.... es saprotu ka anime ir manas dzives sastavdala... bet ta man ir tikai 2 vai pat 3 vieta....  rolleyes.gif
*

bet varbūt vienkārši esi tāds cilvēciņš kam vienkārši anime tik ļoti nesaista kā pārējiem, neesi ieraudzījusi to īsto odziņu kas tevi pilnībā aizrautu anime pasaulē un pateiktu bye bye TV.
*

MAni anime aizrauj, tachu skaidrais sapraats un organisms neljauj paardozeet. Arii man nav saprotams, kaa var dziivot ar nemitiigu anime shirmi sev priekshaa. JA neskaita aizvakar apmekleeto anime nakts tusu, taa nopietni anime neesmu luureejis jau vairākas nedeeljas. Nevelk. Pirms meenesha noskatiijos pusi no GitS: Innocence, otru pusi veel shobaltdien neesmu noluureejis. LAi gan jaasaka ka "thodnjaks"man nav ar anime vien. Pilns cietnis labaam filmaam - neskatos. Kompii staav GTA:SA - nespeeleeju. Pirms gada nekas taads nebuutu iedomaajams, bet laiki mainaas un cilveeki taapat.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
anishuara
post Jul 4 2005, 14:39
Post #27

Hakushaku

From: somewhere deep inside

QUOTE(JurCHiX @ Jul 4 2005, 14:27)
*

*

es nesaku ka es neatradu... vienkarshi es maku to dozet... ^__^ es neesmu anime fanatike tas taisniba... bet man patik anime un es to uzskatu par dzives sastavdalju... jo taja atrodu daudza kopiga ar savu isto dzivi.. ka ari atrodu problemu risinajumu taja.... lai ka tas nebutu gruti...

--------------------
image
+Quote Post
Hikaru
post Jul 4 2005, 15:56
Post #28

Tennou

From: Latvia

mdaaa es jus tauta nesaprotu man anime ir loti svariga, bet es ari neaizmirstu visu parejo...
*

QUOTE(ShinChan @ Jul 4 2005, 14:38)
Arii man nav saprotams, kaa var dziivot ar nemitiigu anime shirmi sev priekshaa.
*

A es saprotu. rolleyes.gif
+Quote Post
Kikyou
post Jul 4 2005, 16:56
Post #29

Kami-sama

*

o_o! Kā vispār cilvēki tur var stundām ilgi tupēt... Pazītstu daaaaudzus, kas tur sēž stundām - pirms skolas, skolā, starp skolu un mājām vēl ieskrien kautkādā bibliotēkā draugos pasēdēt, tad mājās arī... (kas zina, varbūt pa miegam arī sērfo) @_@;
Varbūt tas nav nekas daudz atšķirīgāks no anime lūrēšanas vairāku stundu garumā, bet jebkurā animē ta vismaz ir vairāk action nekā, "ĒE! ES ATRADU TO DŽEKU KO ES PAGAIŠGAD UZ IELAS REDZĒJU!"
+Quote Post
-nDigo-
post Jul 4 2005, 23:55
Post #30

Danshaku

From: home

nu es paspamoshu
es neesu nekaads dizhs anime fanaats.. neseezhu ar anime saitos vispaar(iznjemot sho forumu) animi skatos tik to kas iepatikas. neseezhu arii draugiem cauraam dienaam utt.. bet man cita slimiiba sad.gif es esu geimers, es to atziismtu, es cauraam dienaam praktiski to daru ka speeleeju kaadu speeli wink.gif tik pa starpaam noskatos kaadu filmu vai animi..

ShinChan, tu domaa tev traki ar to othadniku?? nekaa biggrin.gif man bij taa ka es izdzeesu pilniigi visas speeles, filmas, animi un visu pareejo stuff kas nebij vajadziigs lai dators varetu sakariigi straadaat smile.gif

--------------------
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 16:40