![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
man ir gruuuti!!!!! T.T līdz 9.tajam septembrim uzliku sevi uz "anime diētas" (ne anime, ne mangas, nekā!!!!) un jau tagad ir smagi!!!
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
njaa deeļ slayers. nolikšu karoti....yeak
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man laikam sak paradīties atkariba no Naruto. Ta iet ja koncentrejas uz vienu animi.
-------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Sep 6 2005, 17:53) QUOTE(Lija @ Sep 6 2005, 16:37) man ir gruuuti!!!!! T.T līdz 9.tajam septembrim uzliku sevi uz "anime diētas" (ne anime, ne mangas, nekā!!!!) un jau tagad ir smagi!!! ![]() ![]() Palīdzībā NĀK!!!! Slayers Next tuvojas!! ![]() whaaa... *raud* tauta tik laba, visi man dod kaut ko skatīties un es nevaru!!! Hikaru vispār mani izlutinās... ![]() |
Melnais_Vilks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 25-August 05 ![]() |
kaadu vakaru man viensd ljoti tuvs civeeks izlasija visu par to kas liecina ka esi atkariigs no animes un naktii izmisiigi murgojs ka jaaziimee nime bet nevar uziimeet!!
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Es pazistu vienu veci tam vispar jumts aizbraucis no anime skatisanas galigi hiperaktivs palicis nezinu ja vinu iespundetu kada vientula telpa bez anime vins grida izgraustu caurumu.
![]() -------------------- |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Janus @ Sep 9 2005, 22:12) Es pazistu vienu veci tam vispar jumts aizbraucis no anime skatisanas galigi hiperaktivs palicis nezinu ja vinu iespundetu kada vientula telpa bez anime vins grida izgraustu caurumu. ![]() njāāā es esmu atkarīga no anime(vairāk par visu) es to atzīstu.......bet es vēl tukšās telpās negraužu caurumus grīdā... ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
ok....... tagad kaads mazinjsh jums pastaastiis par savu atkariibu, ko vinjsh ljoti sajutis skolas laikaa.
ok.... Skola, 1.stunda- un pirmais ne-tik-ljoti-svariigais koncis! Rakstu kaadas 3 min... un tad, es piekjeru sevi domaajot par InuYashu.... ![]() Es nezinu, vai tas ir traki...... bet tikai skolaa es to aptveeru... ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Personiigi par mani... Man nav lomkas peec animeem bet peec j-rock... maybe tas ir bik offtopic bet taas ir smagas lomkas peec japaanas kultuuras jaunumiem... es vienk 2 h bez Gack vai Miyabi esmu kaa iistaakais zombijs... es vienk jau saaku juugties un dungot taas dziesmas cik maaku... taa teikt mauju kaa maaku
![]() *skrien apkaart pa istabu un bljauj ka vinjai vajag mp3 playeri...* ![]() -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
man pagaidaam lomku nav, bet prognozeeju ka peec gada buus
![]() |
Hikaru |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
OMG!
![]() ![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Man tas pats , neliels atvieglojums no taa ka briivlaiks tulinjaas.
Bet tas vienalga, tikko beidzaas kaarteejaa chobitu epa, un man no satraukuma kaajas krataas, jo nevaru sagaidiit , kad tam maitam dc beidzot ielaadeesies naakamaa epa ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
QUOTE(Aven @ Dec 21 2005, 20:07) LOL Lūk, to es saucu par atkarību! Vēl tikai trūkst putas uz lūpām, auksti sviedri, un nesakarīga murmulēšana. ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Keiko |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 26-November 05 ![]() |
Mjā! Man tā pati problēma, jau no novembra beigām sākās. Kusķis pēc kursiķa. Bet pēc šodienas viss būs beidzot cauri. Palika tikai vienu mazu darbiņu aizstāvēt. Nu un tad, jau varēs atkal sākt nonstop animē dienas.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 04:25 |