![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(zenofex @ Dec 22 2005, 08:34) LOL Lūk, to es saucu par atkarību! Vēl tikai trūkst putas uz lūpām, auksti sviedri, un nesakarīga murmulēšana. ![]() Dazkaart kad omiite paiet garaam, tad jautaa ko es tur murmuleeju.. ![]() ![]() Ak dievs, esmu nariks! esmu atkariigs! Man vaig Anime! Varbuut neiet uz skolu? jaa,jaa...tomeer nee, man ir svariigas dariishanas... *iesleedz dc++ * Vot kad atgrieziishos noskatiishos peedeejo chobitu epu, muahahahahaha..... -------------------- ![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
No anime nevar palikt atkarigs nu nejau ta ka aizkrit jumts. Tad jau cilvēkam nav nekādas dzives jai no tā visa izkrīt širmis.
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Njaa^^ es jau kaadu meenesi neesmu skatijis jaunas animes.... un man nekas nekaiš... jo man ir labs attaisnojums - man ir suudigs inets
![]() Es nevaru animes vilkt..... nu varbuut ari varu, bet leeni.... ļoti leeni -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Atkarīgs no anime es biju pirms man bija iespēja pavadīt ilgu laika posmu netā. Tagad varu neskatīties kādu mēnesi, tomēr laiku pa laikam netraucē noskatīties kādu jaunu epu, lai gars būtu saņēmis savu dozu.
Tagad pēc 2 nedēļu pārtraukuma noskatījos ko jaunu un bija grūti apstāties. -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 17 2005, 02:01) QUOTE(Batou @ Jun 17 2005, 00:07) īstenībā jūs visi esat atkarīgi no daudz vairāk lietām nekā jūs iedomājaties. valsts, likumiem, kārtības un sabiedrības. mīļiem vārdiem, maigiem pieskārieniem, seksa un mīlestības. auksta ūdens, karstas tējas, svaigi ceptas maizes un kūpinātas gaļas. Aaaaa, kad tiki liidz svaigi ceptai maize, man uzreiz atausa atminjaa maajaas cepta maize, un viss paareejais eediens tagad liekas prosts! Atkariiba kasa praatu. Pasēdi uz diētas un tev pliki vārīti zirņi liksies delikatese >< -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:21 |