![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
kuraa daljaa tur ir lielisks humors? It's so lame! Phe. No visiem tiem ecchi, kas man peedeejaa laikaa uzkrita uz galvas, shitais bija visgarlaiciigaakais. Taadaas klishejas, ka slikti paliek. Un tas glavenais varonis man tik ljoti kriit uz nerviem, brrrrrr. Tachu man patika taa fotograafeejoshaa puikas maasa. The only sane person.
-------------------- ![]() |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
It kā jau neko,pasmieties var,bet,kur TĀDA neizlēmība?!
Nezinu,nezinu.Tas džekiņš ir viens nevarīgs ecchi vērotājs...Žēl,ka beigās nekas neatrisinājās,biju spiesta skatīties OVA's,lai saprastu kko,bet arī tur bija dead end. ![]() Bet skatīties jau var! -------------------- даже добро делал всем на зло
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Noskatījos pirms krietna laika. Godīgi sakot, īpaši nepiesaistīja. Skatīties jau var, un tomēr. Pasmieties arī var, bet tomēr... nu nezinu, kaut kas tajā visā mani nedaudz atgrūda, laikam jau. Čāru dizains bija tīri jauks, visvairāk man pašai patika Tojou, vai nu kā tur to meiteni sauca, vairs netaceros. Bet nu main čārs galīgi nepiesaistīja. Varbūt tādēļ arī nevisai patika.
![]() 7/10 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31 July 2025 - 13:48 |