IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Aptauja..., laikam
GunMetaL
post Jun 27 2005, 19:50
Post #16

hentai lion

Group: Chuunin
From: ZAFt headquarters

vecums - 15,5 biggrin.gif
darbs - nekāds ( ja nu vienīgi tagad vasarā celtniecība lai varētu iekrāt kompim lai es uz rudens pusi vel skaitītos otaku sad.gif )
izglītība - kautkā esu tici līdz devītajai klasei... pats nesaprotu kā laugh.gif
Reliģija - pagaidām nevienā no sektām nēsu (nav)
otakisms - žēl ka nav tuvāki paskaidrojumi kā jūs iedalat atkarības pakāpes biggrin.gif
nu varbūt ka 3 balles... dienas režīms darbadienās atnāku no darba pielienu pie kompja un sāku skatīties animi pavidum aplūkodamies kā sokas nākamās animes vilkšanas process un paklausoties kādu ost un paspārdot modēmu + vel ierakstot kaadu dvd ar savilktajām animem un baidoties par to ka pārcepsies hdd jo pāsvarā balanše uz 600mb brīvās vietas . un tā līdz laikam kad jāiet gulēt. brīvdienās tas pats tikai bez darba smile.gif
es cilvēks bez personīgās dzives kurš visu laiku pavada pie kompja blenžot animi - vertējums atkarīgs

kā jau minēju ja nedabūšu piķi pa vasaru, rudenī manai dzīvei būs zudusi jēga jo nebūs kompja un tas nozīme no anime mad.gif mad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ayumi
post Jun 27 2005, 20:27
Post #17

Kyuuketsuki

vecums.-13,5(SIICIS,SIICIS! laugh.gif )
darbs (ja ir).-naw...
izgliitiiba.-nu peec vasaras, 7. klase
religija (kapeec gan nee?).mans ir pats pa sevi! nekaada vel katoliete ne kas cits! blink.gif
pashveerteeti - sik augstaa pakaapee otakismums paarnjeemis.-nu, esmu iesaaceejs, bet....
taa kaa es neko pa dienu nedaru, ja kompis nav aiznamts, tad lienu pie otaku.(manaa uztveree- patveerums animes faniem)animes,animes,animes...
kad anime kopeejaas, lasu mangu......citu jeedziigu nodarboshanos atrast nevaru!(ja nu vieniigi-fanarts un vispaar manga,anime) un anime muzons!(kur nu bez taa?)

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Takashy
post Jun 27 2005, 22:26
Post #18

Danshaku

From: Riga

vecums: 17 (paaris meeneshi un beidzot buus 18)
darbs (ja ir): Nav,bet ceru dabuut
izgliitiiba: Pashlaikm esmu 1e kursā ~ 10 klase ...Maacos par datoriem,kaa ar citi te:D
religija (kapeec gan nee?): Ir reizes kad es ceru ka dievs existee,bet taa ne...
pashveerteeti - Par otaku nesauktu, parasti gadaas ka nolaadeeju kaadas seerijas un tad atkal neiznaak laika lai noskatiitos taas... vismasz kaadus 10~15% (ja ne vairaak) no maniem anime neemsu noskatiijies jo neiznaak laika... sad.gif (neesmu arii redzeejis iipashi daudz, vairaak jau gadaas ka skatos RTL2 kaut vai tur biezhi raada jau sen redzeetas seerijas)

--------------------
Life is like a Dream~
+Quote Post
Tsukino
post Jun 27 2005, 22:40
Post #19

Danshaku

From: Hinata-sou

Nu, lai buutu...

Vecums- 13.

Darbs- kaut kaadus ljoti veseliigus produktus paardodu... *Only to get money*

Izgliitiiba- izvilkos cauri 6.klasei.

Religjija- nava

pashveerteeti- par zinaashanaam- 5 par atkariibu- 9- nava ideaali jo nava starptautiskaa interneta. Otaku veel nava...

Takashy, kaadas animes tev ir?

--------------------
image

Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world.
+Quote Post
lastguru
post Jun 28 2005, 00:07
Post #20

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(Tsukino @ Jun 27 2005, 22:40)
Darbs- kaut kaadus ljoti veseliigus produktus paardodu...

zinam mees tos veseliigus produktus... wink.gif

Vecums: undefined (pashi skaitiet, ja jums liekas ka tas jums kaut ko izteiks: no 1983. gada rudens)

Darbs: ir, CKO firmaa "Mikrotiikls"; kaa arii valdes loceklis Latvijas atveertaa koda asociaacijaa; kaa arii piedalos LZA terminologjijas komisijas IT&T terminologjijas apakshkomisijaa, kaa arii veel dazhaas vietaas ieliidu smile.gif

Izgliitiiba: divas nepabeigtaas augstaakaas... droshi vien pabeigtas taas netiks...

Religjija: pieturos pie Daoisma un Dzen buddisma filozofiskajiem principiem (man patiik citaats par sho teemu: "spirituality is not religion. religion divides people, belief in something unites them").

Otakisms: who knows... kaadi 5-6 varbuut

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Yume
post Jun 28 2005, 00:20
Post #21

challenger

well, manī ierunājas bara instinkts. ja visi, tad es arī. Here I go:

vecums: anketā godīgi rakstīts- 1986 gadā dzimusi, var paskaitīt
darbs: kas tik nav bijis, pašlaik jau gadu turos pie -Abdrošināšanas aģents AAS "Baltikums"
Izglītība: vidējā
reliģija: kristīta pareizticīgā, faktiski ticu sev, vienviet izlasīju ka ticība sev esot sātanisms- laikam sātaniste tad skaitos
atkarība: 4, atklāju ka man apnika, vienkārši apnika,pieņemu ka pēc kāda laika pāries, bet pašlaik man nemaz nevelk īpaši

--------------------
IPB Image
+Quote Post
jurc
post Jun 28 2005, 00:33
Post #22

Tennou

From: Liepāja

QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 00:20)
atkarība: 4, atklāju ka man apnika, vienkārši apnika,pieņemu ka pēc kāda laika pāries, bet pašlaik man nemaz nevelk īpaši
*

*JurCHiX šito iegrāmato... Nevar būt ka tev ir apnicis anime... Es jau tevi uzskatīju visvairāk otakismu pārņemto cilvēku... un tikai sev dod 4? Huh.. Tā nav Yume... Varbūt vairs neskaties tik daudz animes, bet nu droši vien intrese par to nav zudusi..
anyway, man pirmais iespaids paliek mans...

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
lastguru
post Jun 28 2005, 00:37
Post #23

The one who knows

paskaties IP, varbuut saatanisti Yumes paroli ir uzzinaajushi smile.gif

Un Yume (vai kas tur runaaja vinjas vaardaa), ticiiba sev nekaadaa gadiijumaa nav saatanisms...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
+Quote Post
Yume
post Jun 28 2005, 01:25
Post #24

challenger

Lastguru, kā bija rakstīts, ta uzrakstīju, tur ir neliela nisanse ar satanismu, bet faktiski ticība sev un tas ko es zem tā domāju ir pagānisms. happy.gif

JurCHix, a vit gardās taču ka cilvēkiem apnīk, nezinu, varbūt pāriet, vai kā... vienīgais ko tagad noskatītos ir Ghibli fima, bet ar to pašu iedvesmu noskatītis arī Dreamwokr filmu. Pašlaik man neprasās. Nez, laikam vasara galvā, vairs neko nevajag- džeki, moči, jūra, saule... atvaļinājums, ko tad vēl cilvēkam vajag priekš laimes?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
aigarius
post Jun 28 2005, 02:36
Post #25

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 00:25)
Lastguru, kā bija rakstīts, ta uzrakstīju, tur ir neliela nisanse ar satanismu, bet faktiski ticība sev un tas ko es zem tā domāju ir pagānisms. happy.gif
*

Šitā gan nevajag - 'pagānisms' ir vienkārši kristiešu izdomāts noniecinošs apzīmējums visām pārējām reliģijām, līdzīgi, kā romieši visus cilvekus ārpus Romas impērijas sauca par barbariem.

Ticība sev nav nekādā veidā saistīta ar religiju -- reliģija paredz 'ticību' nepierādāmām lietām, kas tiek pieņemtas kā ticības shēmas postulāti ar mērķi izskaidrot visu pārējo pasaules uzbūvi uz šo postulātu bāzes.

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
Yume
post Jun 28 2005, 02:54
Post #26

challenger

ticība sev kādā noteiktā pakāpē ir reliģija, plus vēl iet vārda reliģija uztveršana, bet īstenībā tā ir dziļi filozofiska un ekzistencionāla tipa problēma, kuru gan nevajadzētu te aiztikt, mums jau te kautkad, kautkur bija topiks pat reliģiju.

Un pagānisms, nekā draudziņ, pagāsnism kā tāds nebūt nav kristiešu apzīmējums citam reliģijām, kur tu tādas muļķības izlasīji? pagānisms ir seno reliģiju apzīmējums, tas ir ticība gariem, nevis dievu pantionam. Taktiski Shinto, šamānisms utt, ir pagānistiskās reliģijas, teiksim par sengrieķu dieviem, vai par vaviloniešu dieviem runa taču neiet.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
lastguru
post Jun 28 2005, 03:06
Post #27

The one who knows

QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 02:54)
ticība sev kādā noteiktā pakāpē ir reliģija, plus vēl iet vārda reliģija uztveršana, bet īstenībā tā ir dziļi filozofiska un ekzistencionāla tipa problēma, kuru gan nevajadzētu te aiztikt, mums jau te kautkad, kautkur bija topiks pat reliģiju.

Un pagānisms, nekā draudziņ, pagāsnism kā tāds nebūt nav kristiešu apzīmējums citam reliģijām, kur tu tādas muļķības izlasīji? pagānisms ir seno reliģiju apzīmējums, tas ir ticība gariem, nevis dievu pantionam. Taktiski Shinto, šamānisms utt, ir pagānistiskās reliģijas, teiksim par sengrieķu dieviem, vai par vaviloniešu dieviem runa taču neiet.
*

See:
http://dictionary.reference.com/search?q=pagan
http://www.etymonline.com/index.php?search...searchmode=none

ticiiba gariem, starp citu ir animisms (ja tu izlasiitu manu postu ieksh Achtung kur es luudzu pieteikties afterparty riikotaajus, tad to zinaatu smile.gif )

bet labi, pietiek spamot smile.gif

--------------------

The Tao of posting:
+Quote Post
aigarius
post Jun 28 2005, 03:07
Post #28

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 01:54)
*

Man ir tāda sajūta, ka diskusijas par religiju būtu lietderīgi rīkot divos veidos:
* klātienē, mierīgā un komfortablā atmosfērā (piemēram, pludmalē, 2. jūlijā)
* nerīkot vispār smile.gif

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
xikes
post Jun 28 2005, 11:56
Post #29

Koushaku

Man ir tāda sajūta, ka diskusijas par religiju būtu lietderīgi rīkot divos veidos:
* klātienē, mierīgā un komfortablā atmosfērā (piemēram, pludmalē, 2. jūlijā)

Labaak nevajag.. neshkiet, ka vareetu sanaakt paraak mieriigi.. smile.gif

Hmm, par ko bija topiks? Ak jaa.. anketa.. vai kas taads..

vecums. 19

darbs (ja ir). Uh.. kaa to sauc.. nav ne jausmas.. bet vispaar lodeeju SMD mikrosheemas un citus elmentus ieksh uzneemuma `Volburg`(nu vismaz pagaidaam)

izgliitiiba. Veel tik izlaidums (riit) palicis un buushu beidzis RTK elektronikas specialitaati.

religija (kapeec gan nee?). Mm.. jaasaka, ka neticu taadam vienam vienotam labajam , absoluutajam speekam, kaa to dara bazniicas. Manii gan vairaak ir taada kaa ticiiba labaam emocijaam, labai aurai, ticiiba ticiibas speekam, vabuut arii ticiiba sev. Un arii preteeji.. ticiiba sliktaam emocijaam, sliktai aurai.. utt..

pashveerteeti .. nu taads shvaks 5 varbuut sanaak.. gandriiz nekad neraados otaku tusos (vieniigi uz animefestiem), nav neta maajaas, anime ievaacu no atsaucuugiem cilveekiem.. Ja runa iet par otaku, kaa dziivesveidu, tad diezgan daudzas iipashiibas nelielaa meeraa var attiecinaat arii uz mani..piem, nepatiik man uztureeties t.s. paraastajos tusos, u.c. diivainiibas citu aciis..

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Hikaru
post Jun 28 2005, 13:08
Post #30

Tennou

From: Latvia

vecums. 22

darbs. Nav... Es labāk paskatīšos anime. biggrin.gif Pagaidām pietika ar stipendiju.

izglītība. Tikko ieguvu Augstāko, inženiera kvalifikāciju (RTU, Datorvadības un Informācijas Tehnoloģiju fakultāte). Un varbūt vēl iešu uz maģistratūru mazliet citā novirzienā, jo var par velti tikt. Būs labi, ja turpinās maksāt stipendiju. Nevajadzēs neko darīt un varēšu turpināt skatīties anime. tongue.gif

religija. Nav. Ticu savam Ki un savai Chakrai. biggrin.gif Ja jūs vēl neievērojāt, man ir Sharingan acis.

otakisms. Pats sevi nevērtēšu ar balli. Lai to izdara kāds cits.... Skatos anime....*cough* ..VISU.. *cough*... nu gandrīz visu (protams neskatos to, ko neskatos un kas nepatīk)... kaut gan īpaši daudz vēl neesmu redzējis (Mazāk par 150 seriāliem), jo daudz ko sāku pa otram reizem skatīties. Dienā skatos vairākus seriālus (5 - 10) vienlaicīgi, no katra pa druskai, lai neviens seriāls neapniktu un gribētos vēl vairāk. tongue.gif Sāku mazliet interesēties par Cosplayu, ka visas macības lieku malā un 2 mēnešus gatavojos tam. rolleyes.gif Manga arī sāk pamazām interesēt. Protams, bez J-pop, J-Rock un anime OST vispār dzīvi iedomāties nevar. Un dažreiz pataisu AMV. Un... ai nu labi, pietiek.
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 03:03