![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
ak jaa otakismu es sev veerteeju kaa 4, vel daudzkas nav apskatiits u.t.t.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Vecums: 16
Darbs: nava!!! Izgliitiiba: Hehe... jau 11 kl macos ![]() Religija: Hmmm... it ka esmu pareizticigais, bet ta ne ipaši ticu dievam... Pashveerteeti: Pakape - neliela...4-5... Patik lasit mangu klausoties muziku(kaut gan uz datora lasit - Зло!!!) Un pašlaik daudz AMV kachaju, bet anime kaut ka neskatos pedeja laika.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Vecums: 13.
Darbs: Nav. Izgliitiiba: Daļēji noderīga vispārējā izglītība un pabeigta 7. klase. Religija: 97.9% procenti tīciba, ka ir varenāks spēks par cilvēku, bet daļēji par cilvēka prātu, kas sasniedzis visaugstāko veidolu. Pashveerteeti: 0,9/10 sadly but true, esmu kopā redzējis apm. tikai kādas 30 animes, bet skaitlis aug. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
neliels updats par sevi:
otakisms: 9 - dienas divas biju bez animes un man saakaas shausmiigas lomkas, sirdssaapes... aizmigt nevareeju un staigaaju kaa reegs... heh 10 veel taalu - neesmu norobezhojies no visas pasaules un nezinu visus animju veidotaajus/ieskanjotaajus/ect... no galvas. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Vecums: 18
Darbs: Jaunākais pārdevējs alkohola nodaļā veikalā SKY mežciems. Izglītība: pamata un pagaidām nepabeigta vidējā. Reliģija: Esmu kristīts katolis, bet ar tādu dzīves veidu kāds ir man diez vai mani var nosaukt par katoli. Principā man patīk lasīt un studēt par reliģijām un ar tādu vienu neesmu aizrāvies. Otakisms: iespējams, ka 6, jo anime, var teikt skatos, ja tā iekrīt tieši rokās. Un ticību sev var pieskaitīt pie sātanisma, jo sātanismā pielūdz apkārtējo esības enerģiju kuru arī sauc par Sātanu. Sātanisma Sātans nav Kristietības Dieva pretinieks. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Jun 30 2005, 23:09) Un ticību sev var pieskaitīt pie sātanisma, jo sātanismā pielūdz apkārtējo esības enerģiju kuru arī sauc par Sātanu. Sātanisma Sātans nav Kristietības Dieva pretinieks. nerunaat man pretii! LOL ![]() Attention to all: pat ja nepiekriitat kaada teiktajam par religjiju, shaja topikaa to nespamojat. UPD: un kad rakstat par sevi, veelams tikai konstateet faktus, nevis teikt piemeeram, kaut ko par to kaa saatanisms ir saistiits ar juusu ieksheejo paarlieciibu (ja, protams, juus neesat iistais saatanists)... religjija tomeer ir taada personiskaa lieta... Peace -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Taatad... me
![]() Wecums - njuf peec dazhaam dienaam ir 14 ![]() Darbs - protams, ka naw... bet dazhreiz wasara piestraadaaju draugu weikalaa (njuf alga par to arii ir) Izgliitiiba - pagaidām tikai pamatskola ![]() Religjija - labaak saakshu no pasha saakuma... taatad.. pashaa saakumaa kaa jaw mazam beernam no ticiibas ne chiku ne grabu, jo beerns tic tikai tam, ko redz un weel arii senchu waardiem (maneejie iipashi ticiigi nawa)... tad uzmetaas posms pirms trim gadiem, kad sakaraa ar kaadu ljoti nelaimiigu notikumu me kljuwa par pilntiesiigu saatanisti (nju kaa mani pat nosauca kaads - saatana meita) , laigan senchi ne chiku ne grabu par to nezinaaja... tad pagaashaa gada oktobrii notika weelwiens paweersiens - mani pieweersa ticiibai... esmu kristiita luteraane, tachu pati ticu tam, ka pasaulee pastaaw kaads augstaaks speeks, kuru paraduma peec saucu par Diewu (lai arii wareetu saukt, kaadaa no citaas religjijaas izmantotajiem apziimeejumiem)... (njuf ir man pieraadiijies, ka kkas augstaaks par mani pastaaw - to gan kaads wareetu nodieweet par ticiibas speeku, bet nu... ![]() Otakisms - nu teiksim 4, lai arii njemu pretii wisu ko dod un prasu weel - esmu redzeejusi sasodiiti maz animes... lasiijusi weel mazaak mangas.. (utt utjp) tachu esmu no sirds paarliecinaata, ka shitas skaitlis mainiisies uz labo pusi un aatri ![]() ja nu tomeer izlasiijaat - paldies ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Jun 28 2005, 23:47) Vecums: 16 Darbs: nava!!! Izgliitiiba: Hehe... jau 11 kl macos ![]() Religija: Hmmm... it ka esmu pareizticigais, bet ta ne ipaši ticu dievam... Pashveerteeti: Pakape - neliela...4-5... Patik lasit mangu klausoties muziku(kaut gan uz datora lasit - Зло!!!) Un pašlaik daudz AMV kachaju, bet anime kaut ka neskatos pedeja laika.... ![]() tu jau 11.klasee kaa tas tevgadiijaas ??? ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Ok par mani!!!
Vecums: 18 gadi Darbs: PA6laik straadaaju par paardeveeju Hipermarketaa RIMI Izgliitiiba: esmu 11.klasee!!! ![]() Religija: Pareizticiigais Pa6verteejums: Pagaidaam es veel esmu Zal6, jo lielaakaa dala ar Anime te jau nodarbojas jau labu laiku, pat gadiem. ![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Vecums: 22
Darbs: pagaidām žurnālists (pašam smiekli nāk) Izglītība: nerealizējies politologs Reliģija: kaut kam ticu, tikai nezinu kam. Kad uzzināšu kam tad pateikšu (bet kristīts kā luterānis) Otakisms: nu uz 3-4, ne vairāk. Jau sāk pat palikt slinkums lejuplādēt. Jāārstējas. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Par mani...
Shobriid esmu vecumaa ap 14 un dazhiem meeneshiem... Darba man nav... Pagaidaam ne... Pagaidaam izgliitiibas nav nekaadas XD ![]() Kristietiiba viennoziimiigi ![]() ![]() ![]() ![]() Otakisms man sit diezgan augstu liimeni vasaraa kad biezhi tieku pie pc... Kad ir skola tad taa pashvakaak... ![]() That's it!! -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
vecums 20. Tiešām. Jau. *sigh*
darbs (ja ir) ui. tikai tas, par ko maxā, skaitās, ne? Jo mani intensīvi izmanto tulkošanā [tehniskie tulkojumi - mana specialitāte], bet teorētiski es pelnu stipendiju un piepelnos SIA APARTA. Īrēju dzīvokļus un daru visu citu, ko maniem priekšniekiem slinkums darīt. izgliitiiba. 12. klases RFL, tagad 2ais kurss LU vēsturniekos. religija pārdomu reliģija. meklējumos esmu. otakismums Erm. Noraxtīts gadījums esmu, bet saprātīgs, starp animi un peldi jūrā izvēlos otro <- vasarā gan tikai. Anime nav mana dzīve. -------------------- ![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Vecums - 16.
Darbs - liekēdis. Izglītība - pamatizglītība, tagad mācīšos viduskolā 10. klasē. Reliģija - nav un apšaubu, ka kādreiz būs, taču šādās lietās neuzņemos spriest par nākotni. Otakisms - kādreiz bij` vērtējams ar 10 no 10 ballēm, taču tagad slinkums kaut ko lādēt, iznemot naruto weekly epizodi. -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 25 2005, 22:25) otakismums Erm. Noraxtīts gadījums esmu, bet saprātīgs, starp animi un peldi jūrā izvēlos otro <- vasarā gan tikai. Anime nav mana dzīve. nu ja taa skatiities, tad esmu veel norakstiitaaks gadiijums par teviim, jo labpraat seedeetu un skatiitos anime visaadu juuras braucienu vietaa ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
vecums: 15 Zemes gadi (a viņi visādi ir)
darbs: Pārdevēja palīgs (vasarā vienu mēnesi), tāda nopietna patsāvīga nav. izglītība: 1 gads b/d ''Saulīte" vai kā to sauca, obligātā pamatizglītība, vidējā speciālā muzikālā izglītība, iesākti un nedabeigti programmēšanas kursi (6 semestri), doktora grāds slinkošanā ![]() ![]() reliģija:ticu tikai sev un kompim. Savam prātam un cietajam diskam. Intuīcijai un operatīvajai atmiņai. Savām zināšanām un videokartei. Pieredzei un mātesplatei. Un ši ticība nav mani pievīlusi *tfu tfu tfu pār kreiso plecu, tuk tuk tuk pie koka (tumbām)* otakismums: vienu 3rotiska satura animi esu noskatījies (PATIKA!!), vēl viena parasta ir,mācos zīmēt,lasu šo forumu, aktīvi rakstu. Lieku 4/5 10 ballu sistēmā. Vairāk jau 4 ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |