![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*svilpj* man vienmēr prieks par ģitāristim.
![]() un Lija, esmmm, es protams esmu nepielkāīga līdz pēdējam jau, bet es ļoti gribētu lai tu to scenāriju izprintē, jo man vienkārši nava kur. -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 29 2005, 22:59) *svilpj* man vienmēr prieks par ģitāristim. ![]() un Lija, esmmm, es protams esmu nepielkāīga līdz pēdējam jau, bet es ļoti gribētu lai tu to scenāriju izprintē, jo man vienkārši nava kur. piedod, taču man nava tās versijas, ko itkā Za4is tev nosūtīja, vienīgais, ja tu man viņu atnestu disketē uz darbu.. ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, tad daram tā, tu ārstējies, un taisam šito te padarīšanu nākamnedēļ. OK?
-------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
YUHUUUUUUUUUU!!!!!Es jau gribeeju nolamaaat tewi "kriewu folkloraa", jo wakar man bija treninjsh un es gribeetu tur buut!!!!So es ar ar wisaam kjepaam par!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Yume |
![]()
|
Tātad viss pasākums tiek nobīdīts par nedēļu. Tas ir, es pieņemu, ka visdrīzāk satikšanās notiks šo ceturtdien, 07.07.2005, pie Kongresa nama struklakam, ne agrāk kā 18:00. Tautai der?
-------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 3 2005, 08:40) Tātad viss pasākums tiek nobīdīts par nedēļu. Tas ir, es pieņemu, ka visdrīzāk satikšanās notiks šo ceturtdien, 07.07.2005, pie Kongresa nama struklakam, ne agrāk kā 18:00. Tautai der? gan jau -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Hmm.. iespeejams buus jaapiekaapj..
![]() Vispaar man, personiigi der arii aatraak.. ap kaadiem 17.. Nu, varbuut dreifeeshu tur .. kaut kur.. -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
^^ Mans arī būs, un vienalga cikos ^^ Moška Ayau chan ar paķeršu ja viņa nāks ^^
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Ja, ja Aya naaks!
![]() Es piesakos pie ieskanoshanas... esu gatava ziedot savu balsi kaadam varonim ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Giiii XD es jau nekadi nevarešu atlikt braucienu un nekadi netieku....
bet es ta gribeeju ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Tā kā izdzirdēju svilpienu, jāpasaka, ka man šī ceturtdiena 07.07.2005. neder.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
A man nākt? Es jau saistībā ar anime projektu īpaši aktīvs nebiju.
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jul 5 2005, 09:27) es domaat, ka prom nevienu nedziis ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu tad seshos shodien?
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ceturdien, 18:00 pie Kongresa nama struklakam... laikam
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 23:13 |