![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Siikie driikst naakt?
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Proti ka var... laikam!!!
neviens nevienu nedzis prom...... ![]() QUOTE(Yume @ Jun 29 2005, 18:26) Viens brīdinājums tautai Tā nav parastā strelka-patusēšana, šorei savācās cilvēki kas nopietni grib kautko darīt, epametīs to pusvārdā un netraucēs citus, pretējā gadījumā, par mana laika veltu tērēšanu dabūs garu lekciju krievu folklorā -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
HAHA! visi shie runaasim-tikai-par-projektu pasaakumi izveertushies vnk paseedeeshanaa kjiinieshu naminjaa kronvalda parkaa
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
-------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Tsukino |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, tev ir 15 gadu. So what?
|
Tsukino |
![]()
|
Eeee, nava gan...
![]() Bet es izskatos uz 15 gadiigaas pusi, vismaz... ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Sigfa |
![]()
|
tev profilaa rakstiits 89. gads... cik tad tev var buut?
|
Tsukino |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Sorry ppl, tikko uzzināju ka mani iekļāvuši nometnes saraxtā ... mans nebūs GOMEN =/ mans kārtējo reizi netiek.... =( es tik sestdien vakarā būšu atpakaļ no jaunsargu salidojuma....
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nee, es buushu no matter what!!
![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jul 5 2005, 15:43) HAHA! visi shie runaasim-tikai-par-projektu pasaakumi izveertushies vnk paseedeeshanaa kjiinieshu naminjaa kronvalda parkaa ![]() Es ljoti ceru ka tew naw taisniiba...shoreiz.(interesanti, dotajaa mirklii ir weel izmisushaax cilweex?) es paaraak ilgi mociijos un mociiju paareejos, ja shoreiz buus prasta pasedeeshana beztolkaa (man naw nekaadu pretenziiju pret to, bet ne shoreiz, esmu ieintrereseeta shaa projekta wirziishanaas uz priekshu)es laikam nojuugshos....juusu deelj es kaveeshu treninju un piekaasiishu maasu....goda vaards, ja taa buus bezjeedziiga seedeeshana, taadaa gadiijumaa peec klausiities kaa mani noliek buus diwtik gruuti..... Buutiibaa saaku domaat ka es nokaweeshu... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Sigfa |
![]()
|
nu, es buushu
![]() |
Sigfa |
![]()
|
LOL, man vakar draugs piedaavaaja aizbraukt pie vinja un es par shito biju galiigi aizmirsis
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Fui visiem kas neatnāca taču vajadzēja būt!!!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:30 |