![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
tas i ko veerts.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Darbi vienkārši SUPER UBER reālistiski kā fotogrāfijas, taču gribētos redzēt kaut ko no animes fanarta vai vienkārši kādu animes stila zīmējumu. Man tāda sajūta ka tie varētu būt vieni no iespaidīgākajiem šajā forumā!
![]() -------------------- |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
heu..nu bet super darbi!!!!
vienkaarshi truukst vaardu..tik..cilveeccigi..un jaa...veel dazi anime arii..hehe..jauki!!! |
murasaki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() AK MANS SVEETAIS GREECIIGAIS! tas tik ir kautkas... kolosaali. es nevaru izdomaat, kursh man patiik vislaabaak, jo visi ir fantastiski! laikam jau, ka visvairaak iet pie sirds pats pirmais. jaaaa, nu shities darbi ir WAUCH! visu cienju. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tev visi sanāk tādi backstreet boys! ļoti patīk sieviete uz zieda, kurai rokā ir zieds, uz kura arī varbūt sēž sieviete ar ziedu, uz kura....
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Maija |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 20-May 05 From: Riga ![]() |
Kaut kas jauns...nesen kā uztaisīju! Dzīvē, protams, ir interesantāk!
![]() This post has been edited by Maija: May 3 2007, 07:49 Attached thumbnail(s) ![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
-------------------- ![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Heh, ko ta te lai saka? Nu ok, teikshu kaut ko, tev labi sanaak!
![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Lol....nākamais....ehhh man tādu tik tik daudz.... ![]() got damn it! par šito fanoju. nereāli patīk, un tas ierocis..uh actualy vispār esmu sākusi per ieročiem fanot. zīmējumā man ļoti patīk mati, un pati seja. nu vārdu sakot zīmējums ir kruts. tā turpini XP gribu redzēt vēl kādus darbiņus.. P.S. un tās acis.. *dreaming* This post has been edited by Asuka: May 6 2007, 22:23 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Maija |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 20-May 05 From: Riga ![]() |
Es gan gribēju, lai Juš to'pēdējo bildi ar Sasuke novērtējiet...
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
ok man tāds jautajums uz ka ir zimēts un ar ko...tā kur ir Sasuke bet, vispār labs darbs patīk.....
-------------------- |
Maija |
![]()
|
|
mundios |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga ![]() |
ļoti, ļoti reālistiski personāži uzzīmēti
![]() |
Maija |
![]()
|
Tā jaunākais....fuuu kā nopūlējos
Gaidu Jūsu komentārus!Jau iepriekš- PALDIES! ![]() ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Intresanti man patīk...., bet šādu variantu es esmu tik daudz redzējusi ka diez ko tas mani nefascinē....
Bet šāds eksemplāru nav nekur redzēts vel.... ![]() Tev jau potenciālais talans ko nu tur... Vienīgais vārds-gidīšu nakamos darbus ar nepacietību... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:57 |