![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Sorry, bet pēdējais izskatās pēc lētā fotošopa.
![]() Ja tā nav, tad good damn it, vnk super ideāli. Un ja tā nav, tad whatta hell r u doin' here, nevis sensejos? o-Õ =^^= This post has been edited by Mimi: Aug 28 2007, 12:50 -------------------- (sun)
|
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
nu ja...tieshaam shis foto izraadiisies pashtaisiits,,viscaur un iekshaa...tad esmu galiigi gar zemi jau tagad.....
![]() ...bet ja photoshop...tad nekas iipashs.....saku: vnk smuki paartaisiits.... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
QUOTE Un ja tā nav, tad whatta hell r u doin' here, nevis sensejos? o-Õ šeit tā pat neviens nekur netiek un netiks.... This post has been edited by Alexa De Šarlote: Aug 28 2007, 18:59 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
njā, pēdējais cilveks, kuru pārvietoja sensejos, bija Janots, un tas lkm bija februārī, cik nu es zinu...
UN EDIT: To Undux, skatīt apakšējo postu. Nu. Parastam cilvēkam, jā. Un to visi saprot, bet ja cilvēkam tiešām ir tāds talants, un ja cilvēks tiešām zīmē ļoti labi, tad ir vērts ielikt. Taču ne man spriest, to spriež modi. :3 This post has been edited by Mimi: Aug 28 2007, 20:07 -------------------- (sun)
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Parastiem cilvēkiem tikt sensejos ir neiespējami.
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
QUOTE njā, pēdējais cilveks, kuru pārvietoja sensejos, bija Janots, un tas lkm bija februārī, cik nu es zinu... Modi guļ citās sadaļās, bet ja mēs skaļi klieksim tas gan jau ka piecelsies.... -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
tā jau ir un tur PAGAIDĀM neko nevar darīt.
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
ši jau ir saustarpēja diskusija svešā topikā....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Pēdējais - 100% photoshopa upuris, nevis pašas zīmēts.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
pēdējais darbs man atgādina kādu kaut kur redzētu kospleju. tieši šādā pozā un sasuke arī šķiet ļoti pazīstams. sāku šubīties, vai darbs ir tavs pašas roku darināts. manuprāt darbu, pat ja tas ir tavs nevar pat uz fotoshopa uztaisīt tik īstu, lai tas izskatītos, kā fotogrāfija. tagad par detaļām. kreisā sakuras roka. cik noprotams, tā arī ir apvijusies ap sasukes kaklu. tas nozīmē, ka jau bija jābūt redzamam elkonim. nu varbūt ne jau elkonim, bet plecam un rokas muskuļiem gan. man vēl liekas, ka roka ir par īsu. t.i. elkonis par augstu. tam būtu jāatrodas pie gurniem, bet tagad tas ir pie vēdera. kaut kas sakurai nav kārtībā ar kaklu. nedaudz par resnu.
nu kopumā man jau dikti tīk un darbs ir kvalitatīvs. cilvēki ir ļoti pievilcīgi un skaisti. labi izdevies ir uzzīmēt sasukes kimono. paskatoties audums tiešām atgādina zīdu. tas pats attiecas arī uz sakuras drēbēm. tas viss. *sēž un gaida nākamo darbu* -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Pff 100% nav orgjinaals
![]() Tach to uzreiz var redzeet nevaru saprast smieties vai raudaat ![]() -------------------- ![]() |
Maija |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 20-May 05 From: Riga ![]() |
Pff 100% nav orgjinaals ![]() Tach to uzreiz var redzeet nevaru saprast smieties vai raudaat ![]() Nu gan tas ir apvainojoši! Es vienkārsši paņēmu 2 manu draugu foto un uz datora viņus pārteisīju.... kaut kā pretīgi, ka tā var rakstīt... var nepatikt vai vienalga, bet ne jau pateikt, ka tas nav mans! Fui! |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Nu gan tas ir apvainojoši! Es vienkārsši paņēmu 2 manu draugu foto un uz datora viņus pārteisīju.... kaut kā pretīgi, ka tā var rakstīt... var nepatikt vai vienalga, bet ne jau pateikt, ka tas nav mans! Fui! [/quote] Iisteniibaa es pat shitam neticu ![]() -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
Cmon, liec tikai savus zīmējumus, tas taču ir stulbi uztaisīt Filter-Gaussian Blur un bāzt iekšā! >:(
Turklāt kaut kā nedomāju, ka tavi draugi tā iepozētu, turklāt, kaut kā neticami, ja tie draugi ir pilnīgie naruto varoņi. DAMN IT.. >;/ This post has been edited by Mimi: Sep 6 2007, 20:03 -------------------- (sun)
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Lol....nākamais....ehhh man tādu tik tik daudz.... ![]() Darbs viek. voohūū! Super! Bet, man intresē kas tas par cilvēku? Kkur redzēts.. precīzāk pilnīgi izspļauts maroon5 solista (varb uzrakstiju nepareizi (maroon5 ) XD) -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:54 |