![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Taka @ Jul 4 2005, 07:54) QUOTE(anti @ Jul 1 2005, 21:41) nez, man pārāk riebjas tieši šīs animes zīmēšanas stils, lai piespiestu sevi to skatīties. pāris sērijas esmu redzējusi gan, un sižetiski ar kautkā nepavilka.. gaumes jautājums, protams. Paskaties Rozes Stiebras multenes, pēc tām jebkurš cits gabals liekas vienkārši high-tehc zīmēts :P esmu redzējusi - nu vismaz bērnība. un nekādu iebildumu. a dragonballi - nu es nerunāju par overall animāciju, bet tieši par to, kā uzzīmēti characteri. par viņu izskatu. yuck. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nu bet, DBZ ir cheap-ass anime, tāpēc arī min. izmaksas
![]() Nu nezinu, es bērnībā ļoti fanoju par Vika grāmatu "Ness un Nesija", kad ieraudzīju multeni man vienkārši gribējās vemt, tik pretīgs animācijas stils nevienam nav... -------------------- Press any key to continue
|
light angel eve |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 30-July 05 From: puerto rico ![]() |
i love dbz
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:07 |