![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
njaa nesajuusmina nummureetaas vietas.. zemee seedeet bija sugoi...
njaa sho es laikam skiposhu ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
So, vietas numerētas, es tajā problēmu nesaskatu. Galvenais, ka ir biļete, es domāju, ka neviens organizātors pa galvu nesitīs ja kāds sēdēs uz grīdas. Galvenais, lai nav priekšā projektoram.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Būs mazāk vietu; - sliktitur tapat bija to vietu maz...
Visas vietas būs numurētas; - tas jau labak ![]() Ekrāns būs novietots augstāk; - o, labi bus ko redzeet Pārtraukums būs vairāk kā 30 min; - nezinu ko teikt ![]() Pasākums turpināsies ilgāku laiku; - labi, tagad var saukt par "all night" Biļetes cena (vairāk kā 5Ls); - tik un ta leeti Bārā būs normāls alus. - man tas neinterese!!! ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ņemot vērā manu haotisko darbalaiku ierobežots biļešu skaits var man nākt stipri par skādi, jo es kā jau vienmēr uzzināšu, vai tieku, tikai pašās beigās, tādēļ man vienkārši var pietrūkt.. Eh.
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad , cienijamā tauta.
Tā ka jau bija rakstīts, vietas būs mazāk. Biļetes var rezertvet jau. Proektors tiks novietots pie grieztiem. un te būs vietu izvietojums. ![]() Un programma izskatās šādi. 21:00 - Начало 21:30 - On Your Mark 21:35 - Black magic M66 22:35 - Перерыв 23:05 - City Hunter 00:35 - Перерыв 01:05 - Comedy 01:15 - Dead Leaves 02:05 - Перерыв 02:35 - TRAVA: The First Planet 03:25 - Rumic Theater 03:55 - Конец -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Eh... da nu... man iepriekshejais variants kaut kaa labaak patika, a sheit ar numureetiaam vietaam manupraat ekraanu veel mazaak cilveeku redzees, jo tur griezti ir pa zemu. Anyway, es shoreiz pass.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
yume: aizsit man vienu.
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
riebiigi ka winji aizsita prieksheejaas wietas sew.....wareejaam uz puseem daliities....
nu un tad cik iisti buus jaamaxaa? -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Erm, ļoti nejauki. Jāatzīst, ka tālāk par 1o rindu es neredzēšu due to the fact, ka man priekšā sēdošie vienmēr visu aizsedz.
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Par biļešu aizsišanu-sūtiet PM Ha-san'am. šite te
Un aizsitiet sev vietas, jo es braucu prom un vairs neko sarunāt nevaru. -------------------- ![]() |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
nekur tu neesi aizbraukusi...
![]() -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Tā kā es esmu atgriezies no sava riebīgākā ceļojuma uz dārzu
![]() Zāles pēdējā rinda būs izvietota nedaudz augstāk nekā pārējās. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Yume |
![]()
|
nezinu tauta, manurāt progamma nav ta labakā, man naudu tādam tērēt ir kautkā žel, es neeju.
Starp citu, rekur bildes no pirmās anime nakts, kas vel nav redzējis. http://foto.inbox.lv/kyuubi/Anime_Night -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:37 |