![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Katra pārtraukuma laikā tiks rīkota lotereja. Tie kas ir nopirkuši biļetes varēs saņemt balvas.
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE(Church @ Jul 24 2005, 19:09) QUOTE(Nuin @ Jul 24 2005, 12:07) btw .. kuros datumos AF#2 iisti buus? iespeejams, ka datums jau bij mineets, bet esmu palaidis garaam :/ No sest ldz septtajam augustam. -------------------- |
Nuin |
![]()
|
Tā es nesapratu, te puse no pagājušiem gājējiem neies? Bet kapēc. Moš jūs izteiksiet savas vēlmes, tikai saprāta robežās, ko jūs vēlētos, lai ietu?
-------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Man ir aizdomas ka es neko neredzeeshu ja uz griidas vietu nebuus. tas laikam ir galvenais... var jau veel ko izdomaat, bet no saakuma paarliecini mani ka es visu redzeeshu tad es saakshu domaat...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
puse.. em manuprāt nebija nemaz tik daudz to negājēju.
Un,nu personīgi man neinteresē programma. -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
QUOTE(lastguru @ Jul 26 2005, 23:00) Man ir aizdomas ka es neko neredzeeshu ja uz griidas vietu nebuus. tas laikam ir galvenais... var jau veel ko izdomaat, bet no saakuma paarliecini mani ka es visu redzeeshu tad es saakshu domaat... Viss būs redzams, jo vietu ir mazāk un tās ir izkārtotas tā, lai viss būtu saskatāms. -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
jebkuraa gadiijumaa veel joprojaam uzskatu ka cuuciigi ka vinji panjeema sev tikai prieksheejaas vietas....un taa arii nav noteuiktaas cenas
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
jap, tas ir ļoti nesmuki. Pilnībā piekrītu.
Hmm, man ir jautājums, a cik tad īsti ies no mūsējiem? Es vairs galīgi nesaprotu.. -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
QUOTE(za4peedinja @ Jul 27 2005, 09:19) jebkuraa gadiijumaa veel joprojaam uzskatu ka cuuciigi ka vinji panjeema sev tikai prieksheejaas vietas....un taa arii nav noteuiktaas cenas Cena 5Ls. Par vietām pats neesmu sajūsmā. Tajās sēdēs ļaudis no kanpai-Riga. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Slikti, ka nakts ir tajā pašā laikā kad brīvdabas lomu spēle Ceļš. Esmu izvēlējies Ceļu...
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Veel tajaa laikaa ir Ventspils pilseetas sveetki, un es esmu izveeleejies tos 8)
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
A man svētdien uz darbu... es izvēlos darbu.
![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
otaku diezgan daudzi nebuus
![]() atljaushos nebotaat otaku statistiku ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nav jautājums kas nebus, bet gan kas būs?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:36 |