![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(alt @ Jul 27 2005, 20:22) t.b. arii nebuusi? ![]() tad es arii pievienojos statistikas nebojaataaju rindaam ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hmmmmmmmmmmm...pieci lati un bez jautraas kompanijas (un pat neko nesaki, iepreiksheejaa reizee biji maniits ne ar mums)...........ehhhhhhh....laikam ar atkriitu....
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
es gan laikam ievelshos .. un potenciaali veel vienu pazinju vai divas atvilkshu liidz ..
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu ja, ja buutu bijis augusta beigaas vai septembrii, tad arii es buutu bijis, a taa nekaa, veel no liepaajas jaabrauc, paaraak daargi
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ir priekšlikums par guļošām vietām (Skatās anime guļus). BIļetes cenu nosauciet paši, bet normālas cenas sākot ar 4Ls.
JA kāds ieradīsies labā cosplay tērpā tam biļetes cena būs 3,50Ls. Edit by Yume: netaisi dubultpostus, lieto edit -------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Update.
Pērkot divas biļetes atlaide 10%. -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
blaviens zel ka netikshu man taja laika jabut ventspili....grrrr....
![]() bet ta gribejas..... ![]() -------------------- |
Nuin |
![]()
|
Biļetes būs gatvas šodien. Tās varēs izpirkt līdz 6.08.
-------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
tad kas tad īsti nāks? cik zinu nuin,janus,eliminator(es)+pluss divi paziņas, un vel church ar divā paziņam ?? un viss vāks
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Manis šoreiz par 90% nebūs
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
johaidiii!!! a gde možno kupitj eti misti4iskie bileti???
![]() ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nu es rezerveeju caur nuin.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
QUOTE(Church @ Aug 6 2005, 18:22) QUOTE(gramozeks @ Aug 2 2005, 17:30) johaidiii!!! a gde možno kupitj eti misti4iskie bileti??? ![]() ![]() viena lieta rezerveet .. un veel, ja liidziigi kaa pagaajushajaa reizee, tad varees nopirkt uz vietas. Varees, varees. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:37 |