IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> maaciisimies kopaa ieksh otaku.lv, sheit buus nihongo apmaaciibas kurss!!!
jurc
post Jul 9 2005, 16:26
Post #16

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Piesakos būt apmācītam =)
Es tomēr esmu par latviešu valodu, kā nekā dzimtā valoda un vairāk saprotama.... Bet nu mācīšos tā kā tas tiks pasniegts!
Kad tas viss sāksies?

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lastguru
post Jul 9 2005, 17:06
Post #17

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

Es plaanoju ka pirmaa nodarbiiba vareetu buut publiskota jau naakoshpiektdien, bet es nevaru pagaidaam apgalvot ka tieshaam viss buut taa kaa es plaanoju smile.gif
kaut kad shodien vai riit kursa autori saaks diskuteet par pirmaas stundas saturu, aarpus foruma protams.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Chufanzo
post Jul 9 2005, 23:51
Post #18

Danshaku

Group: Chuunin
From: Riga...

Es arii labpraat piesakos maaciities sho visnotalj interesanto valodu. Es dodu priekshroku anglju valodai, jo galu galaa visi subi animeem ir anglju valodaa un arii anglju valodaa ir daudz vairaak materiaala un tulkoshana uz latvieshu var ieviest nesaprashanas utt. Luudzu ieturiet mani lietas attiistiibas kursaa... wink.gif

--------------------
Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
image
+Quote Post
lastguru
post Jul 11 2005, 00:29
Post #19

The one who knows

BTW, ja nu kaadu tas interesee, maaciibu materiaali tiks gatavoti ieksh http://en.wikibooks.org/wiki/Japanese:New_Lesson_Thread . Pashlaik no gatava tur ir tikai Guidelines (liidziigs teksts tam, ar ko es uzsaaku sho topiku) ar interesantam pieziimeem. Bet taa vietne ir, vismaz pagaidaam, paredzeeta tikai tiem kas reaali grib kaut kaa paliidzeet kursa veidoshanaa. Tiem kas grib maaciities, es shajaa forumaa likshu snapshotus no materiaala kas ir paredzeets kaarteejai nedeeljai tad kad tas buus gatavs.

Svariiga pieziime: ja tur kaut ko redigjeejat, luudzu pirms tam pieregjistreejaties ieksh wikibooks.org, lai es redzu niku kas ir veicis labojumu, nevis minu peec IP adreses

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
+Quote Post
lastguru
post Jul 11 2005, 05:29
Post #20

The one who knows

QUOTE(Shumins @ Jul 11 2005, 00:57)
Nu iesaakumaa vajadzeeja reikt, ka neredigjeet, blins taa gandriiz izdzeesu tur kaut kaadus txt...
Skatos edit, labi...P.S. nekad liidz beigaam postus nelasu...rakstu visaadas perveesiibas kaa jau ierasts, njemu save, a tas paliek un mans shokaa...Ja kau kas nojaats, tad atziistos, tas biju es...sorry...nedomaaju, ka parasts lietotaajs bez permission ko var mainiit...man koyanet ip 159.148.116.221 ph34r.gif
Ja ko tieshaam izbojaaju, tad dod txt un es pa briivo laiku ievadiishu back...

nee, visas savas izmainjas esi veiksmiigi salabojis back. Taa kaa nekaadu pretenziju man nav. Taa nu ir taa wiki filozofija ka katram tiek dota iespeeja redigjeet... bet history paliek... un iespeejams arii revert uztaisiit ja kas...

Bet ja tev ir briivais laiks, tad varbuut gribi veikt arii kaut kaadas noderiigas izmainjas?

--------------------

The Tao of posting:
+Quote Post
SheWr
post Jul 12 2005, 11:10
Post #21

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

aaaaaaaaaa!! man...vaig....pietekties! es arii driikstu piebiedroties shai pulcinjaa?

--------------------
image
+Quote Post
CloudX
post Jul 12 2005, 11:14
Post #22

Shishaku

Es ar ,es ar grbētu mācīties!

--------------------
I dont like anime , anime like's me :P
+Quote Post
Sigfa
post Jul 12 2005, 13:58
Post #23

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

ohoo! shito nu es garaam negribeetu laist. Piesakos uz apmaaciibu!
+Quote Post
Zuzix
post Jul 12 2005, 16:29
Post #24

mitsukai kogun

From: vietā, kur sapņi piepildās

es ljoooti gribeetu piewienoties maaciibaas... kaa nekaa interesanta waloda buus jaamaacaas biggrin.gif
njemsiet pretii? unsure.gif

--------------------
*http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;]
+Quote Post
Kima
post Jul 12 2005, 20:24
Post #25

Hakushaku

From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

Aaaaaaaaaaaaaa, man nawa laika lasiit...sorrz....klau kaa wareeshu taa paliidzeeshu...ziedoshu sawus pirmos ieraxtus kladee un weel man ir elementaars alfabets, noderiiga maaciibu graamata, darb.v formas, lietojums...Nu jaa un wisa lietojums un lociijumi laikos....iiisumaa man ir pamati, labpraat piedalos un paliidzu kaa waru un arii maacos..... tongue.gif
un jaaa...lastguru, kad buus tikshanaas uz maaciishanos utt...PAZWANIET...man ir wisai katostrofaali ar internetu (es ieniistu to meitaru-ieniistu, ieniistu, ieniistu!!!!!!!)
Nu ko domo arigato godzaimashita!!!!!gidu zinju...

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
+Quote Post
lastguru
post Jul 13 2005, 01:10
Post #26

The one who knows

pirmkart taa kaa viss buus webaa, nav jaajautaa "vai driikst", jo materiaalu varees lasiit, komenteet un redigjeet visi.
QUOTE(Shumins @ Jul 12 2005, 16:31)
Veel tikai peitruukst Last guru teiciens: "Un no katra buus jaaievaac pa 5-20ls, visaadiem blakus izdevumiem, nekaa nav par velti" (joks)  laugh.gif

otrkaart materiaals buus bez maksas, iznjemot ja:
1. tiks izdota papiira graamata. taas nemeedz buut bez maksas, jo par papiiru jaamaksaa utt...
2. tiks veidots klaatienes kurss, jo buus jaamaksaa par telpaam un pasniedzeejam arii gribaas eest...

protams, ja gribaas klaatienes kursus, tos iespeejams ka var sarunaat ar LU pasniedzeejiem vai bijushajiem japanologjijas studentiem (paarsvaraa, studenteem wink.gif )

--------------------

The Tao of posting:
+Quote Post
Mahron
post Aug 5 2005, 12:12
Post #27

Heimin
*

Jaa, shitaa visa padariishana ir reaali sakariiga biggrin.gif Paplashinaat savas valodas zinaaashanas nekad nav par ljaunu, turklaat, lai pa iistam un neizkroploti saprastu anime jeegu, vajag zinaat valodu! laugh.gif

--------------------
Break this bittersweet spell on me
Lost in the arms of destiny......
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:59