![]() |
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Lasot Sigfas textu paaris reizes paarskroloju lapu atpakal pie taam bildeem, tad atkal atpakal pie texta, lai vareetu lasiit taalaak..
![]() Kermena vispaareejaas proporcijas, nemot veeraa tavu ziimeeshanas skillu, par briinumu visos ziimeejumos ir daudz maz ok.. ![]() ![]() Njaa.. vieniigaa lieta, kas man palika atminaa no pamatskolas ziimeehsanas stundu laikiem (tad veel nabiju saacis nedz skatiities anime, nedz ziimeet) ir tas, ka aciim jaabuut galvai (kas ir BEZ matiem) tieshi pa vidu.. Ar matiem acis sanaak veel bishku zem vidusliinijas.. -------------------- |
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Ko lai saka... Vajag vairāk piestrādāt! Pozas ļoti nedzīvas.
Zīmējot ķermeni, to no sākuma vajag tā iztēloties: ![]() Sākumā jātrenējas ar shematiskiem pozas zīmējumiem. |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
sen es neesu bijis useru art sadaljaa..
taa, proporcijas nav labas, vairaak jatreneejas pozas ziimeet.. dereetu paziimeet tos kermenja skeletus.. (kuri redzami postaa augstaak) -------------------- |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Weiii, gomen, ka tikai tagad atnāku apskatīties
![]() Pirmkārt, liels YAY pirmajiem centieniem un drosmei centienus publiskot!!! Iesākumam - very nice (FAVs, protams, pēdējais), bet vajadzētu izvairīties no zīmēšanas uz rūtiņu/līniju papīra (arī DataCopy nav mūsu draugs), lai radītu nopietnāku iespaidu (ok, man pašai gadījies, kā par spīti, algebras kladē starp diviem funkciju grafikiem iespiest kaut ko foršu, bet tas jau ir cits stāsts). Tapat nevajag baidīties no Photoshopa (vai kas nu katram sirdij tuvāks), lai uzlabotu kontrastu, toņus utt. Tāk, pagaidām nav vērts sīki iztirzāt proporcijas un pozas (pati neesmu nekāda pilnība), bet iemest aci anatomijas grāmatā vai vnk aplūkot savu pašam savu sažņaugto dūri nav nemaz tik peļama doma (tas tik tāds piemērs ^_~). Anyways, turpini tik tālāk, jo tikai caur darīšanu var kaut ko panākt. G-luck ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
![]() Third Impact -------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
he he!!! darbs ar photoshopu ir laba manta
![]() ![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
manupraat kkas naw ar rokaam, bet nu ir okey!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Viņam sēžamvieta tāda jocīga un rokas arī, bet krekls un pakausis ļoti labi sanākuši, un viena liela patiesība par acīm- ACIS ATRODAS PAŠĀ SEJAS VIDŪ!
-------------------- |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 29 2005, 18:05) Ja kāds vēl kaut ko tādu pateiks, pats personīgi nožmiegšu... ![]() Tigra2, neapvainojies, tas nav nekas saistībā ar Tevi... ![]() Nu tad tā, es trīs mēnešus no vietas mācījos zīmēt all kinds of stuff... Pēc mirkļa iepostošu, you'll all see the evolution in front of you... -------------------- |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(Rudoru-san @ Sep 30 2005, 20:42) gribeetos jau paskatiities uz to visu evoluuciju taa saucaamo, tikai viena lieta mani neliek mieru! kad tad iisti tev tas mirklis paies?? ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Varbūt es arī kļūdos, bet ja uzzīmē galvu, kā ovālu, tad acīm jābūt it kā sejas vidū,
Tālāk iet mati, ai vispār tam nav īpašas nozīmes, kur atrodas acis, galvenais ka uz galvas ![]() -------------------- |
Rudoru-san |
![]()
|
Kazuki inspired me to draw Shounen Ai, Woot! ![]() Echii! *drool* ![]() P.S. Nu tad tā, kā redzat, es zīmēju daudz, daudz labāk, kā iepriekš... ![]() -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
ziimeejumi tieshaam ir daudz labaaki
![]() tikai, vai tad otrajaa ziimeejumaa rokas nav biski pa garu, vai arii vinjaam jaabuut tik garaam? -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Kagome @ Oct 23 2005, 12:51) ziimeejumi tieshaam ir daudz labaaki ![]() tikai, vai tad otrajaa ziimeejumaa rokas nav biski pa garu, vai arii vinjaam jaabuut tik garaam? Jaa kaajas tieshaam sanaak liidz celjiem ![]() Ziimee bik iisaakas... Un mati aizsedz seju - seju vispaar gandriiz nav ![]() Bet da lap.. Ir oki... ![]() Taa tik tureet ![]() -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
es saziimeeju matus feisam priekshaa ja nevaru dabuut vienaadas acis.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:58 |