IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> mani pirmie zīmējumi. Pakritizē arī tu!, papildināts: 08.08.2005. :>
xikes
post Aug 7 2005, 15:56
Post #16

Koushaku

Group: Chuunin

Come on.. man labaak gaaja pie sirds vecais matu attelojums smile.gif
Tas jau bij gandriiz vai kaa tava stila ieziime.. Uzreiz vareeja pateikt, ka tas ir tavs ziimeejums.. smile.gif

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
flasherr
post Aug 7 2005, 21:01
Post #17

Samurai

From: zaru būdiņa dziļi mežā

paldies par pozītīvu attieksmi, bet tā kā šis ir anime forums un zīmēta tiek manga, tad es mēģināšu pieturēties pie tās . Modifikācijas radīsies pašas no sevis, tā kā speciāli pat nevajag taisīt.
lūk <15 min. darbs/haltūra:
image
un krāsains:
image
biggrin.gif Ko paspēju, to uztaisīju

--------------------
image
+Quote Post
Angelina
post Aug 8 2005, 12:48
Post #18

Danshaku

From: tumši,spokaini bēniņi...

hmmm.. neizkrāsots man viņš patika labāk..manuprāt kkas ar krāsām nav īsti riktīgi huh.gif un kapēc viņam ausis ir normālā krāsā, bet seja balta? laikam par ilgu gulējis saulē, un viss iedegums nolobījies nost tongue.gif

--------------------
image
+Quote Post
-kumori-
post Aug 8 2005, 13:03
Post #19

Shishaku

From: 【 My Own Paranoia 】

Luuk ta ir maxla... Nav jau slikti. Es ari ta zimeju, kad man bija 11 gadi happy.gif ...
Es visu laiku censhos tos nolapitos matus dabut tadus, bet man nesanak. Man vinji sanak pielaiziti...
Es ari mazliet neizprotu, kapec tam dzekam ir balta seja. Ta ir domata sejas maska? Lai vinam pec tam ada butu miixtaka wink.gif

--------------------
IPB Image
。・:*:・゚★ homeless maniac || IPB Image || MySpace || Gaia || Fotolog || Life couldn't get better! ☆彡.。・:*:・
[ ♥ my.icon.owned.by.steph.and.blinkie.by.cheryl: SJ*FH ♥ ]
+Quote Post
edg
post Aug 8 2005, 13:23
Post #20

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Nu kaa var nesaprast! Tur ir ziema un vinjam seja taapeec balta (nav sauli redzeejusi!) un ausis ir saartaakas taapeec, ka nosalushas. Ja baltums nav pietiekams, tad pienjemsim, ka vinjsh dziivo savu vecaaku pagrabaa (tur noteikti nav saule!) un aaraa iziet tikai taapeec, ka, redz, tagad paarvaacas uz citu pilseetu. Diivainais apgjeerbs un matu kraasa ir taapeec, ka vinjam ir ljoti speeciigs pashveerteejums. Mamma vinju visu laiku slavee, un vinjsh aaraa nav bijis, lai zinaatu citu domas. Un vinjsh tic, ka mammas viedoklis ir ultimate.

Un par rokaam. Pameegjini iedomaaties vinjas iztaisnotas. Liidz celjiem wink.gif

Ir vairaaki veidi kaa ziimeet matus.
1. Izteelojies preciizi galvaa, kaa tie mati izskatiisies un uzziimee. Man pasham nekad neizdodas vienu un to pashu atteelu notureet galvaa ilgaak par sekundi. Bet gan jau var shito ietreneeties.
2. Paarziimee 100 reizes dazhaadus spurainus matus un ieiesies ziimeeshana.
3. Dari kaa edg buutu dariijis, ja kaadreiz ziimeetu spurainus matus - izveelies kaut nebuut kaadu matu shkjipsnas veidu un atkaarto to pa perimetru. Tik jaaskataas, lai paaraak liidziigi nesanaak. Droshi var jaukt tos veidus. Piemeera veidi un mati:
image

Tas peedeejais ir meegjinaajums atdarinaat flasherr matus. Diezgan neveiksmiigs...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Shatako
post Jan 16 2007, 21:48
Post #21

Danshaku

From: Latvija, Rīga

Nez,nez...Man liekas ka deguns varētu būt tāds izteiksmīgāks,formīgāks.Nu vienkārši pieklibo sejas proporcijas!Bet progresiņš ir redzams!Tā tik turpini! smile.gif

--------------------
IPB Image
!FAT ANIMALS ARE HORNY! C:
+Quote Post
Mimi
post Jan 16 2007, 23:53
Post #22

Shishaku

QUOTE(flasherr @ Jul 12 2005, 20:29) *

QUOTE(Pinky @ Jul 12 2005, 21:22)
flash, palasi kaartiigaak taas mangas graamatinjas happy.gif
*

Nav man grāmatiņas. sad.gif Netā lasīju tutoriāļus. Vienkārši grāmatnīcās (arī K.Barona J.Rozes) nav. Bet būs jau jādabū. biggrin.gif A kas tur nebūt tajās bildēs ? Nu jā.Es arī skatos - kautkas nav.

Laikam lasu to visu par vēlu, bet tiešām - vai ir iespējams kaut kur dabūt mangas grāmatu? Man arī vajaga... Neviens nezin, kā saucas?

--------------------
(sun)
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:16