![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Man der arī tas, ja visa anime ir ne pārāk priecīga. Gan derēs arī Grave of Fireflies.
|
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Hm, skatos, ka neviens nav pieminējis Cowboy Bebop - pats seriāls iet gan kalnā, gan lejā, ir gan komiskās epizodes, gan nopietnās/skumjās, kad sāk atklāties Spaika pagātne, bet beigas ir viennozīmīgi skumjas. Viss nobeigums ir tādā sērīgā noskaņā - pārējie varoņi pa vienam pazūd, līdz Spaiks paliek viens pats ar saviem nenokārtotajiem rēķiniem. Skaisti un aizkustinoši.
Un mūzika, mūzika... *atceras Rain, Blue un Space Lion un bezmaz vai nobirdina asaru* |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
X (seriāls) - par beigām var pastrīdēties, taču, manuprāt, X tik un tā ir must see.
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Tā kā neizlasīju visu topiku tad varbūt atkārtošos, bet pieskaitī var arī Jin-Roh.
Man beigas likās diezgan skumīgas. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Es veeleetos piemineet taadu lietu kaa BERSERK, kur beigaas visi gandriiz atdod galus un pasham galvenajam charam laasts uz miuuzhu... Vismaz man liekas, ka tas ir sad ending.
![]() Gungrave arii ir filma, kur beigaas pilniibaa visi main chari ir mirushi ![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Var piemest vēl Angels sanctuary.
-------------------- |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Nu varetu minet Gantz tur reali nav nekada happy ending ....
-------------------- |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Tikko noskatiijos superiigu animi ar skumjaam beigaam - shingetsutan tsukihime. Vienkaarshi labs muzons, story line un viss paareejais, ne velti veerteets anidb ar 8.30... Tieshaam veerts noskatiities un saprast, ka dziivee arii ir daudz kaa skumja
![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Chufanzo |
![]()
|
Shumin vai tu kaut ko neesi biku sajaucis...
Topika autors prasiija seriaalus ar skumiigaam beigaam, nevis laimiigaam... -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Chufanzo |
![]()
|
Nenjem to taa tik daudz pie sirds shumin, vienkaaarshi nebiju redzeejis pats seriaalu taapeec man taa gadiijaas...
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Muusdienu cilveeks ir ljoti juutiigs.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Man skjiet ka te netika mineets Gungrave, kuram ir beediigas beigas nesamaitaata cilveeka izpratnee. Ar mani ir biki savaadaak: everyone dies = happy endig.
-------------------- Because i can!
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ninja scroll ar nebij neko laimīgais sižets. Tik.lūdzu nejaukt ar TV variantu.
-------------------- |
Chufanzo |
![]()
|
ETM, es jau mineeju gungrave, bet man vismaz prieks, ka tu ar mani esi vienispraat...
![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Metropolis ir diezgan beediigas beigas, pati anime taa nevisai ( varbuut tev patiks ), bet beigas ir beediigas!!!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 17:58 |