![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Tāks, viens nosaukums no šitā saraksta noskatīts. "Shingetsutan Tsukihime". Tā bij diezgan tuvu tam, ko vēlējos. Tikai drusku par īsu likās pats story. Taču patika diezgan labi, lai arī vampīru tēma man nav diezko tuva.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(bubu @ Aug 1 2005, 23:53) Tāks, viens nosaukums no šitā saraksta noskatīts. "Shingetsutan Tsukihime". Tā bij diezgan tuvu tam, ko vēlējos. Tikai drusku par īsu likās pats story. Taču patika diezgan labi, lai arī vampīru tēma man nav diezko tuva. Tad skaties tagad Hoshi no Koe (Voices of a Distant Star). Story gan buus veel iisaaks ![]() Peh, es jau shito saucu... Nu skaties, visu, ko es saucu ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Fruits Basket. Pēdējās 3 sērijas ļoti kontrastē ar visu pārējo seriālu.
-------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 2 2005, 08:37) bet nekaadaa gadijuumaa taas nav nelaimiigas beigas, uzskatu ka fruits basket nobeigums ir viens no vislabaakajiem nobeigumiem, ko esmu redzeejis animees. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |