![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Beast Wars. ... Es kūstu....
![]() -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
pashlaik miiljaakaa multene ir Ice age parody "gone nutty" tas ir labais
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
-------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Gaidiet Ice Age 2: Meltdown nākošgad
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Aizej uz http://www.iceage2.com/ un iepēti
![]() -------------------- Press any key to continue
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Taka @ Dec 9 2005, 07:22) uuuu Ice Age es cienu šo multeni, baigi laba pirmaa daļa bija ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Dec 8 2005, 21:48) Oo, jaa! Gone nutty vispaar superiigs! Es atceros, ka mans braalis man noshaaroja, un es katru riitu skatiijos to fenominaali smiekliigo parodiju.. Jauki! btw, Paldies, ka atgaadinaaji nosaukujmu! ![]() This post has been edited by Tomoko: Feb 18 2006, 15:29 |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Beast Wars Forever!!!!
Vazzpinatorr terrorrizzee bzzz! Taa muultene ir super atceros ka pa lnt raadija un paraadija tikai 2 sezonas bet es nesen noskatiijos arii 3 un tas ir vispaar super. -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
veel jau laba ir arii 10 min garaa multeniite par madagaskaras pingviinu piedziivojumiem ziemassveetkos.
|
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Simspni; Beast Wars; Ed, Edd, Eddy; ir forsas multenes.
![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Disneys, un tā kas nesen bija kinītī filma Corpse Bride bija visai laba, interesanta =}
Starp citu man šķiet ka tādas "multenes" kā Future Batman būtu drīzāk jāsauc par newbie anime jo tas ir tas ar ko daudzi sāk, šķiet arī sailormoon var pieskaitīt šai grupa, jo sailormoon kvalitāte ir daudz sliktāka nekā tam pašam betmenam bet visi uz 100% saka ka tā ir anime soo .... Ah un muļķīgo simpsonu vietā kuri man nepatīk es skatos Futurama kad sanāk laix tas ar kkas uz to pusi arī comedy tipa, uzlabo garstāvokli skatīties kā vienacaina meitene, konservbundža apdauzīts džekiņš un liels krabis glābj pasauli un iekrāmē viens otram laiku pa laikam ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Taka |
![]()
|
Kas tas par Future Batman?
Vai tik Tu nedomā Batman Beyond? -------------------- Press any key to continue
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Delicatty @ Dec 25 2005, 12:35) Tim Baton for ever. Beatlejuce, Nightmere before Cristmas... Corps Bride.. viss viņs... feekin' bet labi. -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(Taka @ Dec 25 2005, 22:59) Nea pa Pro 7 kautkad gāja, tip Batman of the future vai kkas tāds... -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:15 |