IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

10 Pages V « < 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> kaadas muultenes ciena otaku :), ...bez taam ko sauc anime
Sērfijs
post Dec 26 2005, 06:55
Post #121

Shishaku

Group: ALK

QUOTE(Yume @ Dec 25 2005, 23:43)
QUOTE(Delicatty @ Dec 25 2005, 12:35)
... un  tā kas nesen bija kinītī filma Corpse Bride bija visai laba, interesanta =}..
*

Tim Baton for ever.
Beatlejuce, Nightmere before Cristmas... Corps Bride.. viss viņs... feekin' bet labi.
*

Neaizmirsīsim tak fantastiskās Ed Wood, Eduardu Šķērroci un arī Čārliju un šokolādes fabriku.
Tims Bērtons salikumā ar Džoniju Depu ir vienkārši fantastika.

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
+Chibi+
post Dec 26 2005, 13:08
Post #122

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(Sephiroth @ Dec 26 2005, 05:55)
QUOTE(Yume @ Dec 25 2005, 23:43)
QUOTE(Delicatty @ Dec 25 2005, 12:35)
... un  tā kas nesen bija kinītī filma Corpse Bride bija visai laba, interesanta =}..
*

Tim Baton for ever.
Beatlejuce, Nightmere before Cristmas... Corps Bride.. viss viņs... feekin' bet labi.
*

Neaizmirsīsim tak fantastiskās Ed Wood, Eduardu Šķērroci un arī Čārliju un šokolādes fabriku.
Tims Bērtons salikumā ar Džoniju Depu ir vienkārši fantastika.
*

*nod nod* Vakar pa kaut kādu latviešu TV kanālu netīšām uzskrēju virsū Nightmare before christmas, kas ir absolūts veiksmes salikums, jo ne es skatos TV, ne es kāfreiz ievēroju, ko rāda pa LTV1orsmth, ne man veicas atrast ko useful, but yay!!!!Tik lieliski!
Man facsinē ciktāl viena cilvēka fantāzija var sniegties, lai izdomātu visus tos šikumus tēlus, sugoi!

Un jā, Tims Bērtons jau labs arī bez Džonija, piemēram, ar Jūenu iekš Big Fish.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sērfijs
post Dec 26 2005, 14:01
Post #123

Shishaku

Group: ALK

QUOTE(+Chibi+ @ Dec 26 2005, 12:08)

*nod nod* Vakar pa kaut kādu latviešu TV kanālu netīšām uzskrēju virsū Nightmare before christmas, kas ir absolūts veiksmes salikums, jo ne es skatos TV, ne es kāfreiz ievēroju, ko rāda pa LTV1orsmth, ne man veicas atrast ko useful, but yay!!!!Tik lieliski!
Man facsinē ciktāl viena cilvēka fantāzija var sniegties, lai izdomātu visus tos šikumus tēlus, sugoi!

*

Tiesa, kas tiesa, Bērtons labs ir jebkurā gadījumā, tikai Džonijs viņa darbos ir tāda kā odziņa heh.

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
+Chibi+
post Dec 26 2005, 16:57
Post #124

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(Sephiroth @ Dec 26 2005, 13:01)
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 26 2005, 12:08)

*

Tiesa, kas tiesa, Bērtons labs ir jebkurā gadījumā, tikai Džonijs viņa darbos ir tāda kā odziņa heh.
*

varbūt tāpēc, ka viņš ir vienīgais no aizjūras aktieriem, kurš prot absolūti pielāgoties Bērtona fantāzijai, kā arī ienest katrā stāstā daļu no sevis? Well, that's jut all about a marvelous actor.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
SeriousFanat
post May 29 2006, 16:07
Post #125

Heimin
*

Group: Chuunin
From: Rīga, Jelgava

Drawn Together (Cik vinjam laikam 21+ man 17. Perfekti.)
Samurai Jack (Zelts, zelts, ka saka)
Hi Hi Puffy Ami Yumi Show (Kaa tur raxta? Reeciigi.)
family guy, american dad (Winamp TV)
parastie - simsons, south park, futurama
flash - happy tree friends, friendsoffoamy

--------------------
For the great justice
+Quote Post
Pakkun
post May 29 2006, 18:01
Post #126

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

FUTURAMA, the simpsons (matt groening dailjrade vnk rllz!) kakjiisha dzirnavas- nereaali aizkustinoshi, nu pogodi(toma un dzherija padomju versija, kas paarspeej pashus tomu un dzheriju tongue.gif ), dillii dallii saules daarzaa- biju mazinjsh shausmiigi baidiijos no perpendikula biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
bladez
post May 29 2006, 20:33
Post #127

Danshaku

From: City of Townsville

QUOTE(SeriousFanat @ May 29 2006, 15:07)
Hi Hi Puffy Ami Yumi Show (Kaa tur raxta? Reeciigi.)
*

Taisnība!!! šitais naw anime, kautgan nāk no tiem pašiem japāņiem (protams ar amerikāņu līdzdalību).

Man vēl tīri labi patīk Jackie Chan Adventures. Kā nekā pats esmu Džekija čana fans. Protams vēl arī ir tie Simpsoni, kuru sērijas es katru svētdienu ierakstu.
+Quote Post
Tigra2
post May 29 2006, 20:41
Post #128

kawaii tora

Kad skatos fox-kids:
Totaly spies - labs gabals
pamaniiju, ka X-meni saakumaa ir tiiri normaali, pat labi,(kad saakas taa naakotne un tas ugly-buse-robots, tad gan ir pilniigs sviests)
Spaidermens arii pa vidu normaals(saakums paaraak vienkārš, beigas ar sviestainas)
Halks - totāls sviests!

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Ghoul
post Jun 1 2006, 13:00
Post #129

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Tikko noskatiijos MARVEl comic pilnmetraazas multfilmu Ultimate Avengers' Wooooaaahhh! Superiiga filma.Iesaku! smile.gif

Un Marvel comic old school multenes ir gjeniaali krutas, krutaakas par daaaaudzaaam,daaaaaaudzaaam anime IMO ^^

QUOTE(Tigra2 @ May 29 2006, 20:41)
Kad skatos fox-kids:
Totaly spies - labs gabals
pamaniiju, ka X-meni saakumaa ir tiiri normaali, pat labi,(kad saakas taa naakotne un tas ugly-buse-robots, tad gan ir pilniigs sviests)
Spaidermens arii pa vidu normaals(saakums paaraak vienkārš, beigas ar sviestainas)
*

God, totaly spies ir totaals sviests.

X - men krutaaki kljuust tieshi uz to pusi, kad saakas viss shaits ar laiku utt. Tik labi izdomaatu staastu un pasauli kaa arii interesantus varonjus reti kuraa anime var atrast.

Spidey'a staasts ir ljoti labi viedots. Saakas tas pilniigi stand alone, veelaak jau saakas stand alone complex. Sizeti ljoti labi savijas viens ar otru. Beigas man ljoti patika, interesanta ciinja veidojaas. Bet sviestainas tomeer taas ir, jo taas ir nogrieztas. Tip devaas glaabt MJ un viss, beidzaas, vajag turpinaajumu, bet tas jau buutu paaraak ljauni pret animatoriem smile.gif Un Ultimate Spiderman gan stinx, to iesaku neskatiities biggrin.gif

This post has been edited by Ghoul: Jun 1 2006, 13:05
+Quote Post
Sushi
post Jan 15 2010, 21:32
Post #130

Tennou

From: Somewhere I belong?

Savādi, bet mana mīļākā multene laikam vēl jo projām ir Courage The Cowardly Dog. Tiešām, laikam nezinu nevienu, kas man patiktu labāk.
Taču vēl man ļoti tīk Futurama, Daria, The Simpsons (ak, kāds brīnums!), Family Guy, Beavis and Butthead, Aeon Flux, Tom and Jerry.

This post has been edited by Sushi: Jan 15 2010, 21:33

--------------------
+Quote Post
zenofex
post Jan 15 2010, 21:59
Post #131

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

QUOTE(Sushi @ Jan 15 2010, 20:32) *

Savādi, bet mana mīļākā multene laikam vēl jo projām ir Courage The Cowardly Dog. Tiešām, laikam nezinu nevienu, kas man patiktu labāk.
Taču vēl man ļoti tīk Futurama, Daria, The Simpsons (ak, kāds brīnums!), Family Guy, Beavis and Butthead, Aeon Flux, Tom and Jerry.

Necropost? smile.gif
Mana pēdējā laika favorīte ir Family Guy. Mani fascinē cutaway gags, un daudzās references uz viskautko, un bieži vien nenormāli smieklīgās situācijas. Te es gribēju pateikt kaut ko no Pītera Grifina idiotiski jaukajiem komentāriem, bet nekas nenāk prātā.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Kikyou
post Jan 15 2010, 22:17
Post #132

Kami-sama

QUOTE(zenofex @ Jan 15 2010, 20:59) *

Mana pēdējā laika favorīte ir Family Guy. Mani fascinē cutaway gags, un daudzās references uz viskautko, un bieži vien nenormāli smieklīgās situācijas. Te es gribēju pateikt kaut ko no Pītera Grifina idiotiski jaukajiem komentāriem, bet nekas nenāk prātā.

Sit pieci!
Man gan diemžēl liela kaudze atsauču nepazīstamas, jo pārāk maz vecas filmas redzētas.

...

Roadhouse! >:I
+Quote Post
ShinChan
post Jan 15 2010, 22:26
Post #133

ultrafilozofs

From: durdom

Man kaut kā pie sirds labāk iet American dad, jo Family guy joki pēdējās sezonās vairāk tādi hit or miss, it īpaši kretinē "remember the time when ....?"

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Kikyou
post Jan 15 2010, 22:28
Post #134

Kami-sama

Tas, un vēl pie tam traki sākuši vecus jokus atražot.
+Quote Post
Sushi
post Jan 15 2010, 22:52
Post #135

Tennou

From: Somewhere I belong?

QUOTE(Kikyou @ Jan 15 2010, 21:17) *

Sit pieci!

Oh.. right. *pītera balss*

--------------------
+Quote Post

10 Pages V « < 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 23:24