![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Beavis & Butthead, bez shaubaam shedevrs. Zheel, ka vairs netaisa.
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Hmm, sadomāju es arī iespamot šeit.
Kad biju sīka, pa kkādu LV kanālu skatījos tos bruņurupučus! Āh, un vēl Spongebob square pants. Un pa Cartoon network skatījos dexteru, powerpuff girls, kas toreiz man bija topā, bet šobrīd nevarētu teikt, ka ir kāda interese. o.o Un vēl, ko toreiz skatījos un tagad vēl varu pačekot ir, Courage the Cowardly dog. Taču augot [lolol] mani vairāk ieinteresēja The Simpsons [skatos tgd vienmēr jaunās sērijas], bet nejauši sākot skatīties Family Guy, visi simpsonu jociņi liekas tik pliekani. :'D Vairāk patīk FG, bet respekta pēc skatos arī simpsonus. xD Āh, un tgd no kkādas 4. sezōnas skatos Southpark. Cenšos dabūt visas, pagaidām ir katra otrā vai kkā tml. x.x'' -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
uzskaitīt visas multenes notiekti man nav vērts, jo tā kā ne satelīts ne internets bērnībā nebija pieejams tad atlika vien skatīties visas tās multenes ko rādīja pa prastajiem tv kanāliem
![]() protams manas bērnības ''zelta'' multenes: digimoni, flinstoni, ''nu pagadji'', briesmoņu kari (Waspinator rocks!) ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:33 |