![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(lastguru @ Nov 15 2005, 01:22) nepiekriitu. mana uztveree anime ir animaacijas stils, kas var buut arii ne-japaanas animaacijai (piemeeram ja latvijaa kaads beidzot uzceps to anime projektu, taa vienalga buus anime, ja ziimeeshanas stils buus taads pats). cita runa ka reti kas (ja vispaar) taisa shaadus produktus aarpus japaanas, taapeec arii paraadiijaas shis misconception par "Japāņu kompānijām Japānas tirgum" atsleegvaards _tavaa_ uztveree. oficiaali termins lietots lai atshkjirtu no dazhaadas visaa pasaulee veidotas animaacijas tieshi japaanaa veidoto. lai gan vairumaa gadiijumu ir vairaakas atshkjiriigas ieziimes ko vareetu pavilkt zem tevis mineetaa "anime stila", bet shiis ieziimes nau obligaatas. kaut vai ziimeeshanas stils - noteikti ir gadiijies redzeet varieetu dazhaadaas titlees no chibisma liidz pseidoreaalam, vai sirreaalistisku, vai 3D CG. piem. paskaties Studio 4C darbus. tas pats par sizhetu. rupji sakot, pat kaut kas liidziigs powerpuff girls vai eziitim miglaa radiits japaanaa buutu saucams par animi. ;> http://en.wikipedia.org/wiki/Anime piem. Wonderful Days vai Oseam nav anime. baidos gan preciizi novilkt robezhu, kaa ir gadiijumos, kad animaatoru darbs tiek outsorceets, piem. korejaa, bet ieskanjots ar japaanju seiyuu / izdots zem kaada no japaanju publisheriem. nezinu arii, cik labi pa dazhaadiem plauktinjiem dalaami vairaaku valstu, ieskaitot japaanu, animaatoru kopdarbi. |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Nu veel par Chin Chan(
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
agrāk skatījos Bruņurupučus ņinzas un Bicer mice from mars( man patika tā dibenu deja
![]() Tagad skatos Simpsonus, sauthpark, totaly spies, witch, -------------------- |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
Biker Mice
![]() -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Vai Powerpuff girls(nezinu ka rakstaas^^) ir anime?
ja ne, tad es cienu šo multeni ![]() bet ja ja, tad es cienu šo animi.... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Laikam gan esmu jau rakstiijusi, bet cilveeki mainaas...
No CN miiljaakaas multenes ir The Grim adventures of Billy & Mandy, Hi Hi puffy Ami Yumi show, tagad arii Cramp twins un Courage the couradly dog. Bet vispaar skatos arii Witch un dazjreiz Totally spies. A taa multene Pretty Cure ir anime? ![]() -------------------- |
swordsman |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
man patiik catdog,oggy and the cocroaches,simpsoni,beast wars,southpark un eds edis un edijs
-------------------- ![]() |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Personiigi Southpark par visiem 100%, pat par anime parodiju iereecu (Gan chinpokomon gan good times with weapons) un nu...laikam simpsoni, citreiz, kad sanaak apskatiities dazhreiz tiiri labas seerijas. Tikai viena seerija bija tik reeciiga, ka saaku reekt jau pashaa saakumaa un beidzu 15 min. peec seeerijas beigaam... Neatceros kura though.
-------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Mmm Southpark ir Bloodynice.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
parasti skatos Simpsonus, bet vairs laika nesanāk... >_> Un vēl, kad biju jauns skatījos "Pinky & Brain" ... Ja kas, pokemoni rulz XD
Edit: Tikko atcerējos Beast Wars. Tagad downloadēju.. Skatīšos. Atcerēšos jaunību XD -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hahaa! Jauniibu!?
Cik tad tev gadi? 40? Skatoties profilaa gan taa neizskataas... ![]() Starp citu, Happy tree fiends un drawn together arii nav ne vainas! -------------------- |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
tsss. nav man 40 gadu.
![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Simpsons and SouthPark 4ever!!
nu netikai taas, biker mice from mars arii labaa... *gremdeejos atminjaas* Dazhkaart CN paskatos..tomer arii manii miit mazinsh Avens.. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
visiem iesaku samekleet madagaskaras ziemassveetku izdevumu par pingviiniem tas ir vienkaarssi ideaals es taa pavilkos ka nutikai pingviini rocks them all
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:00 |