IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

10 Pages V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> kaadas muultenes ciena otaku :), ...bez taam ko sauc anime
Taka
post Nov 30 2005, 13:19
Post #91

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(Kyoushu @ Nov 24 2005, 21:48)
Personiigi Southpark par visiem 100%, pat par anime parodiju iereecu (Gan chinpokomon gan good times with weapons) un nu...laikam simpsoni, citreiz, kad sanaak apskatiities dazhreiz tiiri labas seerijas. Tikai viena seerija bija tik reeciiga, ka saaku reekt jau pashaa saakumaa un beidzu 15 min. peec seeerijas beigaam... Neatceros kura though.
*

Vēl ir 1. sezonas sērija MechaStreizand, arī tiek ierēkts par japāņu supervaroņiem un monstriem (Godzilla, Ultramens utml.).

--------------------
Press any key to continue
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post Dec 5 2005, 13:26
Post #92

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 08:48)
Vieniigi story so so...un asinju nebija  blink.gif
*

Man ar liekas, ka bērni būtu tikai ieguvuši, ja vinņiem parād
ītu naturālus skatus ar cara ģimenes nošaušanu, kā vienu no meitām nācās piebeigt ar durkli, jo savā korsetē bija sabāzusi pērļu kaklarotas. Un man radās īpašas iebildes pret vēsturisko notikumu traktējumu. Vai tad nevarēja parādīt Rasputina īstos nāves iemeslu, kā nabadziņu indēja šāva un žņaudza līdz spēja piebeigt.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Taka
post Dec 5 2005, 13:30
Post #93

Tennou

Labāk būtu Spirit: The Stallion of Cimarron parādījuši, tā ir tiešām viena ļoti jauka ne-Disney multene. Un zirgs tur nedzied. biggrin.gif
No golden oldies varu nosaukt sensenos laikos rādīto franču gabalu Laika Pavēlnieki.

--------------------
+Quote Post
edg
post Dec 5 2005, 13:36
Post #94

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(ShinChan @ Dec 5 2005, 12:26)
QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 08:48)
Vieniigi story so so...un asinju nebija  blink.gif
*

Man ar liekas, ka bērni būtu tikai ieguvuši, ja vinņiem parād
ītu naturālus skatus ar cara ģimenes nošaušanu, kā vienu no meitām nācās piebeigt ar durkli, jo savā korsetē bija sabāzusi pērļu kaklarotas. Un man radās īpašas iebildes pret vēsturisko notikumu traktējumu. Vai tad nevarēja parādīt Rasputina īstos nāves iemeslu, kā nabadziņu indēja šāva un žņaudza līdz spēja piebeigt.
*

Un kaa veel buutu ieguvushi! Cilveekam var raadiit sausu graamatu un likt maaciities Caru dzimshanas un gadus. Bet var raadiit smukas multfilmas ar taadu action, ka do pa smadzeneem! Beerni intereseetos par veesturi! Vai ShinChan uzskata, ka ir slikti, ka vinjsh iespaidojies beerniibaa no Po darbiem? Nee! Veel dereetu mazus beernus uz dienu "nolaupiit" un aizvest uz mezhu, lai nakti tur paardziivo. Raksturs noruudiitos - gribasspeeks un izturiiba. Vai arii aizietu klemme ciet... Nee, nee, vajag tik mochiit labaakas naakotnes vaardaa!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
GM
post Dec 5 2005, 13:39
Post #95

Resident Alcoholic

Group: ALK

Sestdien gaaja pa tv3 viena multene no disneja...Anastasia...Baigi patika, biju aizmirsis, ka Disnejam ir labas multenes...Muuzika (kaut kaapedeejaa laikaa iepatikas muuzikli), grafika...Anime veel ilgi jaaaug... dry.gif
Vieniigi story so so...un asinju nebija
]

Vispār tā gan nav Disneja, bet 20th Century Fox animācijas studijas multene.

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
edg
post Dec 5 2005, 14:01
Post #96

limpene grauž aknas

QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 12:55)
Abloms man...saakuma titrus neredzeeju, bet uzreiz iedomaajos, ka Disneja...stils traki liidziigs....
*

Saakumaa taa ir tikai nespeeja atshkjirt rietumu multiplikaacijas filmu razhotaajus. Veelaak taa paariet nespeejaa atpaziit nejeedziigi vienaados rietumnieku cilveekus...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
ShinChan
post Dec 5 2005, 14:29
Post #97

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 13:20)
Shumins slims nacionaalists, kursh nekur netiek ieredzeets, un visaadi tiek meegjinaats nospiet ar Eiropas gudriibaam, tachu maneejais nepadodas  ph34r.gif
*

Nekreņķē, es ar tevi šajā jautājumā. Kolobracionisti netiek mīlēti ne savā, ne svešā zemē.
Nacionālisms mērenās devās ir pozitīvs, pat nepieciešams, taču kad tas sāk pāraugt šovinismā, tad gan jāsāk uztraukties.

This post has been edited by ShinChan: Dec 5 2005, 14:30

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Janus
post Dec 6 2005, 05:56
Post #98

CLRAWE

From: Soul society

Man savulaik patika Street Sharks, bet tagad to vairs nerada sad.gif vel normala multene ir Ninja Turtles, bet vislabak man patik Samurai Jack. biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Jackal
post Dec 6 2005, 12:53
Post #99

Jinushi
**

From: The New World

Gods un slava Simpsoniem un Futuramai, it īpaši man patīk tas hroniskais alkoholiķis- robots Benders, bet vēl ļoti smieklīgas un jautras ir MTV multenes: Free For All un Celebrity Deathmatch. Tur patiešām ir ko ierēkt! biggrin.gif

--------------------
IPB Image

.•«anime @ DEEP»•.
+Quote Post
Tigra2
post Dec 6 2005, 13:53
Post #100

kawaii tora

QUOTE(Shumins @ Dec 5 2005, 14:20)
QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 14:01)
Saakumaa taa ir tikai nespeeja atshkjirt rietumu multiplikaacijas filmu razhotaajus. Veelaak taa paariet nespeejaa atpaziit nejeedziigi vienaados rietumnieku cilveekus...
*

Domaajams, ka tik traki nebuus...Tomeer es cienu to, ka esmu tas, kas esmu...Un ja arii visi Latvieshi izmirtu vai izbrauktu, tad es viens pats svineetu home Jaanjus, kaut pats Shumins un 18.novembrii pa krastmalu marsheetu ar savu pashtaisiito shaujamo, un pie briiviibas piemineklja dzidaatu Dievs sveetii Latviju...
Tas jau nekas, ka liela dalja rietumos grimst un noplok pamazaam kultuura...Galvenais pasham meegjinaat netureet liidzi...
Jappana ir sava kultuura...interesanta un citaadaaka, kas var papildinaat ieksheejos uzskatus, tachu nekad nebuushu Japaanis un nenozjeeloshu, ka neesmu piedzimis neiistaa vietaa...Kaa tagad daudzi ASV jaunieshi (baltie) sakumushi, ka nav piedzimis par neegjeri... wink.gif
Shumins slims nacionaalists, kursh nekur netiek ieredzeets, un visaadi tiek meegjinaats nospiet ar Eiropas gudriibaam, tachu maneejais nepadodas ph34r.gif
*

Es arī palikšu latvijā un varēsim duetā dziedāt Dievs svētī latviju, ja vien... es nebūšu nejauši uzspridzinājusi pati sevi, spridzinot ASV rūpnīcas...
Es esmu psihs dabas mīļotājs, nacionālists, tāpēc labi ieredzu citus nacionālistus.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Taka
post Dec 7 2005, 11:28
Post #101

Tennou

QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 13:01)
Abloms man...saakuma titrus neredzeeju, bet uzreiz iedomaajos, ka Disneja...stils traki liidziigs....
*

*

Nē nu protams edg, Japāna ir ja ne nu gluži Visuma, tad Zemes naba jau nu noteikti!
Taka šorīt ir kašķīgs. ph34r.gif
Es stipri apšaubu vai Tu esi ievērtējis pēdējos Disneja un vispār Rietumu animatoru darbus. Ja būtu, tad tādas muļķības nerunātu. Kaunējies būtu par tik virspusēju un vispārinātu viedokli, Tev tādi nepiestāv. Vecais nelaiķa onkulis Volts tomēr pelna cieņu kaut vai par to ka radīja pirmo pilnmetrāžas un krāsainu animācijas filmu. Upsss... daudzi Japānas animatori sākumā arī ietekmējās no viņa, bet šis fakts daudziem otaku ir kā skabarga pēcpusē, jo apgāž dogmu "sākumā bija anime, bet tikai pēc tam viss pārējais".
Labi, daudzi vecie Disneja gabali tiešām nāca kā no konveijera , bet jaunie tomēr ir vairāk vai mazāk atšķirīgi. Disney Co animatori mācās. Tostarp arī no Mijadzaki, kuru viņi uzskata par savu guru un galveno iedvesmas avotu.
Ne velti Disney Co. ir Ghibli starptautiskais distributors un pēc kontrakta VISU Mijadzaki gabalu eng dublāža top paša metra uzraudzībā.
Piemēri?
Disney: Bambi, Lion King, Brother Bear, Lilo&Stich, Pixar studios datoreksperimenti - The Incredibles, Toy Story u.c.
Ne-disneja darbi: Ice Age, Spirit: The Stallion of Cimarron (ļoooti iesaku), abi Shreki, Titan A.E. (šis gan pabāls padevies, bet respect par ideju, sen nav bijušas Sci-Fi ne-anime animācijas)
Es varētu ilgi turpināt. Jā, ilgus gadus pilnmetrāžas animācijas jomā izņemot Disneju gandrīz nekas cits nebija, ja neskaita padomju animācijas skolu, kura šķiet iespaidojās gan no Disneja, gan arī no animes un dažus franču/ungāru projektiņus.
Dreamworks un XX Fox iedrošinājās uzsākt kaut ko savu un tas viņiem vairāk vai mazāk izdevās. XX Fox šķiet jaunus animācijas projektus vairs nedzenā, bet Dreamworks gan. Aizvien sekmīgāk. Un liels pluss ir tas, ka viņi necenšas kopēt nedz Disneju, nedz animi bet mēģina atrast savu nišu.
Man ļoti patīk tas animācijas stils, kas piekopts Spirit, mūzika - Hanss Zimmers+Braiens Adamss. Reti kurš zina, ka savulaik pa radio drillētais Adamsa hits "Here I Am" patiesībā nāk no Spirit OST un tika rakstīts tieši šai filmai kā galvenā varoņa muzikālā "vizītkarte". Un nē - zirgs tur nedzied smile.gif Viņš pat nerunā, ja neskaita iekšējo monologu. Tur arī cilvēki īpaši nerunā. Skaisti dabasskati, tāpēc ka animatoram sagribējās tos zīmēt, nevis tāpēc ka vajag un to var just.
Labi es beigšu vārīties. Man tomēr patīk animācija in general, tāpēc cienu gan animi, gan arī visu pārējo. Nu labi, atzīšos - Rozes Stiebras animācijas skola man riebjas. Jau kopš bērnības. Bet par Nesa un Nesijas izkropļošanu viņu vispār derētu ...

--------------------
+Quote Post
NOAR
post Dec 7 2005, 18:55
Post #102

Samurai

From: Latvia

Simpsoni, Futurama (tie joki sākumā ir labi, tikai nevar paspēt izlasīt), SouthPark (kevins)

--------------------
(\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o)
(> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army
Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination!
+Quote Post
edg
post Dec 7 2005, 23:01
Post #103

limpene grauž aknas

QUOTE(Taka @ Dec 7 2005, 10:28)
QUOTE(edg @ Dec 5 2005, 13:01)
*

*

Nē nu protams edg, Japāna ir ja ne nu gluži Visuma, tad Zemes naba jau nu noteikti!
Taka šorīt ir kašķīgs. ph34r.gif
Es stipri apšaubu vai Tu esi ievērtējis pēdējos Disneja un vispār Rietumu animatoru darbus. Ja būtu, tad tādas muļķības nerunātu. Kaunējies būtu par tik virspusēju un vispārinātu viedokli, Tev tādi nepiestāv.
*

Tev taisniiba - man nepiestaav. Es savaa postaa njirgaajos.

--------------------
+Quote Post
Dead Star
post Dec 7 2005, 23:06
Post #104

Shishaku

From: the other side of the Gate

Viennozīmīgi Simpsoni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .. mjā tiešām ļooti patīk .. Lielākoties,noskatoties sēriju, vienmēr gūstu daudz pozitīvu emociju .. un ik pa laikam saskatu arī pāris iezīmes no Simpsonu ģimenes sev apkārtējos cilvēkos nu un aŗi sevī tongue.gif . Lai nu kā Simpsoni tik tiešām patīk
+Quote Post
Taka
post Dec 8 2005, 21:45
Post #105

Tennou

QUOTE(edg @ Dec 7 2005, 22:01)
Tev taisniiba - man nepiestaav. Es savaa postaa njirgaajos.
*

Toties es izmantoju šo tribīni lai reklamētu savas iecienītās multenes hehe wink.gif

--------------------
+Quote Post

10 Pages V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 18:55