![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man šajā foruā iespējams būtu visvairāk iemeslu vēlēties šī uzpūtīgā un pašlepnumā slīkstošā ķēma banu....Un es to vēlos. Patiesībā viss ir tieši tā kās Shinobi-sama rakstīja. Aivvv ir pataloģiska apsēstība līst lietās par kurām viņam nav ne mazākās nojēgas. Patiesībā to vēl varētu pieciest, jo kam gan negadās, taču tracinošākais moments sākas tad, kad viņš sāk borēt citām, kā būtu jādzīvo, ka visi kas domā savādāk ir tādi un šitādi, ka absolūta kārtība, saskaņa un ANO Cilvēktiesību deklarācijas ievērošana ir tikai "slavenajā" kurbijkurnē, kurā, kā viņš pats ne vienreiz vien un ne bez liela lepnuma un paštīksmināšanās ir uzsvēris, ir super-duper moderators. Nafig šito ķēmu. Tajā pašā laikā saprotu, ka bans viņam kalpos tikai par jaunu izacinājumu meklēt veidus, kā savu žurkas purnu dabūt šeit iekšā.
Aivvv: Esi dzirdējis dziemu/telefonsarunu "Rīgas siltums"? Ieteiktu tev sekot dziesmā skanošajiem vēlējumiem un aicinājumiem. "Nu što tjebje nada? Nu što ti naprašivaješsja? Nu kuda ti ļeziš? Nu što ti hočeš? Nu čto tebje v žizņi njehvatajet? Nu hvatjet, hvatjet, nje tuda ti blj... huja....š!!" -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
manispēc, tā kā es dalu Chibi attieksmi pret šo lietu. Tad es arī pret banu.
Pie viņa jāpierod. Bērnam trūkst uzmanības, un viņš mēģina sev to pievērst, bērnus jau nesoda par to ka viņi mēģina sev pievērst uzmanību, ne? Vi;nus vienkaŗsi ignorē, tas pats var tik darīts te, vienkāŗsi ignorēt, bet adminiem būs papildus uzdevus, filtrēt to ko viņš raksta. Liktākājā gadījumā uzlikt priekšapskati. Bet pat tas nav īpaši vajadzīgs. UN aivv... admini ir lejā, lapaspusītes pēdējā daļa, zem nosaukuma vadība, paskaties, iepazīsties, un cieni. ![]() -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 17 2005, 11:58) Bērnam trūkst uzmanības, un viņš mēģina sev to pievērst, bērnus jau nesoda par to ka viņi mēģina sev pievērst uzmanību, ne? bērns? viņam tak 19 gadi. vismaz tā profilā rakstīts. itkā jau tak galvā būtu jābūt nedaudz saprātam šajā vecumā. un šajā vecumā soda gan. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Damn, Yume, nu te sākās - es viņu pazīstu dzīvē tapēc davaj nebanojam. Yume apskaties uz poolu, palasi pārējo cilvēku domas par aivvv, visi ir pret un pat tiek izteikti nopietni iemesli tam.
-------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm, nu ir viņam tie gadi. bet tāpat ir viens liels bērns.
Nu ko no tāda var prasaīt? Jurchix- Yume nav damn. Velreiz tā izrunāsies, Yume arī lamāsies. Un ar to ka es viņu pazīstu dzīvē es mēģinu ieskaidrot cilvēkiem, ka viņš tāds ir vienmēr, un ar to ir jāsamierinās. A, bet nu , ja jums tā gribās kādu izbanot, dariet to, kas tad es, es jau no mazas tautas. Bet ūs jau tam tikai prieku sagādāsiet, viņš būs pirmais izbanotais, un par to tikai priecāsies. -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 17 2005, 12:11) so? šis ir otaku forums, nevis forums garīgi atpalikušiem potera faniem, kas te nāk un dirš, ibitīt. prasīt no viņa var, lai piever klabekli. par to, ka viņš priecāsies, ja būs pirmais izbanotais - nu kas mums no tā? lai priecājas, vismaz mums te būs miers no viņa izlēcieniem. bet viņš varēs mājās mierīgi vārīties savā sulā un izbaudīt jaunos panākumus ienaidnieku iegūšanas lauciņā. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Yume |
![]()
|
emm.... nu ja Potter faniem te nav vieta, sorry, es jūtu tad viņš nebūs vienīgais kas jābano.
Jūs te pilnīgi eksekūciju gribat taisīt.Ek, labi,saku, dariet ko gtibat, mani nervi man dārgāki. -------------------- ![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
nu vo tagads saksies " es vinju pazistu piu piu "
![]() veel ari tas prikols par to acc suduchupa .... nu nafig bans un miers lai jau talak tusee sava kubikjunre vinsh neraudas par banu sheit -------------------- |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
yumes tante teica ka vinna ssodien ir llauna
![]() ![]() ![]() ![]() ...savas minuutes hmmm 15 ![]() ...njaa un aiziessu uz kaktu ![]() aa jaa btw roulinga mani tocc piekaasa teic brauc ciemos bet peectam paardomaaja ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aivvv: Jul 17 2005, 14:34 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
anti |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Jul 17 2005, 12:15) emm.... nu ja Potter faniem te nav vieta, sorry, es jūtu tad viņš nebūs vienīgais kas jābano. Jūs te pilnīgi eksekūciju gribat taisīt.Ek, labi,saku, dariet ko gtibat, mani nervi man dārgāki. neiet runa par visiem potera faniem, iet runa par vienu vienīgu aivvv. ar apzīmējumu "garīgi atpalikušais potera fans" es tikai viņu raksturoju, tas uz citiem neattiecās. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Yume |
![]()
|
QUOTE(aivvv @ Jul 17 2005, 11:17) yumes tante teica ka vinna ssodien ir llauna ![]() ![]() ![]() ![]() ...savas minuutes hmmm 15 ![]() ...njaa un aiziessu uz kaktu ![]() aa jaa btw rulinga mani tocc piekaasa teic brauc ciemos bet peectam paardomaaja ![]() ![]() ![]() ![]() ei pusi kaktiņa, pastāvi, padomā ko izdarīji. Un tad nāc atpakaļ atvinojies onkuļiem un tantēm.Un tā vairs nedari. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
damn.. tas viss vienreiz jābeidz.
aivvv - ja vēl no tavas puses redzēšu kādu debīlu postu, ja būsi izveidojis kādu tizlu topicu, tad ņemot vērā šī poola rezultātu un komentārus automātiski dabūsi banu, un kamēr nebūsi man atrakstījis referātu 10lpp apjomā par atvainošanos un solījumiem ka tā vairs nedarīsi, tikmēr atpakļ tev netikt. Iesaku tev vēlreiz apdomāt pirms sāc ko rakstīt, šis ir pēdējais brīdinājums. Un šoreiz Yume tev nespēs palīdzēt. -------------------- |
Yume |
![]()
|
Yume nevienam nepalīdz, astkaitot sevi.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
OK.. jaasaka, ka liidz shim pat nebiju paaraak pamaniijis aivvv trauceejosho auru (varbuut taapeec, ka pats tomeer shet neuzturos 24/7).. nu bij maniitas paaris diivainas, snobiskas pieziimes no vina puses par vienu vai otru teemu, par kuru, shkiet, vinsh nekaa nejeedz, bet tas paaraak netrauceeja..
Shodiena. Ienkaau forumaa, nospiezu `Skatīt jaunos ierakstus ` kaa pirmais topiks redzams pool par aivvv banu.. ![]() Tad chekoju taalaak un atrodas viens peec otra aivvv veidoti topiki, ar bish debilaam teemaam (piem, par vissliktaako avu) un es jau saaku nozeelot par savu balsojuma izveeli.. Tagad laikam saprotu, par ko cilveeki te taa ciinas.. Aivvv, es zinu, ka tev vienalga, un principaa man jau paaraak neruup, bet tava `veertiiba` manaas aciis ir nokritusies stipri zem videejaas. gomen, .. pasham taads bezjeedziigi spamisks posts sanaaca.. -------------------- |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Banu Aivvam un punkts. *[quote/ Aivv] Es uzskatu sevi par īstu otakieti[/quote]* |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |