IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Kā jums ar mūzikas festivāliem?
Ayumi
post Aug 2 2005, 21:13
Post #16

Kyuuketsuki

Group: Chuunin

bet ko juus teiktu ja mees uztaisiitu anime music fest.?(tas ir tikei ieteikums)

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sērfijs
post Aug 2 2005, 22:57
Post #17

Shishaku

Group: ALK

He, hei, man pat ir abonements uz operu un teātri, varētu teikt es esmu "opera and theatre freak".

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
CloudX
post Aug 2 2005, 23:07
Post #18

Shishaku

Neapmeklēju visādus tādus pasākumus bieži ,bet pēdējo reizi biju 5 dienas atpakaļ uz "Jauno Vilni" Majoros pludmalē POP diskotēka/koncerts,bija labi A-Eiropa forši uzstājās.Par Operu un teātri runājot 5 klasē biju pēdējo reizi uz izrādi "Maija un Paija".Mmm varbūt kāc zin ,vai kaut kad šovasar kautkur vēl būs trance/techno partījs?

--------------------
I dont like anime , anime like's me :P
+Quote Post
Ghoul
post Aug 2 2005, 23:07
Post #19

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(Ichno-sama @ Aug 2 2005, 21:13)
bet ko juus teiktu ja mees uztaisiitu anime music fest.?(tas ir tikei ieteikums)
*

Es godiigi sakot nesapratu kaa tu to iedomaajies????? Shaubos, ka kaads J band's dotos uz ''lielo '' Latviju un muziceetu turienes daudzajiem anime un j-rock, j-pop faniem????? wink.gif
Bet taa esmu bijis uz Z-Scars konci, un arii tikai taapeec, ka mani piespieda.......
+Quote Post
not_alone
post Aug 3 2005, 00:09
Post #20

Shishaku

From: Nenoteikta atrašanās vieta

vienīgais,manuprāt,labais festivāls lv bija(vairs jau nav) Tabūns.pēc tam,kad 5 gadus katru vasaru bija,notika tā,ka tas bija kļuvis pārlieku komerciāls un to padarīja nu jau par vēsturi.Es pagājšgad biju,un tas,ko tur redzēju,atstāja skaistu iespaidu.super,ko lai saka..taga tas ir pārcelts uz Lietuvu(Vai Igauniju) un saucas "Tabunas".Tīri vai asariņa nobira,kad uzzināju,ka tas vairs nebūs.. sad.gif

--------------------
image
+Quote Post
SheWr
post Aug 5 2005, 23:14
Post #21

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

tabuuns laba lieta... es tur netiku.....

bet rekur dazhas bildes no zaabaka! bij jautri, tik lietus 2trajaa dienaa izbojaaja moshu...

pirmaas dienas mosh
image
(sheit redzams pirmaas dienas labaakais notikums - wmaf uzstaashanaas (when my authorities fall))
image
image
turpat arii biju es....

un luuk otrajaa dienaa....
image
image

neticaas, bet tur bijaa ap 3000 cilveeku.... (un gandriiz visi otraas dienas beigaas bija viscaur ar dubljiem....)
Bija arii futbols , bet tur nepaaraak labi gaaja...

--------------------
image
+Quote Post
Tomoko
post Aug 5 2005, 23:37
Post #22

Shishaku

QUOTE(JurCHiX @ Jul 17 2005, 18:27)
Eee.. brauciet uz Baltic Beach Party. Koncerts notiek pludmalē, vienreiz biju aizgajis ir patiešām ok! Mājās jau stāv biļete uz abām dienām!  tongue.gif
Bet runājot par koncertiem, man šķiet ka baigi nekvalitatīvā skaņa tur ir. Ja stāvi turpat netālu no tumbām ta vispār pāris dienas parkurls staigā. Festus ir vērts apmeklēt tikai tādēļ lai apskatītos dziedātājus dzīvajā (par kādu ko tu fano). Te arī iedarbojas bara instinkts - daudziet patīk uzturēties vietās kur ir daudz cilvēku. Kārtējais iemesls lai piedzertos.
Tākā dzīvoju festivālu pilsētā, sanāk aiziet diezgan bieži. Ja ir laba kompānija, ta ir ok, pretējā gadījumā sēžu mājās.
*

Hahaha.... Baltic Beach party..... mana maasa tur straadaaja kautkaadaas stulbaas atrakcijaas! tongue.gif (zinaajaat ka pa DIENNAKTI maksaa TIKAI 5Ls???? ph34r.gif Tikai 4 h paguleet mad.gif ...... )
+Quote Post
not_alone
post Aug 25 2005, 18:45
Post #23

Shishaku

From: Nenoteikta atrašanās vieta

QUOTE(SheWr @ Aug 5 2005, 22:14)
tabuuns laba lieta... es tur netiku.....

bet rekur dazhas bildes no zaabaka! bij jautri, tik lietus 2trajaa dienaa izbojaaja moshu...

pirmaas dienas mosh
image
(sheit redzams pirmaas dienas labaakais notikums - wmaf uzstaashanaas (when my authorities fall))
image
image
turpat arii biju es....

un luuk otrajaa dienaa....
image
image

neticaas, bet tur bijaa ap 3000 cilveeku.... (un gandriiz visi otraas dienas beigaas bija viscaur ar dubljiem....)
Bija arii futbols , bet tur nepaaraak labi gaaja...
*

ee..es tās bildes neredzu,hmm..laikam k-kas atkal ar kompi..mani ar uz zābaku aicināja,bet nu..zābaks jau nevar tabūnu aizstāt..tur jau es ar biju dubļaina un vispār..neatceros,kas tur īsti tad uzstājās,tik atceros,kad vienbrīd pamodos,skanēja raggae biggrin.gif nu tas jau tur vispār bij daudz.mjā.
*iededz vēl vienu piemiņas svecīti pie tabūna plakāta*

kāds domā 4āpot uz Steve Vai koncertu? rolleyes.gif

--------------------
image
+Quote Post
Shaisuke
post Aug 29 2005, 18:10
Post #24

shinigami

Group: NERV
From: LV

LV muuzikas festos neesmu biezi bijusi, ir sanaacis tik paaris reizes uz Baltijas Sauli aiziet.
Tomeer apmekleeju festus Somijaa (aka. Tuska open air Metal festival, Sauna open air, Ankkarock un Raumameren Juhannus.)

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 07:36