![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
RIIT? O_O Es pacentiishos......
-------------------- ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Rīt, rīt, rīt!!!!
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
ui.. man sāka sāpēt zobs iedomājoties par nabaga Chibi
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Lija @ Jul 18 2005, 16:44) nu tagad jaacer ja tiks kikyo un chibi biedrenes neiebildiis :/ -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
I'll pass. Gotta work to do
![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Riit? EEEEK! O_O
Tad jau man shodien jaazina kur/cikos (un liidz cikiem). x_x Vai arii, veelaakais riit no riita. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Cikos?
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ės domāju, ap pieciem būs labi. *dodas pierunāt OTRO room-mate (pirmā piekrita)*
Edit: DONE. Domājams, ap pieciem. Tallinas 32/2. XD -------------------- ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Nē nu jūs esat dēmoni, es te priecīgi lasu par anime party, bet viss notiek rīt, pie joda, nafig man ir jāstrādā.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
Var gadiities, ka es ari iemaldiishos...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
davai tautu... Yume grib lai viņu pavada... savādāk nebraukšu atpakaļ...
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
mhmm
![]() iespējams, iespējams... -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jul 18 2005, 23:34) tabi, neraudi... braukšu, braukšu... lai jau Tēvijai tiek. Bet vispār Shinchan.. nav smuki ņirgāties par cilvēku kas ta jau ir uz depresijas sliekšņa. ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu... jaacer, ka es tikshu.
Taa jau vispaar man neljauj (atkal... ~_~).... bet taa kaa saakaas tik aatri, varbuut uz paaris stundinjaam vareeshu ieskriet. Bet tas pats jau arii uz jautaajuma ziimes. Uuun... "Tallinas 32/2"? o__o' Kur tas? XD° Edit: Nevermind. Izskataas, ka es nekur tomeer netikshu... gomennasai... <_> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:46 |