IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Brīvdabas lomu spēle "CEĻŠ" japāņu garā., 5.-7. augusts.
Yume
post Aug 3 2005, 12:32
Post #16

challenger

Group: Jounin

Emm, nu LARP tā ir, bet viņa labi atšķirīga no TN. happy.gif palasi to kas ir augšā.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
soirvakt
post Aug 3 2005, 15:35
Post #17

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos...

par surikenem nu vinas nem nost tiesam balansa del ja ar loku saujot teu vins ir jaieliek bulta jatvel ku jaisauj ir testets ja teu skrien virsu normali vienu bultu var pagut izsaut jo ja tu sausi no loti liela ataluma tu vinam vienkarsi netrapisi turpreti surikenes sini spele tiek atelotas ka tenisbumbinas un tas tu vari lidinat milziga atruma un nepavisam nebus mest vinas atkapjoties

tagad nedaudz par platnu brunam labi taisitam platnu brunam negaja cauri ne anglu bultas no anglu loksavejiem kas skaitijas vieni no labakaijiem pasaule ar speju caurist brunas ne ari divroku zobens kur nu vel katana divroku zobenu panema ariz asmens un izmantoja kara amuru tiei sadragajot brunas nevis parcetot tas ta nedaudz of topik

--------------------
[size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
+Quote Post
ETM
post Aug 3 2005, 17:14
Post #18

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Vispaar jau katanas tiek taisiitas no speciaala teerauda (iisteniibaa diviem taa veidiem) ar slaanjoshanas tehnologiju. cietaa un miikstaa teerrauda izmantoshana padara ieroci asu un elastiigu (lasi izturiigu). Tas pamatiigi atskjiras no parasta divrocinieka. (P.S. katanas arii parasti ir divrociigas)

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Sigfa
post Aug 3 2005, 21:28
Post #19

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

mm, nu dazhaadaam katanaam dazhaadi nosaukumi. Cik es zinu, divroku katanas ir divas- No Dachi: Milziiga Katana, izmantojama TIKAI divaas rokaas. Dai Katana- garaa katana, ar vienu roku ir prakstiski neiespeejami riikoties, tapeec arii domaata divaam rokaam. Starp shiim abaam katanaam staarpiiba ir liekumaa un asmens/roktura garumaa. No Dachi liekums ir lielaaks, un ariidzan asmens ir garaaks, kurpretii Dai Katana ir garaaks rokturis nekaa parastajai un nedaudz garaaks asmens. parastaa katana ir izmantojama gan divaas rokaas gan vienaa, bet taakaa samuraji, kuri bija vieniigie kam atljauts valkaat katanu, vairogus nelietoja, tad nebija jeegas katanu tureet vienaa rokaa. Un tas kas ir dzirdeets par two weapon fighting ala gendalfs, ir pilniigs bullshits, divas katanas katru savaa rokaa vareetu notereet tikai saliidzinoshi speeciigs viirs un kur nu veel taas saskanjoti izmantot kaujaa. Wakizashi un Katana arii ir tikai fantaazijas, Katana pati par sevi ir speejiiga labi aizsargaat, kapeec, lai apgruutinaatu lietoshanu izmantojot divus ierochus, kuru meerkji var sasniegt ar vienu un pietam veel efektiivaak. Viss shis murgs par divu ierochu izmantoshanu faktiski naak no visaadaam speeleem, kaa galda taa datora, es gan nemaaku teikt kursh ar fantaaziju apveltiitais cilveeks to pirmais izdomaaja.
+Quote Post
soirvakt
post Aug 5 2005, 11:29
Post #20

Jinushi
**

From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos...

ar nevienu zobenu nevareja parcirst labi veidotu platinu to se gribeju pateikt bet ja divroci panam otradi turot aiz asmens tad to var lieliski izmantot ka kara amuru un sadragat plaitinu ar sitieniem turpreti katanai nau tik izteigts gards lai to izdaritu bet tas ta

--------------------
[size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
+Quote Post
Chufanzo
post Aug 7 2005, 12:57
Post #21

Danshaku

From: Riga...

Baac, zheel ka bija lietus, bet savaadaak pasaakums bija super labinjais, jo es pat nenomiru nevienu reizi, bet liidz legjendai biku pietruuka tongue.gif

--------------------
Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
image
+Quote Post
Sigfa
post Aug 7 2005, 13:59
Post #22

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Bija labi, zheel tikai ka tik daudz lietus. Nedabuuju piepildiit savu plaanu par roninu izneshanu peec 5 riisu maisu pieprasiishanas par vienu zemnieku :S cuuciiba.
+Quote Post
Laurii
post Aug 8 2005, 08:32
Post #23

Heimin
*

Lietus, lietus, lietus sad.gif

Bet tā viss bija ok laugh.gif tikai man tā arī neizdevās veikt rituālu, lai celtu savu līmeni unsure.gif
Heh, bet atšķirībā no sava skolotāja - neļāvos vienkāršai un bezjēdziģai nāvei, tādēļ paliku dzīva biggrin.gif

--------------------
He was born whit a silver spoon in his mouth
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27 July 2025 - 03:38