![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man arii negribeetos to vampiirgabalu...
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
NU RE! Tagad atkal ir tieši tā kā vajag! ^_^
Atkal aizrauj tas, ko es lasu, tieši kā pirmstam. Tur-pi-nā-ju-mu! ^O^ |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Jan 2 2006, 20:37) Jaapbeedina tevi ka tur nav nekaa liidziiga kas tev bija ar tavu teevu. Vismaz nebuus -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tavs stasts ir tik aizraujošs...... turpini.....
-------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 2 2006, 23:48) Jāapbēdina? Paldies Tu mani iepriecināji XD negribu lai wiss ir tik ļoti drūms (re kā domas mainās no garīgā x.x) btw - kad būs nākamā dewa? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
The penult Chapter 9...
Jau pēc stundas biju izrakstīta no slimnīcas. Plecs mazliet pulsēja bet tobrīd man citas domas jaucās pa manu galvu. - Par ko tu domā? - Džastins vaicāja kad bijām autobusā lai brauktu uz manām mājām. - Domāju par to vai man ir taisnība vai nē. Ja tomēr ir tad tavs paziņa nav diez ko uzticams. - atbildēju. - Es nezinu pat kurš variants ir ticamāks. Gribas jau ticēt Morisam jo viņš ir mans draugs kā nekā. - puisis teica skatoties ārā pa autobusa logu. Nezinu kāpēc bet es jutu ka drīz kaut kas notiks. Viss atrisināsies. Nē ne tikai šis dīvainais notikums un vakardiena, bet viss... Uz visiem maniem jautājumiem būs atbildes. Sametās bail. Es itkā atkal pieslēgdamās reālajai pasaulei sajutu aukstumu. Rokas un kājas sala. - Tev auksti? - Džastins apjautājās. - Kind of. - teicu berzēdama rokas. Džastins notina sev ap kaklu aptīto sarkano šalli ( kura bija divus metrus gara, nopietni ) un pasniedza to man. - Ņem. Es biju mazliet pārsteigta bet aukstuma un pieklājības pēc neatteicu. Nākamā bija mūsu pietura. Izkāpusi ārā sajutu dzestro gaisu. No manas elpas veidojās garaiņi. Tad es apmaldījos savās domās. Nez kāpēc jutos tā itkā es grimtu. Es slīku. Slīku visā kas bija noticis. Slīku savās domās. Es jutu to tuvojamies. Ūdens kas bija melns man smelās mutē. Es dzirdēju čukstus. Tie teica daudzas briesmīgas lietas. Tie nolādēja lamāja un apsmēja mani. Mani un manu bezpalīdzīgo stāvokli. Es miru... - Esam klāt jau kādu minūti vismaz bet tagad varbūt beidzot tomēr atslēgsi durvis? Mans iekšējā sildītāja vads nav kontaktā un MAN SĀK PALIKT AUKSTI. - Džastins uzstājīgā tonī teica. Ūdens bija pazudis. Es stāvēju pie sava dzīvokļa durvīm. -Em, jā protams. - es teicu un pietuvojos durvīm. No jakas kabatas izvilku dzīvokļa atslēgu. Ieliko to slēdzenē un pagriezu. Durvis atvērās un mēs iegājām iekšā. Dzīvoklis izskatijās kā parasti. Brīdī kad vilku nost jaku iedomājos kāpēc pie durvīm nebija policijas lentu ja tev notikusi pašnāvība? Un jeb kas kas norādītu uz to ka slēdzeni detektīvs Moriss būtu uzlauzis vai kaut kas tamlīdzīgs. Džastins iegāja viesistabā bet es pārstaigāju visas istabas. Viss kā parasti. - Es nekā nemanu. Nekādas pēdas ka te vakar kāds būtu bijis. - es teicu iedama istabā. Pamanīju ka puisis stāv pie sienas kur stāv televizors ( kurš tā starpcitu tiek ieslēgts labi ja vienreiz nedeļā ja ne retāk ) un skatās uz sienu. - Ko tu tur... - iesāku tuvodamās draugam. Paskatījos uz sienu uz kuru viņš tik sparīgi lūkojas un sapratu kāpēc viņš to dara. Jautājumi jau bija lieki. Sienas apmetumā bija ieskrāpēti divi vārdi. - Vai tu pazīsti Valteru Voitu? - Džastins izsmejoši jautāja. - Jā, šķiet ka pazīstu. - atteicu turpinādama skatīties uz sienu. Džastins arī pat nebija paskatījies uz mani. Mēs abi vienkārši blenzām manā sienā. - Un...? - puisis mani kūdīja pastāstīt vairāk. - Mana mamma viņu pazina. Viņš bija kā apsēsts ar viņu. Var teikt ka viņas fans. Nepārtraukti zvanīja viņai. Galīgs trakais. - Un kāpēc viņš ir uz tava dzīvokļa sienas? - Džastins turpināja mani pratināt. - Kā pie vlena es lai zinu? Ne jau es te viņa vārdu uz sienas uzšņāpu. - izsmejoši atbildēju. - Vai tu zini kā ar viņu var sazināties? Varbūt viņš palidzēja tavam tētukam sasiet nāves cilpu? - Jāpameklē telefongrāmatā un domāju ka arī tēva piezīmju bloknotam kaut kur jābūt. Varbūt viņš tajā ir iekšā. Un mammas blociņš vēljoprojām stāv atvilknē pie gultas. Ne es ne tēvs nav uzdrošinājies to izņemt no turienes. - piedāvāju. Sākām meklēt. Džastins atrada telefongrāmatu tēva darbistabā un viņa piezīmju bloknotu tāpat. Es svukārt vecāku istabā lūkoju pēc mammas blociņa. Atradusi to es sāku šķirstīt lapas. Bet uzmanīgi, tā itkā tas būtu kaut kas svēts, rets vai dārgs. - Telefongrāmatā viņa nav. Un tava tēva bloknotā arīdzen ne. D;zastins teica ienākdams vecāku istabā un apsēzdamies man blakām. Es turpniāju skatīties vienā no atšķirtajām lapām. - Te gan ir. - teicu. - Adrese ir? - puisi vaicāja ielūkodamies blociņā. - Jā ir. - pamāju ar galvu. - Tad dosimies tur. - Džastins ierosināja. - Cerēsim ka dzīves vietu viņš nav mainījis. - teicu kad cēlos. Uzvilkām jakas un es rūpīgi ieliku mammas blociņu kabatā. Džastins atvēra man durvis un aiz sevis aizcirta tās. [ To Be Continued ] Mēs strauji tuvujoamies kulminācijai. -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
-------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
''Varbūt viņš palidzēja tavam tētukam sasiet nāves cilpu? ''
Shis teikuminjsh man iepatikaas! ![]() Forshi, interesanti! Arii es gaidu turpinaajumu! ![]() -------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Nju warētu jau šur tur piekasīties par komatiem un liekwārdību (jā jā esmu iespaidojusies no Bebra kundzes), taču kopumā izskatās wisai labi
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
ReD_FoXy |
![]()
|
Riit buus. Domaajams... Pietam tas būs pēdējais chapters. Jup jup, it's ending even if YOU don't think so.
-------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
Whooo.. tad nu gan aatri beigas... (vismaz tagad man taada sajuuta)... Zheel, bet tad jau Foxy, jaalaizh naakamais fanfiction!
-------------------- |
Zuzix |
![]()
|
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 3 2006, 19:12) Riit buus. Domaajams... Pietam tas būs pēdējais chapters. Jup jup, it's ending even if YOU don't think so. ![]() *sāk uztraukties - baaa newar paredzēt kas īsti būs... gibu gibu gibu* -------------------- *http://im-games.lv/
Tragedy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 23-November 05 From: Dead to the world... Alive for the journey... ![]() |
emm...jaa...
nu, lasot pirmos chapterus biju domaajusi visu pavisam savaadaak, bet nu... gaidu taalaak. -------------------- should I dress in white and search the sea... as I always wished to be... one with the waves, Ocean Soul..
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:44 |