IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V « < 8 9 10 11 >  
Closed TopicStart new topic
> Emīlijas pēdējais rudens..., Ji gara darbs... svaigi izcepts... <_<
rebel
post Jan 5 2006, 14:26
Post #136

Shishaku

Group: Chuunin
From: artifical life

QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 3 2006, 18:12)
Riit buus. Domaajams... Pietam tas būs pēdējais chapters. Jup jup, it's ending even if YOU don't think so.
*

peec shii teikuma es izdomaaju,ka maaminja nemaz nebuus beigta,bet dziiwos pie taa walteraa kaawinjutur. un teetux wnk beidzot buus to aptweeris un dewies turp,newis pakaaries. un tas detektiiws..nu,winch patiesiibaa buus walteres, waj kkaa taa. ^^ tagad tik jaalasa taalaak...

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jan 5 2006, 17:56
Post #137

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(rebel @ Jan 5 2006, 15:26)
peec shii teikuma es izdomaaju,ka maaminja nemaz nebuus beigta,bet dziiwos pie taa walteraa kaawinjutur. un teetux wnk beidzot buus to aptweeris un dewies turp,newis pakaaries. un tas detektiiws..nu,winch patiesiibaa buus walteres, waj kkaa taa. ^^ tagad tik jaalasa taalaak...
*

Noshauts pilniigi un absoluuti garaam.

Shodien nebija briivas stundas. Skatijos animi visu cauru dienu. Vatrbuut riit ja buus laiks

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Kikyou
post Jan 5 2006, 18:28
Post #138

Kami-sama

QUOTE(rebel @ Jan 5 2006, 13:26)
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 3 2006, 18:12)
Riit buus. Domaajams... Pietam tas būs pēdējais chapters. Jup jup, it's ending even if YOU don't think so.
*

*

Tad jau drīzāk pakārtais līķis būs smuki iestūķēts virtuves skaptī un aptīts ar lentīti uz kuras rakstīts "Aprill Aprill", un visi smiesies tik ilgi kamēr nosprāgs. o_O
+Quote Post
kahi
post Jan 5 2006, 20:10
Post #139

Hakushaku

From: cradle of filth

nu jauki bija liidz tai vietai, kur panesaas par vampiiriem...bišķ liidzinaas helsingam, tur taadai vietai, kur krutais vecis arii padara dzekeni par vampiiru, bet, pat shajaa, nedaudz kautkurjaudzirdeetaastaastaa ir savs domu grauds...PAMATĪGS... esi domaajusi raxtiit graamatas??? ja kaadu izdosi, es pirmaa skrieshu pirkt!!! biggrin.gif

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Tragedy
post Jan 6 2006, 12:35
Post #140

Heimin
*

From: Dead to the world... Alive for the journey...

zini, kad es saaku lasiit, man nenormaali patika, kautkas nepaarprotami aizkjeera.... nu, liidz tai vietai, kur saakaas saudiisanaas.

--------------------
should I dress in white and search the sea... as I always wished to be... one with the waves, Ocean Soul..
+Quote Post
Sakura
post Jan 8 2006, 19:42
Post #141

Heimin
*

From: Riiga, Juurmala

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 15 2005, 16:10)
Nu tagad turaties... Mocīšu jūs ar lasīšanu... Muahahahahaha!!! [<--- Ļauni smiekli]

Chapter 4...
*

Baigi interesanti! Man ļoti patīk! laugh.gif

Neliekam atbildēs autora garos tekstus!

This post has been edited by JurCHiX: Jan 22 2006, 15:32

--------------------
image
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jan 20 2006, 12:03
Post #142

onibaba

Chapter 10... The last day when i remember Emily...

Peec tieshi divdesmit trijām minūtēm un 28 sekundēm mēs izkāpām no autobusa kurš mūs atveda netālu no vietas kur dzīvoja Valters Voits. Tas bija tumšs un drūms rajons. Neviena cilvēka uz ielas, nevienas mašīnas...
- Nu tā... Kurš mājas numurs? - Džastins vaicāja lūkodamies uz māju numuriem visas ielas garumā.
- 66. - atbildēju.
- Tur ir. - Džastins norādīja uz ielas labo pusi. Mēs sākām iet uz mājas pusi. Kad nonācām pie tām es pamanīju kāda viņa izskatījās. Melna, nokvēpusi, veca un izskatijās ka tajā neviens nedzīvo. Džastins gāja pa mazu gruģētu celiņu uz durvju pusi. Es viņam sekoju. Atzīstos ka bija bail iet pirmajai tāpēc ļāvu to darīt viņam. Viņš piegāja pie druvīm un tuvināja savu roku durvju rokturim. Pirms viņš tam pieskārās durvis čīkstēdamas atvērās. Man šķiet ka mana sirds nomira tieši tai brīdī.
- Kā stulbā šausmu filmā. - Džastins noburkšķēja.
- I nesaki. - teicu. Mēs lēnā gājām iekšā. Viss notika kā palēlinātā filmā. Mēs izstaigājām visas istabas. Tās bija melnas. Itkā degušas bet mēbeles bija nesadegušas un paklāji tāpat. Un arī aizskari. Uz sienām bija vecas bildes. Viss bija vecs un kluss. Tikai mūsu soļi atbalsojās klusumā.
- Te nekā nav. Manuprāt jau ilgu laiku. - teicu Džastinam. Man gribējās iet prom. Jutu kaut kādu dīvainu sajūtu sevī. Vienīgā ideja šobrīd bija pazust no šīs muļķīgās mājas.
- Mums vēl ir divas istabas neizstaigātas. - puisis pateica.
- Kur tad? Mēs jau izstaigājam abus stāvus pa divam lāgam. - attraucu.
- Bēniņi un pagrabs. - Džastins klusām atbildēja un tuvojās kāpnēm kas veda uz bēniņu stāvu. Man kājas kā ar svinu pielietas bija tik smagas ka knapi spēju tās pacelt uz katru nākamo pakāmienu. Un ar katru reizi man kļuva grūtak. Džastins jau bija pie durvīm un mēģināja tās atvērt. Tās bija aizcirstas vai aizslēgtas jo vaļā nevērās un Džastins mocījās ar durvju rokturi. Man apnika gaid't kamēr viņš atvērs durvis tāpēc es pagrūdu viņu maliņā.
- Palaid mani. - teicu un pietupos pie roktura slēdzees. No kabatas izvilku matu adatu kas bija visprimitīvākais druvju atveramais. Bet es pat nepaspēju ielikt to slēdzenē kad durvis jau atvērās tik tikko es tām pieskāros.
- Hei, tev izdevās! - Džastins teica tā itkā es tiešām būtu to atmūķējusi ar matu adatu.
- Jā, kā gan savādāk... - atbildēju truli skatīdamās uz rokturi. Iegājām iekšā. Es domāju ka tur redzēšu parastus bēniņus ar kastēm un citādām vecām lietām, bet tie itnemaz nebija parasti bēniņi. Tur bija daudz lielu un mazu sveču. Visas melnas. Tākā bija tumšs es izvilku no savas kabatas šķiltavas un sāku sveces vienu pēc otras aizdedzināt. Kad lielākas bija iedegtas un istabā parādījās gaisma es redzēju kas šī ir par istabu. Uz vienas sienas bija salīmētas fotogrāfijas un izgriezumi no avīzēm. Kreisajā stūri bija liels ģjimenes foto. Melnbalts bet cilvēki tajos nebija no tā laika. Tātad tā bilde nav vecāka par pāris gadiem. Tur bija daudz cilvēku un no tiem es atpazinu tikai dažus. Mammu, vectēvu un vecmammu. Viņi visi trīs jau bija miruši , bet nespēju saprast ko viņi dara šai bildē. Gāju tālāk gar sienu un tad tur bija bildes ar cilvēkiem no kopējas bildes. sievietes nofotogrēfātas uz ielas un mašīnās. Vīrieši kafeinīcās sarunājamies. Bildes par kuru eksistenci ''modeļi'' iepējams nemaz nezin. Virzījos tālāk un tad tur parādījās manu vecvecāku bildes. Tāda paša stila - bildēti uz ielām un visur citur. Tad parādījas manas mammas bildes. Kur viņa bija viena veikalā pie kases. Kafeinīcā ar draudzenēm dzerot kafiju. Taksī. Ar manu tēti parkā. Ar mani pie rokas bērnu laukumā. Tā bija vairākus gadus veca bilde jo man tur varēja būt kādu seši vai septiņi gadi. Izgriezumi no avīzēm par slepkavībām. Gāju tālāk un piegāju blakus Džastinam. Viņš stāvēja sienas labajā pusē un visu laiku vēroja tikai tur esošās bildes. Manas bildes. Tur bija bildes ar mani. Visjaunāka no palātas loga slimnīcā. Es biju nesaprašanā kāpēc te bija amnas bildes. Tas Voits bija psihopāts laikam.
- Tu nezini..? - puisis iesāka jautājumu.
- Nē. - atbildēju. Es pakāpos pāris soļus atpakaļ un atdūrusies kkur pēkšņi sāku krist atpakaļ. Es iekritu kubkrēslā. Tas stāvēja tieši pretī manam bildēm. Tā lai itkā tajā sēdētu un stundām ilgi tās vērotu un plānotu kaut ko. Domātu par kaut ko. Tikai par ko?
- Man jau šeruļi srien pār kauliem. Ejam uz pagrabu labāk. - puisis piedāvāja. Es tikai piecēlos un gāju uz durvju pusi. Mēs nogājām uz purmo stāvu un atvērām durvis kas bija zem trepēm. Tur bija vēlvienas trepes kas veda uz pagrabu. Mēs gājām lejā. Tur bija tumš. tikai no viena mazā lodziņa pašā galā spīdēja mazs gaismas staru kūlītis. Es apsteidzu Džastinu un ātrākā gaitā gāju uz loga pusi. Negaidīti kaut kas noklikšķēja un pagrabā iedegās vienas spuldzes gaisma. mēs abi ar Džastinu reizē strauji pagriezāmies pret spuldzi jo bijām jau gablu no skaņas vietas nostāk. Tuvāk tālākajam galam. Bezizejai. Tur tieši zem otrā gaismas avota stāvēja vīrietis gados. Valters Voits.
- Es jau jūs gaidīju. - viņš teica. Viņš pacēla roku un vērsa ieroci tieši mums seju augstumā. Džastins pavirzijās soli vairāk man priekšā. Es iekšēji kliedzu. es zināju ka bija jāiet prom pirms mēs vispār šeit ienācām jo tagad vairs ārā mēs netiksim...
- Kāpēc..? Bildes... Viss šitas... Un mans tēvs! - nesakarīgi noburbulēju.
- Tulīt tu visu uzzināsi, meit. Bet vispirms tiksim vaļā no lieciniekiem, vai ne? - viņš maigi teica un pavērsa ieroci uz Dzāstinu un izšāva. Ēs pat nepaspēju iespiegties kā mans draugs saļima man virsū. Es pakritu kopā ar viņu. Es piecēlos sēdus turot viņa galvu sev klēpī.
- Džastin, turies. Lūdzu. - es teicu puisim glāstot viņa galvu. Viņam bija iešauts tieši vēdērā.
- Es... Piedod. - viņš nočukstēja un aizvēra acis. Man gar vaigiem notecēja pirmās asaras.
- Un tagad - par to kāpēc. Tu neesi pelnījusi dzīvot. Ne tākā tu dzīvoji un dzīvotu tālāk. - Voits teica nolaidis ieroci.
- Aizveries un izsauc ātros. - nepievērsu uzmanību iepriekš tiektajam.
- Viņš jau tāpat ir miris un mirsi arī tu. Bet vispirms tu dzirdēsi patiesību ko tu tik ilgi meklē. Tu esi mana nevis Rodžera meita. MANA! Un tavas mātes. Tās kuces kas mani nodeva un aizbēga ar tevi kad biji vēl maza pie sava mīļākā jo domāja ka nemīl mani. Bet viņai tak neviens to neprasīja. Viņai bija mani jāmil bez ierunām bet viņa bija dumpiniece. Tāpat kā tu. Un tas prasīja viņas dzīvību. - vīrietis mierīgi stāstīja. Manā sejā atspoguļojās visi jautājumi. Un jautāt bija lieki. Jutu ka viņš ir psihiski slims un es baidījos viņam traucēt stāstīt. Lai tak stāsta.
- Kad tev bija gadiņš viņā nodeva savu tēvu mafijas krustēvu un mani - viņa uzticamo labo roku kuru viņš apbalvoja ar savas skaistās meitas roku. Mēs aprecējāmies un tad piedzimi tu. No manis. Bet viņa nebija mierā jo viņa mīlēja Rodžeru. Un tādēļ lai tiktu vaļā no manis viņa mani ielika cietumā kopā ar tavu vectēvu. Jā viņš nomira no sirdstirekas bet nejau mājās. Cietumā. Bet mani aizvakar izlaida. Un tavs tēvs nodeva tevi. Jo viņš tevi nemīlēja. Jo tu viņam atņēmi sievu. Tevis dēļ viņa atbrauca pie manis un es viņu nogalināju tavā vietā. Viņa ar savu nāvi glāba tevi un Rodžers to nespēja pieņemt. Ka tu esi dzīva un viņa nē. Un tagad tu esi te. Bet viņš drošībā kaut kur piedzeras un ir laimīgs jo tu mirsi. Tu mirsi lai gan solīju tavai mātei tevi saudzēt bet lai tā slampa iet ratā. Tu neesi pelnījusi dzīvot...
Viņš tikai turpināja un turpināja runāt. Bet es skatījos mazajā lodziņā. Uz dzeltenīgās zāles sniga pirmias sniedziņš. Lielām liegām pārslām tas sedza mirušo zemi dodot tai cerību uz jaunu dzīvību. Rudens bija galā un sāksies ziema.
- MIRSTI!!! - šķita ka kaut kur tālumā atskan kliedziens. Bet es vēroju sniegu.
... Šāviens ... Sāpes ... Klusums ... Asara... Tukšums ... Tukšums ... Tukšums ...

[ The End...]

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Zuzix
post Jan 20 2006, 12:41
Post #143

mitsukai kogun

From: vietā, kur sapņi piepildās

Likās kkā aizdomīgi ātri Džastins atstiepa pekas, bet tā jau wispār interesants nobeigums... un tā wieta: "Kad tev bija gadiņš...utt" wai wiņa rakstīta pareizi? wnk mazliet pagrūti iebraukt tekstā sawlīt ^.^

--------------------
*http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;]
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jan 20 2006, 13:14
Post #144

onibaba

QUOTE(Zuzix @ Jan 20 2006, 13:41)
un tā wieta: "Kad tev bija gadiņš...utt" wai wiņa rakstīta pareizi? wnk mazliet pagrūti iebraukt tekstā sawlīt ^.^
*

jaa jo laikam voits ir jucis un runaa nesakariigi utt... XD taa tam ir jaabuut.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Zuzix
post Jan 20 2006, 13:20
Post #145

mitsukai kogun

From: vietā, kur sapņi piepildās

Tā protams arī ir taisnība... anyway ja Tu jau sākumā nebūtu izdomājusi ka Emīlija atstieps pekas, tad es būtu pārsteigta tongue.gif

--------------------
*http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;]
+Quote Post
rebel
post Jan 20 2006, 20:52
Post #146

Shishaku

From: artifical life

wonderful! lielisks nobeigums, tieshi taa kaa vajag. visi galvenie varonji mirushi, dziive atkal ieiet parastaas sliedees. ^^ skaisti un interesanti bij'. paldies Tev.

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jan 20 2006, 23:40
Post #147

onibaba

QUOTE(rebel @ Jan 20 2006, 21:52)
wonderful! lielisks nobeigums, tieshi taa kaa vajag. visi galvenie varonji mirushi, dziive atkal ieiet parastaas sliedees. ^^ skaisti un interesanti bij'. paldies Tev.
*

Vienmeer laipni happy.gif Bija prieks kaveet Tavu laiku wink.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
kahi
post Jan 21 2006, 11:50
Post #148

Hakushaku

From: cradle of filth

nu tā kā esmu kāra uz asinīm(tikai stāstos, parotams!) tad šis ir viens no izcilākajiem nobeigumiem! patiešām patika, nākotnē gaidu vēl kādu spīdošu garadarbu!! laugh.gif

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Kikyou
post Jan 22 2006, 11:45
Post #149

Kami-sama

Njāa... Tādu arī apmēram to nobeigumu gaidīju. XD

Fiksi gan atstiepās abi, bet tam tā jau bija arī jābūt. Nevar tak nez no kurienes izvilkt superspējas un sadot psiham pa mici - tā notiek tikai Naruto. XD

Bet tā vispār labi.
+Quote Post
ReD_FoXy
post Jan 22 2006, 11:52
Post #150

onibaba

QUOTE(Kikyou @ Jan 22 2006, 12:45)
Njāa... Tādu arī apmēram to nobeigumu gaidīju. XD

Fiksi gan atstiepās abi, bet tam tā jau bija arī jābūt. Nevar tak nez no kurienes izvilkt superspējas un sadot psiham pa mici - tā notiek tikai Naruto. XD

Bet tā vispār labi.
*

Thanks, hun happy.gif
Un par aatrumu? Man tas staasts pashai sakaa apnikt.. Patieshaam dry.gif XD

--------------------
IPB Image

+Quote Post

11 Pages V « < 8 9 10 11 >
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:22