IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
> Emīlijas pēdējais rudens..., Ji gara darbs... svaigi izcepts... <_<
ReD_FoXy
post Aug 17 2005, 17:24
Post #31

onibaba

Group: Chuunin
From: Riga, Latvia.

Chapter 6...

Nākamajā dienā Džastins atnāca ciemos pie manīm uz manas ģimenes dzīvokli. Uzliku vārīties ūdeni tējkannā.
- Klau, kur vispār ir tavi vecāki? - iejautājos, kad apsēdos pie galdiņa ēdamistabā.
- Ceļojumā. Pēc septiņām dienām būs atpakaļ. - Džastins atbildēja un paņēma cepumu no bļodiņas ko atnesu, nākdama no virtuves.
- Ak, tā... - novilku.
- Man ienāca prātā viena ideja vakar. Cikos tavs tēvs atgriežas mājās no darba? - puisis jautāja.
- Nav īsti noteikta laika. Kā kuru reizi... - jautājums mani pārsteidza, bet centos atbildēt cik precīzi vien spēju.
- Tātad... Vienalga... Ir ideja mazliet iztaujāt tavu tētuku. - Džastins klāstīja.
- Domā viņš tev atbildēs? - iesmējos, jo pazinu savu tēvu. Iesvilpās tējkana, tāpēc nevarēju dzirdēt atbildi uzreiz. Iegāju virtuvē un ātri uztaisīju mums tēju. Ienesu to istabā un apsēdos.
- Par ko mēs iepriekš runājām? - pārjautāju.
- Par manu ideju iztaujāt tavu tēvu...
- Ā, pareizi... Nezinu vai izdosies... - pateicu to, ko domāju.
- Pagaidi un tu redzēsi, ka brīnumi notiek! - Džastins teica, piemiedza man ar aci un iedzēra malciņu karstās tējas.
Pēc nieka četrām stundām un trīsdesmit septiņām minūtēm mājās ieradās mans tēvs. Iegājis istabā viņš vispirms paskatījās uz mani, tad uz Džastinu.
- Sveika! - viņš vērsās pie manis, - Kas viņš tāds? - tēvs pameta galvu uz Džastina pusi. Es jau papletu muti lai atbildētu, bet jauneklis pasteidzās man pa priekšu.
- Labvakar, ser. Manis sauc Džastins. Esmu jūsu meitas draugs. - Džastins nobēra.
- Cik mīļi! Manai meitaiir puisis? - tēvs burtiski nodūdoja.
- Nē, tēt. Viņš ir tikai draugs! - iejaucos. Džastina īstais smaids nodzisa, tai vietā parādijās mākslīgais. Jautājoši paskatijos uz viņu. Viņš tikai pakratīja galvu.
- Kur ir šīs mājas kundze, ja drīkst tā vaicāt? - Džastins ķērās pie sava plāna izpildes.
- Mūsmājās ir tikai jaunkundze. Kundze jau ir labākos medību laukos... - tēvs laipni atbildēja.
- Izsaku savu līdzjūtību. Vai drīkstu jautāt, kā tas notika? - Džastins iegāja ritmā.
- Vai tad Emīlija tev neko nav stāstījusi? - Rodžers, ar mazliet teatrālu pieskaņu balsī, pārsteigti iesaucās.
- Nekad nav sanācis par to aprunāties.
- Nu, tad gan jau avīzēs būsi lasījis. - tēvs teica un pasmaidīja.
- Nav gadījies. - Džastins atsmaidīja.
- Tā bija aukstasinīga slepkavība. Ļoti lielas bēdas mūsu ģimenei! Sērij veida slepkava, bet pēc šīs viņš beidza slepkavot un pazuda bez pēdām. Tā nu sagadījās, ka Kristīne, mana sieva, gadījās nepareizajā vietā, nepareizajā laikā. - tēvs stāstīja.
- Skaidrs. Jūs noteitki ļoti mīlējāt savu sievu. - Džastins līdzjūtīgi ieteicās.
- Par spīti visam, jā. Proti, kad piedzima Emīlija, viņai radās dažas problēmas ar veselību un mūsu laulāto dzīvi, ja tā drīkst teikt... - Rodžers sadrūma. Es saviebos.
- Bet jūs taču pārvarējāt savas problēmas, vai ne? Mīlestība kā nekā pārvar visu! - Džastins vilināja manu tēvu sev vēlamajā virzienā.
- Viņa uzupurējās, lai es būtu laimīgs. - tēvs atklāja. Man atkārās žoklis.
- Cik neparasts stāsts. Vēlreiz izsaku līdzjūtību par sievas zaudējumu. - Džastins nezaudēja ne kripatiņas pieklājības.
- Labi, pietiks pļāpāt par skumjām lietām. Atstāšu jūs divatā. - tēvs teica un sāka doties ārā no istabas.
- Rodžer? - iejautājos.
- Jā, meitiņ? - tēvs pagriezās pret mani.
- Mēs iesim uz parku, labi? - vaicāju.
- Jā, protams, kāpēc gan ne. - viņš atbildējām. Pēc divām minūtēm jua bijām parkā.
[To Be Contuned...]

Nu kaa ir? dry.gif

--------------------
IPB Image

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sushi
post Aug 17 2005, 18:29
Post #32

Tennou

From: Somewhere I belong?

Superiigi! Kaa jau parasti, gaidu turpinaajumu!!! biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Winry
post Aug 17 2005, 18:30
Post #33

Shishaku

Nu zin...ir labais...super....man intriģē kas notiks tālāk!!!!...Tew ir talants...no tiesas tew ir!!!! biggrin.gif rolleyes.gif

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
+Quote Post
ReD_FoXy
post Aug 17 2005, 18:35
Post #34

onibaba

paldies paldies... ko nu tur... *nosarkst sarkana kaa tomaats*
Nothin' speshal... dry.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Winry
post Aug 17 2005, 18:42
Post #35

Shishaku

Nothing special...ko tu tavs darbs ir talantiigs....vareetu saliidzinaat ar K.Bobeli(vaacu raxtniece!).... biggrin.gif rolleyes.gif

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
+Quote Post
ReD_FoXy
post Aug 17 2005, 20:09
Post #36

onibaba

Es nezinu kas ir K.Bobeli, bet paldies! happy.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Winry
post Aug 17 2005, 20:27
Post #37

Shishaku

Nu ok....!!! biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Zuzix
post Aug 19 2005, 11:24
Post #38

mitsukai kogun

From: vietā, kur sapņi piepildās

nju malacs Ji... gribeetos jaw redzeet kas notiek taalaak... cerams, ka driiz dabuushu naakamo dewu happy.gif

--------------------
*http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;]
+Quote Post
pinksakura
post Aug 27 2005, 17:49
Post #39

Hentai-chan

From: :D

turpinājumu turpinājumu!!!!noteikti jābūt turpinājumam!!!!!!!!es te esmu aizrāvusies ar 2 stāstiem 1 ir tavs ReD_FoXy un 2 ir Missy rakstītais!super!kā man patīk! laugh.gif tongue.gif smile.gif

--------------------
Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger
[He does.]
Neo: ...and you give me my phone call.
+Quote Post
Shaisuke
post Sep 2 2005, 07:54
Post #40

shinigami

Group: NERV
From: LV

Nju man jau personiigi patiik happy.gif Interesanti... LoL Bet es veel joprojaam iereecu par to pirmo komentu XD biggrin.gif (nenjem galvaa lol)

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Isabel Carmin fon Edelhain
post Sep 3 2005, 00:08
Post #41

Satsujin

From: Somewhere over the rainbow

Skat es arī saku lasit. Tiešam interesanti, tapēc gaidu turpinajumu. Intriga - nu kurš tad tomēr ir slepkava. Ai nestāsti priekšlacigi.

--------------------
+Quote Post
Sushi
post Sep 4 2005, 00:37
Post #42

Tennou

Davai! Turpini! biggrin.gif Ljoti interesants staasts! Mees gaidam... rolleyes.gif Bet tieshaam! Kuru pirmo komentu tu domaa, Shaisuke? smile.gif

--------------------
+Quote Post
ReD_FoXy
post Sep 5 2005, 20:19
Post #43

onibaba

Sooooooorry!!! unsure.gif
Apsolos briivdienaas kko uzraxtiit.. Tagad deelj skolas vispaar nesanaak laika!! blink.gif ph34r.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Shaisuke
post Sep 5 2005, 20:49
Post #44

shinigami

Group: NERV
From: LV

QUOTE(ShinChan @ Jul 19 2005, 16:34)
Vārdi Emīlija un Džastins man nez kāpēc raisa aociācijas ar "un pulksten 21:05 mēs skatītājiem demonstrēsim Rozemundes Pilčeres romantisko melodrāmu "Kāds uzlēja sīrupu uz manas meduskūkas". 
*

Sso komentu LoL... Reecu kad lasiiju... XD

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sushi
post Sep 6 2005, 00:05
Post #45

Tennou

Hahahahahahahaha!!!! Ak nee! Bet nojugties var! biggrin.gif laugh.gif laugh.gif Labi labi, tik traki jaw nava... Shaisuke, kaa es sajuutu, kaads uz tavas meduskuukas uzleejis siirupu! Tas bija Dzjastins? Njaaa... ShinChan ir humorinjsh! biggrin.gif ! Bet man patiik vaardi Emiilija un Dzjastins.

--------------------
+Quote Post

11 Pages V < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:22