![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Man arii, tik man liekas,ka Dzastina vietaa vajadzeeja kko aristokraatiskaaku... Tad vina vaards vairaak piestaaveetu emiilijai.
~BN~ -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 6 2005, 12:02) Man arii, tik man liekas,ka Dzastina vietaa vajadzeeja kko aristokraatiskaaku... Tad vina vaards vairaak piestaaveetu emiilijai. piemēram Engelberts, vai ja gribam ko latviskāku tad Vaidelotis -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
ShinChan, ja turpinaasi taadaa garaa, es no smiekliem nojuugshos!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
pinksakura |
![]() ![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
ko jūs tādus garus vārdus Emīlija-Aniņa un Džastins-Pēteris...ļoooti latviski..
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Freya |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 13-September 05 From: Beyond the reach of your hand... ![]() |
ļooooti skaists stāsts *snif snif* kad būs turpinājums????
![]() -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
sawu pilniigi nopietno wersiju par dzhastina latwiskoshanu jaw paudu..un wispaar..kas nu kuram..ir tachu arii taadi latwieshi,kas war beernu nosaukt par dzheinu pat,ja winjas uzwaards ir kruuminja..un tad sanaak kkas tik mixeec.. brr,tas ir taa..diiwaini. un KAD buus turpinaajums?!?
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
need story luudzu nelic man gaidīt kā FMA movie...luuudzu...
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
SteiN |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-September 05 From: On the step of my life... ![]() |
Varen jawks staastinsh..mm~*~..
![]() ![]() -------------------- I think I'll go home,i'm a bit borred..
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
taa jau var izraisiities atkariiba no taviem staastiem.
![]() ![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
PIEDODIET!!!
![]() Apsolos pa briivdienaam uzraxtiit krietnu devu un ieraxtiit sheit... Ljoti centiishos... Viss juusu deelj... ![]() -------------------- ![]() |
pinksakura |
![]()
|
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 16 2005, 18:27) PIEDODIET!!! jā tieši tā mūsu deļ!![]() Apsolos pa briivdienaam uzraxtiit krietnu devu un ieraxtiit sheit... Ljoti centiishos... Viss juusu deelj... ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Yay!!!
![]() Tev tiešām ir talants... ![]() Story tiešām, tiešām labs, raksti, raksti! *sāk gaidīt nākamo chapteru* -------------------- |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
QUOTE(Shumins @ Sep 20 2005, 22:36) QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 16 2005, 19:27) PIEDODIET!!! ![]() Apsolos pa briivdienaam uzraxtiit krietnu devu un ieraxtiit sheit... Ljoti centiishos... Viss juusu deelj... ![]() Interesantaak buutu, ja Emiila atliistu vienu dienu ciemos, a jau ljauni sektanti dzjastinu pa nakti apeedushi...ka paari palikusi tikai viena roka, nee labaak kaaja...Bet veel jau nekas nav zaudeets...Ir tikai jaasameklee Philosofer's Stone un ar alkjiimiju jaatdziivina...taa nu izveershas visaadi celjojumi un dazjaadi piedziivojumi ar kaaju maisaa apkaart pasaulei...u.c. dziivee neierastas lietas... Citaadi tavs txt tikpat garlaiciigs kaa dziive...viens aiziet pie otra...atnaak treshais...vienam probleemas, otram arii...un taa dziive paiet... ![]() AAA nu protams beigaas izraadaas, ka taa nemaz nav Dzjastina kaaja, bet kaada cita, kas tiek secinaats pie atdziivinaashanas rituaala beigaam...Jaunais dzjeks izraadaas veel labaaks un beigas divtik labas... Nu taču! Red_Foxy droši vien ir izdomājusi šo stāstu kādus pāris chapterus uz priekšu! Pie tam vēl, viņas stāsts nav garlaicīgs... ![]() Nu jā, fantasy story... būtu jauki, bet par to jau autorei jāspriež... ![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kur atsauce uz "Moulin Rouge"?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ShinChan |
![]()
|
Ar ko tad man tam vajadzēja aprobežoties, ja tavs teksts ir tīra transskripcija filmas tekstam? Es jau nesaku, ka slikti, man jau arī makten patīk, stāstam jābūt tādam bet...atsaucei arī jābūt
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:41 |