IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> Emīlijas pēdējais rudens..., Ji gara darbs... svaigi izcepts... <_<
Kagome
post Sep 21 2005, 18:02
Post #76

Fire Rose

Group: Chuunin
From: guarding Hell's gates

interesanti... ar nepacietiibu gaidu kas notiks taalaak happy.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ReD_FoXy
post Sep 21 2005, 18:19
Post #77

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 18:40)
Un kaapeec man shis tik NEZEELIIGI atgaadinaaja Interview with a vamp? Brrr, taisni baisi paliek. Tev ar Anne Rice liidziigs domu gaajiens? biggrin.gif

~BN~

*

Kas ir Anne Rice? blink.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Isabel Carmin fon Edelhain
post Sep 21 2005, 18:58
Post #78

Satsujin

From: Somewhere over the rainbow

QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 21 2005, 18:19)
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 18:40)
Un kaapeec man shis tik NEZEELIIGI atgaadinaaja Interview with a vamp? Brrr, taisni baisi paliek. Tev ar Anne Rice liidziigs domu gaajiens? biggrin.gif

~BN~

*

Kas ir Anne Rice? blink.gif
*

Tā ir dāma kas sarakstijusi Interviju ar vampīru. Vispar fantastiska rakstniece.

FoXu turpini tik tadā garā un mums būs ne sliktāka vampīrstāstu rakstniece. biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
ReD_FoXy
post Sep 21 2005, 18:59
Post #79

onibaba

QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 21 2005, 19:58)
FoXy turpini tik tadā garā un mums būs ne sliktāka vampīrstāstu rakstniece. biggrin.gif
*

Paldies!! happy.gif Es centiishos. Juus pat iedomaaties nespeejat kas juus gaida... jums buus viens LIELS paarsteigums rolleyes.gif I hope that you'll enjoy the show! cool.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Shaisuke
post Sep 21 2005, 19:55
Post #80

shinigami

Group: NERV
From: LV

QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 21 2005, 17:58)
FoXu turpini tik tadā garā un mums būs ne sliktāka vampīrstāstu rakstniece. biggrin.gif
*

Saubos. Piedo Fox. Es neapsaubu tavu talantu, tachu neticu ka kaads jebkad spees sasniegt labaaku vampiirstaastu liimeni kaa Anne Rice. Tas ir tas pats kas apgalvot ka kaads kaadreiz uzrakstiis labaaku fantasy romaanu par J.R.R Tolkien.

Un Anne Rice ir sarakstijusi netikai Interwiev with a Vampire, bet arii visas paareejaas Vampiiru Hronikas (Vampire Chronicles)...

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sushi
post Sep 21 2005, 20:22
Post #81

Tennou

From: Somewhere I belong?

Wow! Kaa es priecaajos, ka ReD_FoXy atgriezaas pie raxtiishanas! Labi paveersieni! Ljooti interesanti!

--------------------
+Quote Post
rebel
post Sep 21 2005, 21:30
Post #82

Shishaku

From: artifical life

hehee..waru gandriiz waj dereet,ka saakumaa Tu neko shaadu nebiji ieplaanojusi. bet sanaaca labi.. makten labii.. es nosaakuma padomaaju,ka winch buus kkaads wilkacis. bet naw jaw taalu - wampiirinch..cik miilji.. weelweel,gribaas uzzinaat,kas notixies.

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
Sushi
post Sep 21 2005, 22:49
Post #83

Tennou

Domaa, ka tik taalu aizies ar to staastinju, Shumin? smile.gif

--------------------
+Quote Post
Ghoul
post Sep 21 2005, 22:54
Post #84

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 19:55)
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Sep 21 2005, 17:58)
*

Tas ir tas pats kas apgalvot ka kaads kaadreiz uzrakstiis labaaku fantasy romaanu par J.R.R Tolkien.

~BN~

*

taatad Margaret Weiss, Tracy Hickman " Chronicles of Dragonlance " un gandriiz visas Dragonlance seerijas graamatas. R.A Salvatore visas 14 graamatas par Drizzt Do' Urden. James Lowder '' prince of Lies " Troy Denning " Waterdeep" un es veel varu turpinaat. Tolkiins nav uzrakstiijis gjenjaalu graamatu, taa vienkaarshi bija pirmaa wink.gif

Lapsa, staasts ir forsh, gaidau turpinaajumu. smile.gif
+Quote Post
edg
post Sep 21 2005, 23:06
Post #85

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Pateicoties Red_Foxy PM un pamaniishanai, ka ShinChan lieto vaardus "ir ok" un veic pat kaut kaadu mistisku analiizi, es noleemu, ka arii man jaaizlasa. Un taa es beidzot izlasiiju.

Nedaudz komentaaru, kas radaas, lasot topiku:

QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 19 2005, 16:11)
  - Ak Emīlij Emīlij... Jebkurā gadalaikā tevi vienmēr var atrast sēžam šai vecajā ozolā... - tieca balss zem manis. Palūkojos sev zem kājām. Pie koka stumbra stāvēja atspiedies Džastins. Džastins ir mana vecuma puisis no mājas kas atradās pretī manējai. Mēs agrāk kopā spēlējāmies un bijām labi draugi līdz kaut kas notika. Līdz es sāku mainīties. Es samiedzu acis. Izmetu no galvas senās atmiņas.
*

Sheit es saaku domaat, vai tik tu neesi paarlasiijusies jaunieshiem domaatos aarzemju autoru staastus. Preciizi kaa tipiskais tulkojums latavieshu valodaa. Piepelnies ar tulkoshanu? smile.gif

QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 19 2005, 16:11)
  - Nē. - viņš bez emocijām atbildēja. Viņš turpināja mierīgi stāvēt atstūmies pret koku un skatīdamies tālumā. Viņa pagarie mati nosedza seju.
*

Es zinaaju, ka bija frizierim jaasaka, lai tikai mazlietinj iisaakus... Atzinja par veelu naak.

Bet kopumaa iepatikaas. Labi lasaas. Patiikama atmosfeera.

QUOTE(ShinChan @ Jul 19 2005, 16:59)
tā vulgarizējot sanāk pamodos, papīpēju, nodzēsu cigareti, paskatījos lapkritī, ieskatījos Džastinā un "pa kuru laiku nosirmoja jūra"?.
*

Cik nu kursh aatri lasa. Pie maniem aatrumiem viss notiek pietiekami leeni.

QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 19 2005, 17:04)
Ja Godīgi grāmatas lasu pietiekoši un pat pārāk daudz kā uzskata mani vecāki...
*

Es preciizi uzmineeju. Uraa Edgaram!

QUOTE(rebel @ Jul 31 2005, 17:01)
kur ir komati? tas ljoti trawcee lasiishanaj.
*

Starp citu, es nemaz nejuutu komatu truukumu. Nemaz. Droshi vien taapeec, ka tev visi teikumos paskaidrojoshaas teikuma daljas naak aiz paskaidrojamaam. Un es lasu pie sevis taa, it kaa pats sev staastiitu. Nu tipa, taapat kaa, kad ar sevi domaas sarunaajas. Es vismaz ljoti ceru, ka visi (vai vairums) domaas ar sevi meedz sarunaaties. Un, kad tev kaads staasta, tad komati var iztruukt. Iipashi, ja vinjsh staasta leenaam. Leena atmosfeera. Man patiik, vismaz shodien.

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 14 2005, 17:06)
Chapter 3...
*

3. dalja man ljoti patiik. No saakuma liidz beigaam. Nevienu teikumu neizlaizhot.

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 15 2005, 10:01)
Oki naakamreiz centiishos to ieveerot jo daudzi prasa pieturziimes...
*

Uzskatu, ka jaaraksta tieshi BEZ pieturziimeem. Jo komatains teksts vieglaak, liidz ar to aatraak lasaas. Viss liktos notiekam aatraak. Man liekas, ka tas sabojaatu atmosfeeru.

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 15 2005, 16:10)
- Visam ir sava jēga. - Džastins, nenovērsdams skatienu no manis, konstatēja. Es novēlos no sava spilvena. "Kā viņš..? WTF???" domāju pie sevis, kad centos atkal iekārtoties uz sava spilventiņa.
*

Vai tu pati arii buutu paarsteigta, ja tu buutu Emiilijas vietaa?

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 15 2005, 16:10)
Tad viņš sāka lēnām liekties tuvāk manai sejai. Viņa maigās lūpas tuvojās manējām. "Nē, puis, tu nedrīksti!" viņš klusu teica pats sev. Viņš paliecās vairāk uz augšu un noskūpstīja manu pieri.
*

Liidz shai vietai vissmiekliigaakaa vieta. Nesaku, ka nereaala, bet tas salkanums vidusmeera edgu var piebeigt.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
edg
post Sep 21 2005, 23:09
Post #86

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 16 2005, 16:43)
- Manu mammu noslepkavoja. - es bez brīdinājuma paziņoju. Džastins man pretī aizrijās. Viņš sāka klepot,
*

Liidz shai vietai visreaaliskaakaa vieta. Kopumaa sarunas tavaa staastaa ir ljoti reaaliskas. Vaardu un teikumu konstrukcija un izveele ir nenormaali nereaala, bet saturs un jeega - ljoti jeedziigi.

QUOTE(Shumins @ Sep 20 2005, 22:17)
Katram anime un manga jaabuut orgjinaalam un nebijusham...taadam, ka noskaties un nekad neaizmirsti...
*

Bet nav.

QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 21 2005, 10:47)
- Pilnmēness... - nočukstēju. Džastins pievērsa skatienu debesīm. Viņa acis dīvaini iemirdzējās. Man sametās bailīgi.
- Nebaidies... - viņš teica man. Es salecos. ''Kā viņš..?'' jau kuro reizi sev jautāju.
*

Vot shinii vietaa gan man nav ne jausmas, kaa vinjsh... Tu droshi vien izlaid fragmentu, kuraa Dzhastins uz Emiiliju paskataas, un lasiitaajam ir skaidrs, ka uzreiz pamana bailes vinjas aciis.

Par Chapter 8 es neesmu iisti staraa. Gluzhi otraadi - esmu pilniigi pret shaadu fantasy tipa paveersienu. Ja nu tu to taisiitu kaa alternative ending...

QUOTE(ShinChan @ Sep 21 2005, 14:25)
Bet...lielākā atsvešinātība lasot tavu tekstu man radās tad, kad nonācu saskarsmē ar to čapteri, kur Džastins sāk sarunu ar Rodžeru. Piedošanu, bet tā saruna ir tik pat falša, kā RīgasBalzāma šņabis. Nu tikko kā satikušies cilvēki tik neformāli nesarunātos, un vecais nesāktu klārēt bez maz vai par to, ka viņam ar sievu gultā neesot bijusi īsti saderība.
*

Tu aizmirsi, ka tas viss notiek anglijaa un Rodzhers ir zhuupa. Zhuupa arii kokam izstaastiis savas beedas, jo vinja draugiem jau sen pieriebies klausiities un vinji to nesleepj. Un vinjsh ir ne jau shaads taads zhuupa, bet gadiem smagi nodzeeries lops. Jau pirmo reizi ar vinju iepaziistoties, mees pamaniijaam cik ljoti vinjsh peec visiem gadiem ir piekjeeries teemai par savu sievu. Un mees ieveerojaam arii jau vinja pofigisma liimeni. Taapeec vinjsh droshi staastiis Dzhastinam. Jo iipashi, varbuut, savas meitas klaatbuutnee, kuras interesi par notiekosho vinjsh zin, bet tieshi negrib izrunaaties - taa ir nereta viiriesha spiita sajuuta, kas liek nepazemot sevi liidz lietai, ko sauc par "izrunaashanos" (ceelonis: viss buutu jaarisina ar sava viedoklja uzspieshanu. tam nav sakara ar sho staastu, bet intereses peec...)

Lai arii Foxy saka, ka veelaak buus skaidrojums (noteikti atshkjiriigs no maneejaa), es uzskatu, ka arii shaada bezskaidrojuma situaacija ir normaali iespeejama.

QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 21 2005, 15:48)
- Bet sev patīk kost? - pajokoju.
*

Taa izklausaas peec njirgaashanaas par savu staastu vai vampiiriem kaa taadiem. Droshi, ka taa nav, bet meitene veel milzu apjukumaa par peekshnjo paarmainju vinjas pashas uzskatos un jau met aaraa shaadus jokus...

Kopsavilkums: Staasts man patiik, iznjemot peedeejos 2 chapterus, kas man nelika pat aizdomaaties vai meegjinaat uzmineet, kaa juutas varonji. Nerakstiiji saliidzinoshi lielaa aatrumaa?

P.S. Komentaari sadaliiti 2 daljaas, jo quote neraadaas pareizi, ja ir vairaak par 10.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Kazuki
post Sep 22 2005, 00:44
Post #87

Hakushaku

staasts labs tikai tie peedeejie 2 chapteri tieshaam nezheeliigi atgaadina interviju ar vampiiru. mosh pameegjini uztaisiit 2 ending. vienu kaadu biji iecereejusi un sho alternatiivo. tongue.gif gribu redzeet kas notix taalaak.
+Quote Post
Zuzix
post Sep 22 2005, 08:31
Post #88

mitsukai kogun

From: vietā, kur sapņi piepildās

Peec tam, kad edg shaadi wisu izstaastiija un pateica ka peedeejie 2 chapteri naw teemaa - zini Ji... man winjam jaapiekriit...

Es domaaju, ka Tew wajadzeetu turpinaat wisu taa kaa biji plaanojusi... wismaz uzraksti to, ko staastiiji man ^^...paldies par uzmaniibu ^^

--------------------
*http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;]
+Quote Post
ReD_FoXy
post Sep 22 2005, 10:27
Post #89

onibaba

Ak tu dieninj... edg blink.gif paldies jau laikam... dry.gif vot shaada kritika man patiik.... gara skaidri saprotama un pietam patiikama neskatoties vai aizraadiijumi ir pozitiivi vai negatiivi... Varbuut peedeejie divi chapteri jums nepatiik taapeec ka arii saakums nav patiikams kameer nezini kaa viss turpinaasies... man galvaa jau rosaas visaadas idejas gan tadas gan shitaadas.. vairaak vai mazaak tas buus ieprieksheejo ideju un tagadeejo apvienojums.. Zuzix neuztraucies - that's my story wink.gif Nedaru visu jau uz dullo - vispirms apdomaaju tak...

P.S. - shodiena laikam buus veel divi chapteri... maybe tikai viens... bet ljoti ljoti centiishos uzraxtiit divus lai jums paliek skaidraaka bilde kas tur notiksies laugh.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Sushi
post Sep 22 2005, 10:38
Post #90

Tennou

Nu, nezinu! Man patiik taa kaa ir, tachu no otras puses... var jaw arii piekrist edg... Bet, lai nu kaa- turpini kaa pati labaak gribi! smile.gif

--------------------
+Quote Post

11 Pages V « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 04:45