![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Protams juus veel vienk nezinart kas notiks talaaak (Zuzix tu arii nezini... agraak zinaaju aptuveni visu lielos vilcienos kas notiks bet tagad *chush* nekaa tu nezini
![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 22 2005, 09:27) Varbuut peedeejie divi chapteri jums nepatiik taapeec ka arii saakums nav patiikams kameer nezini kaa viss turpinaasies... Man nepatiik taapeec, ka saakums velk uz reaalistisku draamu. Kaadas man, starp citu, patiik. Bet peedeejie divi chapteri ir pilniigs fantasy, kas, pie tam, norisinaas lielaa aatrumaa, peekshnji paraadoties mistiskiem shaaveejiem... Un reaalisms pazuda ne tikai notikumos, bet arii sarunaas, kaapeec es iemineejos domu, ka tu varbuut rakstiiji paaraak aatri, lai paardomaatu, kaa varonji jutaas sarunas briidii, un ko vinji tieshaam buutu teikushi. Es shodien esmu tieshs. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 22 2005, 11:59) Man nepatiik taapeec, ka saakums velk uz reaalistisku draamu. Kaadas man, starp citu, patiik. Bet peedeejie divi chapteri ir pilniigs fantasy, kas, pie tam, norisinaas lielaa aatrumaa, peekshnji paraadoties mistiskiem shaaveejiem... Un reaalisms pazuda ne tikai notikumos, bet arii sarunaas, kaapeec es iemineejos domu, ka tu varbuut rakstiiji paaraak aatri, lai paardomaatu, kaa varonji jutaas sarunas briidii, un ko vinji tieshaam buutu teikushi. Es shodien esmu tieshs. jaa ja godiigi tas ir rakstiits aatrumaa bet luugshu ieveerot ka arii vinjiem tas notiek aatri ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 22 2005, 10:02) jaa ja godiigi tas ir rakstiits aatrumaa bet luugshu ieveerot ka arii vinjiem tas notiek aatri ![]() Ja cilveeks nespeej saprast, kaa juutas, tad vinjsh juutas apjucis. Jaa, ir taads cilveeka staavoklis, kuraa vinjsh speeciigaa apjukumaa par notiekosho runaa pusautomaatiski, met aaraa muljkjiigus jokus un vispaar diivaini uzvedas. Taads var iestaaties tieshi peec shaadiem speeciigiem pasaules ainas sagroziijumiem. Kad beidzas shis posms (ja nebeidzas, tad psihene), iestaajas cita shoka stadija, kad cilveeks meegjina sevi atraut no dziives, negrib uztvert, ticeet notiekoshajam, grib iegrimt savaa realitaatee. Shii visa versija vareetu normaali buut deriiga, bet Dzhastinam jau nebuus iemesla atrasties taadaa staavoklii... Vinjsh ir pie pilnas saprashanas, pie tam, ir ljoti koncentreejies sagaidiit speeciigu Emiilijas reakciju pret notiekosho. Taapeec vinjam buutu vismaz jaameegjina analizeet Emiilijas domu gaajiens, nevis tieshi jaaatbild. Ai, visaadaa gadiijumaa, es gaidu labaaku chapteri. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 21 2005, 22:09) QUOTE(ShinChan @ Sep 21 2005, 14:25) Bet...lielākā atsvešinātība lasot tavu tekstu man radās tad, kad nonācu saskarsmē ar to čapteri, kur Džastins sāk sarunu ar Rodžeru. Piedošanu, bet tā saruna ir tik pat falša, kā RīgasBalzāma šņabis. Nu tikko kā satikušies cilvēki tik neformāli nesarunātos, un vecais nesāktu klārēt bez maz vai par to, ka viņam ar sievu gultā neesot bijusi īsti saderība. Tu aizmirsi, ka tas viss notiek anglijaa un Rodzhers ir zhuupa. Zhuupa arii kokam izstaastiis savas beedas, jo vinja draugiem jau sen pieriebies klausiities un vinji to nesleepj. Un vinjsh ir ne jau shaads taads zhuupa, bet gadiem smagi nodzeeries lops. Jau pirmo reizi ar vinju iepaziistoties, mees pamaniijaam cik ljoti vinjsh peec visiem gadiem ir piekjeeries teemai par savu sievu. Un mees ieveerojaam arii jau vinja pofigisma liimeni. Taapeec vinjsh droshi staastiis Dzhastinam. Jo iipashi, varbuut, savas meitas klaatbuutnee, kuras interesi par notiekosho vinjsh zin, bet tieshi negrib izrunaaties - taa ir nereta viiriesha spiita sajuuta, kas liek nepazemot sevi liidz lietai, ko sauc par "izrunaashanos" (ceelonis: viss buutu jaarisina ar sava viedoklja uzspieshanu. tam nav sakara ar sho staastu, bet intereses peec...) Atļaušos nepiekrist. Briti ir konservatīvi un noslēgti un žūpo tikai zināmas kategroijas cilvēki, ne tādi gādīgi, laipni ģimenes tēvi, kāds cik es nopratu no apraksta ir Rodžers (sievas sišana un varošana ir tikai Emīlijas iedoma). Un vismazāk jau viņš uzticētu domas (izklāstot tās visai detalizēti) par savu nežēlīgi noslaktēto sievu tiko ieraudzītam zeņķim, kurš ar uzspīlētu pieklājību un laipnību, taču vienlaicīgi arī nekaunīgi prašņā par lietām, kurām ne tikai normālā ģimenē, bet arī problemātiskā neviens nejautātu. Tas ir pret jebkādām labas uzvedībasx normām un etiķeti. Un tas savukārt liek man iztirzāt Džastin personību. Vienu brīd viņš ir auksts, visu zinošs, pašpārliecināts un erudīts bet jau citu brīdi neizprotošs, mīksts un pat dumjšs. Dīvainas pārvērtības. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
Chapter 9...
Viņš mani aizveda līdz ēdamistabai. Es apsēdos galda galā. Jutos kā izsūkta - nebija spēka pat ne pakustēties. Džastins uz mirkli pazuda kaut kur dzīvokļa dzīlēs, bet atgriezās ar glāzi rokās. Tā bija gara un liela. Un līdz amlām pilna ar asinīm. Es saviebos to ieraugot. - Pirmajā reizē nav vēlams pārdozēt. - viņš paskaidroja un nolika glāzi man priekšā. Es jutos kā ļaunā murgā. ''Es guļu savā istabā... Šis ir tikai sapnis...'' sev atkārtoju atkal un atkal. Vēlreiz pskatījos uz glāzi. Asinis izskatījās pēc kaut kāda ķīseļa. Izjutu riebumu. Bet roka tā vien gribēja sniegties pēc glāzes. Jutos tik ļoti izlsāpusi... attapos ar glāzi pie lūpām. - Nu re... Jau aust saule... - puisis teica smaidīdams. Viņš skatījās ārā pa logu uz austošo sauli. - Tik ātri? Vēl nesen bija tikai pusnakts! - teicu kad biju izdzērsui pāris malku. - Tu ilgi nogulēji bezsamaņā. - Džastins atbildēja. - Kas ar mani notiks? - satraukta vaicāju. - Izdzer glāzi. Es tikmēr aiziešu uz veikalu. - puisis pagriezās un izgāja no dzīvokļa. Durvis aizcirtās. ''Tu man neatbildēji.'' es gribēju nobļaut viņam nopakaļ. ''Tu saņemsi atbildes uz visiem jautājumiem...'' atskanēja Dzāstina balss manā galvā. Es iespiedzos un pielēcu kājas nogāžot krēslu ar blīkšķi zemē. Džastins nolika maisiņu pie durvīm un atslēdza dzīvokli. Iegājis iekšā viņš mēģināja saklausīt kur es esmu. Puisis uzvedās maksimāli klusu. Neko nespējis sadzirdēt viņš sāka bažīties unvienkārši devās uz ēdamistabu. Ieraudzījis kur esmu Džastina žoklis atkārās un atslēgas izkrita no rokām uz grīdas. Es atrados vienā no istabas augšējajiem stūriem. Sarāvusies kamolā, iespiedusi galvu starp ceļiem. Es smagi elsu un kaut ko nesaprotamu murmināju zem deguna. Viņš varēja redzēt tikai manu sakņupušo ķermeni un pakausi kuru bija apņēmušas divas bālas rokas ar neparasti gariem nagiem. - Emij? - viņš beidzot nedroši sauca manu vārdu. Es strauji pacēlu galvu. Manas acis bija neparastas nokrāsas, un mani dzerokļi bija kā divi ilkņi. Ļoti gari ilkņi... Ieraudzījusi Džastinu es atmaigu. Acis, zobi un nagi kļuva tādi kā parasti. - Džastin, es nevaru pamosties no šitā murga. - bezpalīdzīgi izdvesu. - Nāc šurp. - viņš teica un izpleta savas rokas. Es lēnām nolaidos no ''saviem augstumiem''. Iemetos drauga apskāvienos. Es sāku šņukstēt. - Es nesaprotu kas notiek, Džastin, - teicu un ar asarainām acīm acīm palūkojos uz viņu, - un man ir bail. Puisis neko neteica, tikai noglāstīja manu galvu. Viņš ieraudzīja manas rokas. Es tās biju sakodījusi - tās klāja mazi sarkani caurumiņi. No griestu attāluma viņš tos nebija varējis pamanīt. Es tā mēģināju sevi pamodināt. Koduma pušumi Džastina acu priekšā savilkās un pagaisa... [To Be Contuned] -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
wow vispaar ljoti labi.... (kas par dziivi. tu nozuudi uz paaris dienaam un papuciitis vispaar par to neuztraucas....)
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(dark_angel @ Sep 22 2005, 13:34) wow vispaar ljoti labi.... (kas par dziivi. tu nozuudi uz paaris dienaam un papuciitis vispaar par to neuztraucas....) ![]() Paldies! ![]() BEt par to papuciiti veelaak visu uzzinaasi... vinsh vienmeer ir kkaadaa noteiktaa dzeeruma pakaapee un vinjam ruup tikai sava pakalja... prieshakm uztraukties? tieshi labaak - nebuus jaabaro, vairaak naudas dzerajamiem paliks ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
QUOTE(ShinChan @ Sep 22 2005, 10:50) QUOTE(edg @ Sep 21 2005, 22:09) QUOTE(ShinChan @ Sep 21 2005, 14:25) Bet...lielākā atsvešinātība lasot tavu tekstu man radās tad, kad nonācu saskarsmē ar to čapteri, kur Džastins sāk sarunu ar Rodžeru. Piedošanu, bet tā saruna ir tik pat falša, kā RīgasBalzāma šņabis. Nu tikko kā satikušies cilvēki tik neformāli nesarunātos, un vecais nesāktu klārēt bez maz vai par to, ka viņam ar sievu gultā neesot bijusi īsti saderība. Tu aizmirsi, ka tas viss notiek anglijaa un Rodzhers ir zhuupa. Zhuupa arii kokam izstaastiis savas beedas, jo vinja draugiem jau sen pieriebies klausiities un vinji to nesleepj. Un vinjsh ir ne jau shaads taads zhuupa, bet gadiem smagi nodzeeries lops. Jau pirmo reizi ar vinju iepaziistoties, mees pamaniijaam cik ljoti vinjsh peec visiem gadiem ir piekjeeries teemai par savu sievu. Un mees ieveerojaam arii jau vinja pofigisma liimeni. Taapeec vinjsh droshi staastiis Dzhastinam. Jo iipashi, varbuut, savas meitas klaatbuutnee, kuras interesi par notiekosho vinjsh zin, bet tieshi negrib izrunaaties - taa ir nereta viiriesha spiita sajuuta, kas liek nepazemot sevi liidz lietai, ko sauc par "izrunaashanos" (ceelonis: viss buutu jaarisina ar sava viedoklja uzspieshanu. tam nav sakara ar sho staastu, bet intereses peec...) Atļaušos nepiekrist. Briti ir konservatīvi un noslēgti un žūpo tikai zināmas kategroijas cilvēki, ne tādi gādīgi, laipni ģimenes tēvi, kāds cik es nopratu no apraksta ir Rodžers (sievas sišana un varošana ir tikai Emīlijas iedoma). Un vismazāk jau viņš uzticētu domas (izklāstot tās visai detalizēti) par savu nežēlīgi noslaktēto sievu tiko ieraudzītam zeņķim, kurš ar uzspīlētu pieklājību un laipnību, taču vienlaicīgi arī nekaunīgi prašņā par lietām, kurām ne tikai normālā ģimenē, bet arī problemātiskā neviens nejautātu. Tas ir pret jebkādām labas uzvedībasx normām un etiķeti. Un tas savukārt liek man iztirzāt Džastin personību. Vienu brīd viņš ir auksts, visu zinošs, pašpārliecināts un erudīts bet jau citu brīdi neizprotošs, mīksts un pat dumjšs. Dīvainas pārvērtības. Manaas aciis Rodzhers nav gaadiigs un laipns. Vinjsh ir nodzeeris eetikas un moraales izpratni. Un Dzhastins... izskataas peec rakstnieces ideaalaa dzheka teela. Meiteneem ir tieksme gribeet tieshi shaadus nelogjiskus raksturus. Kaa taads var buut normaalaa dziivee? Vinjsh veido savu teelu par aukstu un pashpaarliecinaatu, bet reizeem tas vienkaarshi piebesii un vinsjh grib buut atpakalj mazs beerns - dumsh, miiksts un kopaa ar Emiiliju. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(edg @ Sep 22 2005, 14:34) QUOTE(ShinChan @ Sep 22 2005, 10:50) QUOTE(edg @ Sep 21 2005, 22:09) QUOTE(ShinChan @ Sep 21 2005, 14:25) Bet...lielākā atsvešinātība lasot tavu tekstu man radās tad, kad nonācu saskarsmē ar to čapteri, kur Džastins sāk sarunu ar Rodžeru. Piedošanu, bet tā saruna ir tik pat falša, kā RīgasBalzāma šņabis. Nu tikko kā satikušies cilvēki tik neformāli nesarunātos, un vecais nesāktu klārēt bez maz vai par to, ka viņam ar sievu gultā neesot bijusi īsti saderība. Tu aizmirsi, ka tas viss notiek anglijaa un Rodzhers ir zhuupa. Zhuupa arii kokam izstaastiis savas beedas, jo vinja draugiem jau sen pieriebies klausiities un vinji to nesleepj. Un vinjsh ir ne jau shaads taads zhuupa, bet gadiem smagi nodzeeries lops. Jau pirmo reizi ar vinju iepaziistoties, mees pamaniijaam cik ljoti vinjsh peec visiem gadiem ir piekjeeries teemai par savu sievu. Un mees ieveerojaam arii jau vinja pofigisma liimeni. Taapeec vinjsh droshi staastiis Dzhastinam. Jo iipashi, varbuut, savas meitas klaatbuutnee, kuras interesi par notiekosho vinjsh zin, bet tieshi negrib izrunaaties - taa ir nereta viiriesha spiita sajuuta, kas liek nepazemot sevi liidz lietai, ko sauc par "izrunaashanos" (ceelonis: viss buutu jaarisina ar sava viedoklja uzspieshanu. tam nav sakara ar sho staastu, bet intereses peec...) Atļaušos nepiekrist. Briti ir konservatīvi un noslēgti un žūpo tikai zināmas kategroijas cilvēki, ne tādi gādīgi, laipni ģimenes tēvi, kāds cik es nopratu no apraksta ir Rodžers (sievas sišana un varošana ir tikai Emīlijas iedoma). Un vismazāk jau viņš uzticētu domas (izklāstot tās visai detalizēti) par savu nežēlīgi noslaktēto sievu tiko ieraudzītam zeņķim, kurš ar uzspīlētu pieklājību un laipnību, taču vienlaicīgi arī nekaunīgi prašņā par lietām, kurām ne tikai normālā ģimenē, bet arī problemātiskā neviens nejautātu. Tas ir pret jebkādām labas uzvedībasx normām un etiķeti. Un tas savukārt liek man iztirzāt Džastin personību. Vienu brīd viņš ir auksts, visu zinošs, pašpārliecināts un erudīts bet jau citu brīdi neizprotošs, mīksts un pat dumjšs. Dīvainas pārvērtības. Manaas aciis Rodzhers nav gaadiigs un laipns. Vinjsh ir nodzeeris eetikas un moraales izpratni. Un Dzhastins... izskataas peec rakstnieces ideaalaa dzheka teela. Meiteneem ir tieksme gribeet tieshi shaadus nelogjiskus raksturus. Kaa taads var buut normaalaa dziivee? Vinjsh veido savu teelu par aukstu un pashpaarliecinaatu, bet reizeem tas vienkaarshi piebesii un vinsjh grib buut atpakalj mazs beerns - dumsh, miiksts un kopaa ar Emiiliju. edg izdariija visu manaa vietaa... ir tieshi taa kaa vinsh saka... ![]() bet edg ir jautaajums kaa ir ar turpinaajumu? ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Es neesmu tas, kam buutu jaaatbild. Jo tas staasts vienkaarshi vairs nav manaa stilaa. Tas vairs neliekas skumjsh un monotons, bet veido speeciigu kaapinaajumu, daudz jaunas lietas paraadaas. Kaa arii man nepatiik, ka lietas tiek izskaidrotas, neljaujot lasiitaajam tureeties pie pasham sava skaidrojuma.
Njem veeraa, ka es savaa muuzhaa esmu izlasiijis tikai dazhas graamatas. Man nepatiik lasiit vispaar. Tev jaaprasa tiem, kam lasiishana ir tuvaaka. Nebeedaajies - es vienkaarshi esmu paarlieku izveeliigs un prasiigs visaas lietaas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
vispaar diezgan skarbi, bet shiis alternatiivaas beigas ir pat ljoti interesantas
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es pat teiktu ljooooti interesantas! Vieniigais... tas taa diivaini buutu, ja to buutu rakstiijusi Red Foxy!!! Nee! TAs buutu smiekliigi, ka vinja rakstiitu par Shuminu un vinja meitinju! Bet taads vispaar buutu diezgan sakariigs nobeigums. BET man vel negribeetos, lai staasts jau beidzas~
-------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shumins @ Sep 24 2005, 15:47) skatos tev arī tāpat kā man tramvaja norautu locekļu tēma ir tuva sirdij ![]() http://otaku.lv/index.php?showtopic=1159 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
labaiss staastinnss
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |