![]() |
![]() ![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Respect, man... Pēdējajam ēnojums vienkaarshi Rullllllllzzzzzzzzzz, veciit, maaakslinieciska dveesele tev ir...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Es laikam pēdējā laikā tikai skices māku zīmēt. Besī ārā, ka nevaru saņemties nekam lielam...
![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
mmm..man patiik..ljooti skaisti! un ja veel vareetu pieziieet kjermeni,tad buutu vispaar super
![]() -------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
respekt.... ja pirmie ziimeejum.. tad jau labais... ^^
-------------------- ![]() |
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Nu, ar zīmēšanu nodarbojos visu laiku, bet tie zīmējumi nekur neparādās, viņi tiek saņurcīti uz izsviesti ārā. Šitie ir pirmie zīmējumi, ko rādu publikai. Tā ir laba motivācija, lai uzlabotu savus skilus, tāds arī ir mans galvenais mērķis.
Par mašīnu.. Nez kāpēc citiem liekas, ka modelis ir līdzīgs audi TT, es tur nekādu īpašu līdzību nesaskatu. Katrā ziņā modelis ir manis paša domāts un zīmēts pilnīgi no galvas, tāpat, kā visi mani zīmējumi. |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Eidorian tu esi cilvēks ar lielu talantu. Tik labi priekš pirmajiem zīmējumiem.
Mans pats pats pirmais zīmējums kas zīmēts 2 gadu vecumā izskatās apmēram šādi, mana ome to savās mājās pie sienas pielika. -------------------- |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Skaisti! Man, iespējams, būtu tikpat skaisti, ja es sāktu ēnot. Nezin kāpēc man tas iet neciešami ilgi.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Woohooo.... super... tev tieshaam vaidzeetu ziimeet zombiju mangu.... Respect
~BN~ -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Zīmējumi ir jauki un man tie patika. Īpaši tā mašīnīte...
![]() -------------------- |
Eidorian |
![]()
|
Angelina te man ierosināja, ka tai iepriekšējai sejai vajag ķermeni. Nu tad arī sāku trennēties zīmēt sieviešu ķermeņus... Kaut arī, ja māki sieviešu, mācēsi arī vīriešu.
Nu, man te sanāca šitāds. Tie mati baigie, bet lai nu paliek, skice kā nekā. ![]() ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Ui labs, nee nu PZC LABS
![]() ![]() Njaa tomeer kaajas biku pa garaaam, bet kam gan nepatiik garas kaajas hehe -------------------- Cute little pervert ^^
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Man tieshi tie mati vislabaak patiik. Taada naidiiga vinja izskataas. Un proporcjas ideaali sanaakushas. Baac, tev ir talants... Vot maaceetu es taa ziimeet :S
~BN~ -------------------- ![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
laps eidorian, shii ir taada ljaunaa zombie meita vai ? =pp
p.s. kaajas toka biskin biskin pa garu liekas bet taa SUPER -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
glīta meitene, lieliski sanākusi skice, gaidu nākošos darbus
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:01 |