![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
ooo! ir pat ljoooti ok!! tikai man liekas,ka kaajas ir nedaudz par garu,tomeer,ja njem veeraa,ka vinja ir modele,tad viss ir pilniigaa kaartiibaa
![]() -------------------- ![]() |
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Pēdējā laikā neviens zīmējums man nav pa prātam, visus izmetu misenē!
![]() ![]() ![]() Šite nav domāts, ka viņai nav roka. Vienkārši skice. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
es domaaju ka kaajas vareeja buut nedaudz slaidaakas. liidz veederam viss sanaacis forshi.
|
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Nu tad taa ^^ pirmkaart shkiet galva bishu neproporcionaala pret kjermeni; otrkaart- es saprotu ka tu domaaji to pozu, bet izskataas peec taam renesanses "skaistuleem", izskataas taa itkaa vinja buutu staavokli un kaajas aug araa no veedera nevis no gurniem.
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Uztaisi augumu garāku un gurnus ieliec.Pārējais perfekts!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Ilgi nav būts.. huh..
![]() |
Eidorian |
![]()
|
Vēl viena skice
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējais kaut kā nepatika. Pretpēdējais gan ir interesants!
![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Ugu tā meitene baigi inčīga, btw kas viņai tur par bultu???
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Eidorian |
![]()
|
Jakas deguns ir liekts četrstūris!
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
taa meitene ir labs darbs, bet man personiigi taa skice patiik labaak. varu tikai iedomaaties cik labs darbs buus pabeigtaa formaa.
![]() |
Eidorian |
![]()
|
![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
boa...respect tew par shito....riktiigi labi sanaacis....iesakiet man kaads kaadu progu ar kuru war norm colorot?
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Peedeejai ir kulee.. super stilistika. Tieshaam laps.
taa ieprieksheejaa meitene man nepatikk... galva gan labi sanaakusi, gurnu rajons ljoti klibo -------------------- Cute little pervert ^^
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējais darbs ir īpatnējas un man nevisai...
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:00 |